STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett9300 wrote:Dziewczyny! To jest coś niemożliwego. 33 dc. Nie ma okresu. Wczoraj dwa testy. Bardzo blade kreski. Dziś grubsza krecha. Dodam że jestem w trakcie leczenia zapalenia endometrium
Ooo, ale super! ❤️ Leć na bete kochana i czekamy na wieści 😘 miałaś jakieś szczególne objawy przed testem ? -
Nutka15 wrote:Ooo, ale super! ❤️ Leć na bete kochana i czekamy na wieści 😘 miałaś jakieś szczególne objawy przed testem ?
Tak. Czułam że idzie mi okres. Czekam i czekam. Pobolewał mnie brzuch i dalej pobolewa. W niedzielę miałam plamienie takie brązowawe. Myślałam że okres się rozkręca. Wczoraj takie różowe i dalej nic. I ból piersi ustał. A bolały niemiłosiernie. No to se myślę zrobię test. Wczoraj dwa razy robiłam i ledwo co było i widać a dziś już wyraźna krecha. Ale boję się bardzo tej bety 😭 -
Anett9300 wrote:Tak. Czułam że idzie mi okres. Czekam i czekam. Pobolewał mnie brzuch i dalej pobolewa. W niedzielę miałam plamienie takie brązowawe. Myślałam że okres się rozkręca. Wczoraj takie różowe i dalej nic. I ból piersi ustał. A bolały niemiłosiernie. No to se myślę zrobię test. Wczoraj dwa razy robiłam i ledwo co było i widać a dziś już wyraźna krecha. Ale boję się bardzo tej bety 😭
Rozumiem. No, ale kreska staje się mocniejsza, to dobrze wróży ❤️ zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, czekamy na wynik 😘 -