Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku

Patus_777 lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Czesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku

Hej :)) No to super ! . Ja tez czekam na @ ale puki co nic ... .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev moze sie nie pojawi? ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ev moze sie nie pojawi? ;)
    Ojjjj nie wydaje mi sie ... Niemozliwe ;/ :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekamy zobaczymy ;) a nawet jeśli masz rację to niedługo napewno się uda ;)

Ev lubi tę wiadomość

• Masaga Koleżanka

Wysłany: 28 września 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    długo nie pisałam bo i nic sie nie działo, a tu w 59 dc śluz rozciągliwy, pomyslałam, że sprawdzę rano temp, choc nie mierzę regularnie a tu się okazało że w 60 dc skok temp więc chyba owu była, szok

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki i ja się witam :)

Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
    Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki ;) MOże to po dupku? hmmm....

Ev, kirys lubią tę wiadomość

• Kicior Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane ja pauzuję od forum na razie, ale żebym nie wisiała w tabelce to proszę mnie zmienić na 17.10.2015 @, buziaki dla wszystkich!! :):*

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , hej :)

Ja czekam na @ ... dalej nic .

Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )

A czułość 10 mlu/ml .

Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści :) !

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Dziewczynki kochane ja pauzuję od forum na razie, ale żebym nie wisiała w tabelce to proszę mnie zmienić na 17.10.2015 @, buziaki dla wszystkich!! :):*

Powodzenia kicior :) ! Wracaj do nas prędko <3

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i @ przylazla. Jussio następna powinnam dostać 28 października ale zaczynam brać lek vissane na endometriozę i nie będę przez 3 mies mieć @ nie wiem oznacz to tam jakoś wtedy

• kirys Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa wrote:
    Cześć dziewczynki i ja się witam :)

Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
    Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki ;) MOże to po dupku? hmmm....

Idziemy łeb w łeb :-) Też miałam skapą i krótką @ a to był cykl już bez dupka. Piersi wogóle nie czuję żebym je miała :-P

agatkaa lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja i ja się witam.
    Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej :/ módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani...

preg.png

age.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Heja i ja się witam.
    Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej :/ módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani...

Uuu kochana trzymaj sie ! Trzymam kciuki i modle sie zeby bylo dobrze <3

asiun lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jetem nowa i chciałabym się dołączyć do forum :) zamierzam nadrobić i poczytac wszystkie Wasze wpisy :)
    Pozdrawiam :)

Ev lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewa wrote:
    Witam, jetem nowa i chciałabym się dołączyć do forum :) zamierzam nadrobić i poczytac wszystkie Wasze wpisy :)
    Pozdrawiam :)

Witamy i zapraszamy :) Powiedz nam coś o sobie :) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła :)

Ev lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Idziemy łeb w łeb :-) Też miałam skapą i krótką @ a to był cykl już bez dupka. Piersi wogóle nie czuję żebym je miała :-P[/QUOTE

No to faktycznie leb w łeb ;)

Z wyjatkiem piersi ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewa wrote:
    Mam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła :)

No to zycze powodzenia ! :) Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?:)

marchewa lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    No to zycze powodzenia ! :) Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?:)
    Oprócz kwasu foliowego nic nie przyjmuje. Postanowiłam, że pierwsze trzy cykle będziemy się starać na swobodnie (ale z testami owulacyjnymi), jeśli się nie uda to udam się do gina, może podpowie co i jak.
    Ale od nowego cyklu zamierzam mierzyć sobie temperaturę.
    Zobaczymy co będzie dalej. Skoro nie jestem teraz w ciąży to już chciałabym dostać @, żeby znowu się starać :)

Ev lubi tę wiadomość

‹‹ 630 631 632 633 634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ