X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • oliwia79 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Kurczę trzymam kciuki żeby to nie był okres 😊 ja raz czuję raz nie. Strasznie mnie tylko piersi bolą. Dziś mam 27dc. Ostatnio dostałam w 25 ale ja po tym zabiegu i tym zapaleniu to może być różnie teraz

Ja ostatnio tez dostalam jakos wcześniej… tydzien przed planowana miesiaczka a teraz to albo sie spozni albo bedzie niespodzianka , ale raczej sie nie nastawiam bo potem jest dołujące rozczarowanie.

• Anett9300 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia79 wrote:
    Ja ostatnio tez dostalam jakos wcześniej… tydzien przed planowana miesiaczka a teraz to albo sie spozni albo bedzie niespodzianka , ale raczej sie nie nastawiam bo potem jest dołujące rozczarowanie.

Dokładnie. Lepiej poczekać niż się znów rozczarować 😞 już mi się tak marzą te dwie kreski 😊

• oliwia79 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dokładnie. Lepiej poczekać niż się znów rozczarować 😞 już mi się tak marzą te dwie kreski 😊

A jak mi , ale probuje ta głowe jakos przestawic zeby nie myslec o tym ciagle :(

• Anett9300 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia79 wrote:
    A jak mi , ale probuje ta głowe jakos przestawic zeby nie myslec o tym ciagle :(

Ja tez ale bardzo ciężko. Ja mam normalne takie wahania nastroju że już sama siebie mam dość. Czasem mam powera i myślę sobie uda się a za chwilę mam taki zjazd jeszcze jak widzę te wszystkie kobiety z brzuszkami 😭

• oliwia79 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Ja tez ale bardzo ciężko. Ja mam normalne takie wahania nastroju że już sama siebie mam dość. Czasem mam powera i myślę sobie uda się a za chwilę mam taki zjazd jeszcze jak widzę te wszystkie kobiety z brzuszkami 😭

Eh ja tez doskonale Cię rozumiem ale stres nam nic nie da :( mnie mój trochę hamuje bo inaczej bym ciagle o tym myslala

• Anett9300 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia79 wrote:
    Eh ja tez doskonale Cię rozumiem ale stres nam nic nie da :( mnie mój trochę hamuje bo inaczej bym ciagle o tym myslala

No mnie też ale gdzieś to tak siedzi w człowieku głęboko że się nie da na dłuższą chwilę zapomnieć

• Ania 93 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. To mój pierwszy wpis na forum. Do tej pory raczej się przyglądałam😉 wszystkie dziewczyny które piszą, że nareszcie się udało dają dużo nadziei. Ja widziałam już wiele pozytywnych testów . Mamy jednego wspaniałego synka♥️. Teraz staramy się o rodzeństwo. Mam nadzieję, że niebawem nareszcie się uda

-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
    - grudzień 2022 ⏸️
    - wrzesień 2023 Staś ♥️👶
    - październik 2024 starania o rodzeństwo
    -listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
    - grudzień 2024 ⏸️
    - luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
    - kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
    - maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna

2021 Nadczynność tarczycy
‹‹ 70 71 72 73 74
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ