X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku

Patus_777 lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Czesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku

Hej :)) No to super ! . Ja tez czekam na @ ale puki co nic ... .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev moze sie nie pojawi? ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ev moze sie nie pojawi? ;)
    Ojjjj nie wydaje mi sie ... Niemozliwe ;/ :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekamy zobaczymy ;) a nawet jeśli masz rację to niedługo napewno się uda ;)

Ev lubi tę wiadomość

• Masaga Koleżanka

Wysłany: 28 września 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    długo nie pisałam bo i nic sie nie działo, a tu w 59 dc śluz rozciągliwy, pomyslałam, że sprawdzę rano temp, choc nie mierzę regularnie a tu się okazało że w 60 dc skok temp więc chyba owu była, szok

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki i ja się witam :)

Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
    Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki ;) MOże to po dupku? hmmm....

Ev, kirys lubią tę wiadomość

• Kicior Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane ja pauzuję od forum na razie, ale żebym nie wisiała w tabelce to proszę mnie zmienić na 17.10.2015 @, buziaki dla wszystkich!! :):*

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , hej :)

Ja czekam na @ ... dalej nic .

Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )

A czułość 10 mlu/ml .

Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści :) !

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Dziewczynki kochane ja pauzuję od forum na razie, ale żebym nie wisiała w tabelce to proszę mnie zmienić na 17.10.2015 @, buziaki dla wszystkich!! :):*

Powodzenia kicior :) ! Wracaj do nas prędko <3

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i @ przylazla. Jussio następna powinnam dostać 28 października ale zaczynam brać lek vissane na endometriozę i nie będę przez 3 mies mieć @ nie wiem oznacz to tam jakoś wtedy

• kirys Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa wrote:
    Cześć dziewczynki i ja się witam :)

Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
    Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki ;) MOże to po dupku? hmmm....

Idziemy łeb w łeb :-) Też miałam skapą i krótką @ a to był cykl już bez dupka. Piersi wogóle nie czuję żebym je miała :-P

agatkaa lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja i ja się witam.
    Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej :/ módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani...

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Heja i ja się witam.
    Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej :/ módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani...

Uuu kochana trzymaj sie ! Trzymam kciuki i modle sie zeby bylo dobrze <3

asiun lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jetem nowa i chciałabym się dołączyć do forum :) zamierzam nadrobić i poczytac wszystkie Wasze wpisy :)
    Pozdrawiam :)

Ev lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewa wrote:
    Witam, jetem nowa i chciałabym się dołączyć do forum :) zamierzam nadrobić i poczytac wszystkie Wasze wpisy :)
    Pozdrawiam :)

Witamy i zapraszamy :) Powiedz nam coś o sobie :) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła :)

Ev lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Idziemy łeb w łeb :-) Też miałam skapą i krótką @ a to był cykl już bez dupka. Piersi wogóle nie czuję żebym je miała :-P[/QUOTE

No to faktycznie leb w łeb ;)

Z wyjatkiem piersi ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewa wrote:
    Mam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła :)

No to zycze powodzenia ! :) Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?:)

marchewa lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    No to zycze powodzenia ! :) Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?:)
    Oprócz kwasu foliowego nic nie przyjmuje. Postanowiłam, że pierwsze trzy cykle będziemy się starać na swobodnie (ale z testami owulacyjnymi), jeśli się nie uda to udam się do gina, może podpowie co i jak.
    Ale od nowego cyklu zamierzam mierzyć sobie temperaturę.
    Zobaczymy co będzie dalej. Skoro nie jestem teraz w ciąży to już chciałabym dostać @, żeby znowu się starać :)

Ev lubi tę wiadomość

‹‹ 630 631 632 633 634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ