STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
stokroteczka25 wrote:Jestem rozczarowana. W zwiazku z tym ze maz ma duza nadwage kazal zastosowac zdrowa diete, ruch i powtorzyc badania za 3 miesiace. Zrobic wtedy dodatkowo fragmentacje. Jesli nic sie nie poprawi to moze wtedy farmakologia, ale on zaklada minimum 6 miesiecy diety w celu poprawy wynikow. Maz ma podwyzszona prolaktyne i tez nic na to nie przepisal.
W zwiazku z tym, ze ja tez mam nadwage stwoerdzil ze tez powinnam przejsc na diete razem z mezem i ze rok to przeciez nie jest dlugo... dla mnie zero empatii.
Nie dowiedzialam sie niczego nowego...
O jacie co za gościu 🤦
Ja rozmawiałam z koleżanka i u nich nasienie było mniej więcej takie jak u Was, czyli troszkę gorsze niż u mojego męża. Widzialam na własne oczy wyniki. Po miesiącu zrobili powtórne badania, stosując dietę i suplementy, poprawiły się tak, że miał wszystko ponad normę i to sporo 🤯 aż jestem w szoku, że po miesiącu tak się mogły zmienić wyniki😱▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Ja mam dzisiaj owulke. O dziwo przyszła szybko jak na mnie bo w 14dc. Działaliśmy wczoraj. Ale wyniki nasienia dają nam 3-5% szans na zajście w cyklu, więc nie liczę, w ogóle, że się uda. Nawet nie biorę już tego acardu, ani dupka, bo nie widzę sensu się faszerować. Jeszcze dzisiaj dostałam informację o ciąży dziewczyny z pracy i pękłam. Poryczałam się jak wyszłam z pracy. Niestety, ale będę musiała przejąć masę obowiązków, a ja nie mam na to siły. Postanowiłam, że chyba wezmę L4 od psychiatry, bo jestem u kresu sił psychicznych...▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
-
Nutka15 wrote:O jacie co za gościu 🤦
Ja rozmawiałam z koleżanka i u nich nasienie było mniej więcej takie jak u Was, czyli troszkę gorsze niż u mojego męża. Widzialam na własne oczy wyniki. Po miesiącu zrobili powtórne badania, stosując dietę i suplementy, poprawiły się tak, że miał wszystko ponad normę i to sporo 🤯 aż jestem w szoku, że po miesiącu tak się mogły zmienić wyniki😱
No ja na to licze, ze u nas bedxie podobnie. On tez powiedzial, ze jeden wynik o niczym nie swiadczy i ze trzeba powtorzyc za 3 miesiace badania. Na razie dieta, suplementy, nadal bedziemy sie starac...👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ 2 cykl syymulowany - aromek + ovitrelle
🤷♂️ listpad 2025 - bardzo zle wyniki badania nasienia - OAT, diagnostyka i walka o poprawe
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -