STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesienny,_liść wrote:stokroteczka25 wrote:Jeszcze do świąt daleko ! Wszystko moze się zdarzyć . Poczytaj o tabletkach profertil + androvit dla męża . U nas zawsze się sprawdzają . Przy pierwszym dziecku mąż miał tragiczne wyniki , praktycznie zerowe szanse na poczęcie , po dwoch miesiącach brania tych tabletek zaszłam w ciąże . I o dziwo 4 moje bliskie kolezanki z problemem zaskoczenia rowniez . Takze wierze głęboko że one na prawde działają. Tym razem też je kupilismy .
Ale profertil i androvit brany razem ? Nie jest to za dużo? Mojej koleżanki mężowi w klinice też zalecili androvit. A cena że tak powiem jest dziwie niska w porównaniu do profertil albo tenfertil on.▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Nutka15 wrote:Ale profertil i androvit brany razem ? Nie jest to za dużo? Mojej koleżanki mężowi w klinice też zalecili androvit. A cena że tak powiem jest dziwie niska w porównaniu do profertil albo tenfertil on.
Tak , razem .
Wlasnie taka końska dawka pomogła nam z tym wszystkim . -
Pani Bocianowa wrote:Aga - idę po 19 bo musi minąć 48h między jedną a drugą
dolegliwości już jest cała masa więc jestem dobrej myśli ;p
Trzymam kciuki i czekam na super przyrost❤️🩵🩷🤞🏻
Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
U mnie w sumie te dolegliwości powoli też co raz intensywniejsze, mdli i jestem głodna na raz :p i zaczyna macica mnie boleć ale tak jakoś inaczej niż na okres ale o dziwo zmęczenia nie ma ale może to z emocji po wynikach :pPani Bocianowa wrote:Aga - idę po 19 bo musi minąć 48h między jedną a drugą
dolegliwości już jest cała masa więc jestem dobrej myśli ;p
Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
Jesienny,_liść wrote:Tak , razem .
Wlasnie taka końska dawka pomogła nam z tym wszystkim .
Rozumiem, zapisuje sobie ☺️ na razie mąż brał pregna on, tak że tak powiem "profilaktycznie". Czekamy na wyniki dopiero i zobaczymy.▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
stokroteczka25 wrote:Wlasnie wykupilam caly pakiet tych badan w alabie, wiwc uda sie wyrobic. Maz na razie zdolowany, ale ja juz wpadlam w wir dziaalania. Nastawiam sie na leki i suplementy plus zmiana diety. Mysle, ze damy sobie pol roku na poprawe tych wynikow i moze cos zaskoczy a jesli nie to zglosimy sie do kliniki. W jedna ciaze kiedys zaszlam, wiec wierze ze teraz tez sie uda i plemniki sie zregeneruja. Pomalu sie godze, ze w te swieta nie bede w ciazy, ale moze kolejne...
Ciesze sie ze znalezlismy wstepna przyczyne i ze zaczelam szukac szybciej niz po roku staran
Kochana cieszę się, że się nie załamujesz, tylko działasz. Fajny plan obrałaś. Wierzę, że Wam się uda, tak po prostu bez kliniki w najmniej oczekiwanym momencie. Mocno trzymam kciuki 🤞❤️▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Cześć!
Mam pytanie do dziewczyn przyjmujących encorton lub encortolon.
Czy po nieudanym cyklu lekarz zaleca Wam przerwę czy przyjmujecie ciągiem bez zmian?
Mam dwóch lekarzy prowadzących i dwa inne zalecenia (od jednego przerwa po negatywnym teście i ponowne od przyjmowanie od siódmego dnia cyklu, od drugiego przyjmować dawkę nadal bez zmian).
Jak wyglada lub wyglądało to u Was?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam -
Gratulacje!!!! Wspaniale!!!Pani Bocianowa wrote:Moja dzisiejsza beta 89,3 🥰 48h temu była 31
Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
Pani Bocianowa wrote:Moja dzisiejsza beta 89,3 🥰 48h temu była 31
Piękny przyrost!🤞🏻🩷🩵Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Pani Bocianowa wrote:Moja dzisiejsza beta 89,3 🥰 48h temu była 31
super!
Myślę czy nie przejść do lipcowego wątku, bo z moją datą 28.06 bliżej mi do lipca niż czerwca, gdzie na czerwcowym większość dziewczyn już 8-10 tydzień. Już na tapet prenatalne i w ogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:25

👩 30 lat (PCOS, IO)
👨 37 lat
🌼 Córka – 4 lata
💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
💊 Lametta + Ovitrelle
🩵 CS1: owulacja potwierdzona – brak efektu
🩷 CS2:
• 10 dpo (14.10) – β-hCG: 10.75
• 12 dpo (16.10) – β-hCG: 63.65
• 14 dpo (18.10) – β-hCG: 208.56
• 16 dpo (20.10) – β-hCG: 405.09
• 18 dpo (22.10) – β-hCG: 730.15