Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Czesc!!!! Wkoncu mam czas. Na weekend prosto z zakopanego pojechaliśmy na grzyby na domek i nie mialam neta. Ne jestem w stanie nadrobić was..... ;( co u Was? Ktos zaciazyl? U mnie plamienia @ pewnie jutro przyjdzie. Milego wieczorku
Hej ) No to super ! . Ja tez czekam na @ ale puki co nic ... . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki i ja się witam
Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki MOże to po dupku? hmmm....Ev, kirys lubią tę wiadomość
-
Hej , hej
Ja czekam na @ ... dalej nic .
Miałam nie robić testu ale nie wytrzymałam i oczywiście - ( testy sa paskowe i raczej jakościowo słabe, było dane gratis 5 sztuk do owulacyjnych które notabene tez nie wychodzą ;/ )
A czułość 10 mlu/ml .
Trzymam kciuki żeby w tym tygodniu ktoś przyniósł dobre wieści ! -
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczynki i ja się witam
Dzis moj 7 dc, juz jestem po @, trwala ledwo 3 dni.
Nie wiem tylko co jest bo jakos ciagle mam bardzo napiete piersi...troche mnie bola i czuje się jakbym mialam 2 banki MOże to po dupku? hmmm....
Idziemy łeb w łeb Też miałam skapą i krótką @ a to był cykl już bez dupka. Piersi wogóle nie czuję żebym je miałaagatkaa lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Heja i ja się witam.
Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani... -
asiun wrote:Heja i ja się witam.
Byłam dziś na becie, bo są podejrzenia ciąży pozamacicznej módlcie się dziewczyny za mnie żeby wyszło piękne ZERO ! Wynik dopiero wieczorem, chyba zwariuję do tego czasu. Boże... jak się nie starałam to wszystko było dobrze, temperatura mierzona okrągły rok zawsze idealna, żadnych bóli, nic ! A teraz ? Wszystko się chrzani...
Uuu kochana trzymaj sie ! Trzymam kciuki i modle sie zeby bylo dobrzeasiun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marchewa wrote:Mam 29 lat i drugi cykl staramy się o dziecko. Myślałam, że się udało, gdyż ostatnie 4 cykle miałam 23 dniowe i 25.09 powinnam dostać @. i nadal jej nie ma, ale zrobiłam dziś betę i nic z tego. Czekam na @ i potem bierzemy się z mężem znowu do dzieła
No to zycze powodzenia ! Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?marchewa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:No to zycze powodzenia ! Ja tez czekam na @ ! . Jakies leki , wspomagacze przyjmujesz ?
Ale od nowego cyklu zamierzam mierzyć sobie temperaturę.
Zobaczymy co będzie dalej. Skoro nie jestem teraz w ciąży to już chciałabym dostać @, żeby znowu się staraćEv lubi tę wiadomość