STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett9300 wrote:Kurczę trzymam kciuki żeby to nie był okres 😊 ja raz czuję raz nie. Strasznie mnie tylko piersi bolą. Dziś mam 27dc. Ostatnio dostałam w 25 ale ja po tym zabiegu i tym zapaleniu to może być różnie teraz
Ja ostatnio tez dostalam jakos wcześniej… tydzien przed planowana miesiaczka a teraz to albo sie spozni albo bedzie niespodzianka , ale raczej sie nie nastawiam bo potem jest dołujące rozczarowanie. -
oliwia79 wrote:Ja ostatnio tez dostalam jakos wcześniej… tydzien przed planowana miesiaczka a teraz to albo sie spozni albo bedzie niespodzianka , ale raczej sie nie nastawiam bo potem jest dołujące rozczarowanie.
Dokładnie. Lepiej poczekać niż się znów rozczarować 😞 już mi się tak marzą te dwie kreski 😊 -
oliwia79 wrote:A jak mi , ale probuje ta głowe jakos przestawic zeby nie myslec o tym ciagle
Ja tez ale bardzo ciężko. Ja mam normalne takie wahania nastroju że już sama siebie mam dość. Czasem mam powera i myślę sobie uda się a za chwilę mam taki zjazd jeszcze jak widzę te wszystkie kobiety z brzuszkami 😭 -
Anett9300 wrote:Ja tez ale bardzo ciężko. Ja mam normalne takie wahania nastroju że już sama siebie mam dość. Czasem mam powera i myślę sobie uda się a za chwilę mam taki zjazd jeszcze jak widzę te wszystkie kobiety z brzuszkami 😭
Eh ja tez doskonale Cię rozumiem ale stres nam nic nie damnie mój trochę hamuje bo inaczej bym ciagle o tym myslala
-
Cześć. To mój pierwszy wpis na forum. Do tej pory raczej się przyglądałam😉 wszystkie dziewczyny które piszą, że nareszcie się udało dają dużo nadziei. Ja widziałam już wiele pozytywnych testów . Mamy jednego wspaniałego synka♥️. Teraz staramy się o rodzeństwo. Mam nadzieję, że niebawem nareszcie się uda-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
2021 Nadczynność tarczycy -