Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marchewa wrote:A Ty coś przyjmujesz? Troszkę się sama nakręcałam, więc może dlatego te opóźnienie... A zazwyczaj jak w zegarku
Tak ja jestem pod "kontrola" lekarza z racji swoich nie zbyt dobrych wyników a co z atym idzie PCO Jak wejdziesz na moj wykres to zobaczysz co przyjmuje ( trochę tego jest ^^ ) -
nie, ale też nigdy z tymi cyklami nie chodziłam do gina, jak juz naprawdę długo nie było to szłam i podobno wszystko było ok a za pare dni okres przychodził samoistnie, żadnej diagnostyki nawet hormonów. Mam dwoje dzieci i było w miarę regularnie a teraz takie rozbierzności
-
Masaga wrote:nie, ale też nigdy z tymi cyklami nie chodziłam do gina, jak juz naprawdę długo nie było to szłam i podobno wszystko było ok a za pare dni okres przychodził samoistnie, żadnej diagnostyki nawet hormonów. Mam dwoje dzieci i było w miarę regularnie a teraz takie rozbierzności
Najlepiej by bylo gdybys zrobila badania hormonalne i wtedy pewnie by sie cos rozjasniloMasaga lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! I ja dołączam do starań NIby jest to drugi miesiąc - ale w pierwszym raczej na luzie - zaczęłam brać castagnus ze względu na wyższą prolaktynę, ale już mi rozregulował cykl - miałam zawsze regularny +/- 1, 2 dni różnicy, teraz 6 dni po terminie, więc była nadzieja, że może, ale niestety śluz owulacyjny też był później i krótko, więc nie wycelowaliśmy pewnie dobrze Temp. zaczęłam mierzyć od dzis, kalendarza nigdy nie prowadziłam, ale zaczyna mi się podobać mobilizacja. Może jakieś testy owulacyjne...?
-
Ev wrote:Uuu kochana trzymaj sie ! Trzymam kciuki i modle sie zeby bylo dobrze
Staram sie trzymać, ale ten czas strrrrasznie się dziś dłuży, ale w międzyczasie mam jeszcze zastrzykwięc myślę, że nie zwariuję do tej 19, o ile o tej godzinie będzie już wynik, bo rożnie bywa z tym udostępnianiem w internecie , jak nie będzie to do jutra będę musiała czekać, a wtedy to nerwowo się wykończę. -
Rosolina wrote:Cześć dziewczyny! I ja dołączam do starań NIby jest to drugi miesiąc - ale w pierwszym raczej na luzie - zaczęłam brać castagnus ze względu na wyższą prolaktynę, ale już mi rozregulował cykl - miałam zawsze regularny +/- 1, 2 dni różnicy, teraz 6 dni po terminie, więc była nadzieja, że może, ale niestety śluz owulacyjny też był później i krótko, więc nie wycelowaliśmy pewnie dobrze Temp. zaczęłam mierzyć od dzis, kalendarza nigdy nie prowadziłam, ale zaczyna mi się podobać mobilizacja. Może jakieś testy owulacyjne...?
Witaj ) Ehhh mi sie tez @ spoznia i podejrzewam ze tez po leku regulujacym prolaktyne : Parlodel .
A masz pewnosc ze to nie ciaza ? -
nick nieaktualnyRosolina wrote:Cześć dziewczyny! I ja dołączam do starań NIby jest to drugi miesiąc - ale w pierwszym raczej na luzie - zaczęłam brać castagnus ze względu na wyższą prolaktynę, ale już mi rozregulował cykl - miałam zawsze regularny +/- 1, 2 dni różnicy, teraz 6 dni po terminie, więc była nadzieja, że może, ale niestety śluz owulacyjny też był później i krótko, więc nie wycelowaliśmy pewnie dobrze Temp. zaczęłam mierzyć od dzis, kalendarza nigdy nie prowadziłam, ale zaczyna mi się podobać mobilizacja. Może jakieś testy owulacyjne...?
Życzę Ci powodzenia oby to była fasolka -
Dziewczyny odebrałam wyniki seminogramu. Toż to jakaś czarna magia jest! Jak zobaczyłam morfologię - 5% plemników o prawidłowej budowie i Klasyfikacja: normozoospermia, to mi zmroziło krew w żyłach. 95% o nieprawidłowej budowie! Help! Przełoży mi to któraś na polski?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:59
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys idźcie do lekarza!!!! I sami nic nie czytajcie w necie bo na 99% te wyniki które wg nas są tragedia jakąś to wg lekarzy są norma i każda z nas tak przeżywała. Dlatego jak my odebralismy wyniki męża to wizytę mieliśmy za 5 minut i nawet nie było chwili żeby zacząć się martwić..
A on żadnych leków nie brał? Jakaś gorączka przeziębienie? Bo to na 3 miesiące zaburza prawidłowe wyniki plemników.. -
Rosolina wrote:Cześć dziewczyny! I ja dołączam do starań NIby jest to drugi miesiąc - ale w pierwszym raczej na luzie - zaczęłam brać castagnus ze względu na wyższą prolaktynę, ale już mi rozregulował cykl - miałam zawsze regularny +/- 1, 2 dni różnicy, teraz 6 dni po terminie, więc była nadzieja, że może, ale niestety śluz owulacyjny też był później i krótko, więc nie wycelowaliśmy pewnie dobrze Temp. zaczęłam mierzyć od dzis, kalendarza nigdy nie prowadziłam, ale zaczyna mi się podobać mobilizacja. Może jakieś testy owulacyjne...?
Witamy na forum witamy ja od razu testy owulacyjne odradzam bo one strasznie błędne są.. Mi w owulacji nic nie pokazało a te z Rossmanna nie ogarnialam bo wychodzily dodatnie hihihihi więc ja jestem na NIEEE -
witam nowe dziewczyny! Asiun trzymam kciuki dawaj znać od razu!
U mnie nudy,dziś dzień wolny i nie wiem co mam ze sobą zrobić,tak dziwnie po owulacji nie dopatrywać się objawów ciąży hihi pewnie w następnym cyklu nadrobięZambia lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Dziewczyny odebralismy wyniki
Moje AMH to 1,25 a zakres referencyjny dla mojego wieku to 1,18 do 9,16. Nie jest więc mój wynik za niski?
Wyniki Meza:
Uplynienie 10
Objetosc 2,10
Ph 8,60
Koncentracja plemikow 28,09
Liczba plemnikow 59,00
% prawidłowych 8
% nieprawidlowych 92
Ogólnie wszystkie parametry według referencji ma dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 19:29