staraczki w UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej.
No dla mnie to nie do konca takie uczciwe. Bo jak mam jedno nie oznacza ze nie pragne drugiego. I powinno to byc umozliwione. Moze nie tak szybko i latwo w przypadku par bezdzietnych ale powinno.
Bo to zadna roznica czy pierwszy czy drugie. Pragnie sie go tak samo mocno jak pierwszego.
A teraz zmienie temat.
Zamówiłam paski ciazowe z ebay.
I wychodzi mi na nich slabiutka cieniutka kreseczka. Ale na zadnych innych testach mi nic nie wychodzi.
Pasko sa 10 a inne testy 25. Slyszalam ze 10 moga pokazywac wynik falszywie dodatni alw jeszcze sie z tym nie spotkalam. Macie jakies doawiadczenie w tym temacie?
Oszukal was kiedys test? -
ich nie obchodzi to co ktos pragnie, nigdy pary majace dziecko nie beda brane pod uwage,refunduja tylko zabiegi osoba ktore nie maja zadnych dzieci. Zgadzam sie z nimi, jakbym miala jedno dziecko bym juz nie plakala i bym sie nie domagala zeby mi refundowali, bo wiedzialabym ze osoby ktore nie maja dzieci sa w ciezszej sytuacji i im tak naprawde nalezy sie pomoc a nie osoba ktorej juz maja dziecko. A jakby mi sie zechcialo kolejne to bym z wlasnej kasy probowala. Bo wiedzialabym, ze nie jestem w tym przypadku osoba potrzebujaca... sa osoby ktore bardziej sa potrzebujace, bylo by to samolubne.
Mnie nigdy nie oszukaly testy, ani w ta strone ani w druga. Zarowno paskowej zwykle testy jak bylam w ciazy wyszly mi pozytywne tak samo elektroniczne, nidgy test ciazowy nie pokazal mi wyniku dodoatniego a okazlo sie pozniej ze nie bylama. Jak nie bylam to test byl negatywny a jak bylam to pozytywny:P09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna
-
nie wiem jak to jest, jak bylam w ciazy to zrobilam zwykly test paskowy i wyszla mi bardzo wyrazna kreska i to po poludniu 2 dni przed terminem@ zrobilam clearblue i pokazal mi tygodnie od zaplodnienia, wiec wszystko sie pokrylo. Moze trafilas na wadliwe testy.09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
zawsze jak sie nastawialam na robienie testow zawsze wychodzily negatywne, w cyklu w ktorym sie udalo robilam rzadko testy, zrobilam 10dpo i wyszedl negatywny. Stwierdzilam pierdziele nie robie tych glupich testow i 11dpo nie zrobilam testu rano. Cos mnie tknelo po 12:00 zeby jednak zrobic test chociaz bez przekonania, bo przeciez robienie testu o tej godzinie nie ma sensu, ale zrobilam bylam w szoku jak zobaczylam od razu druga kreske. Mysle ze najlepiej nie myslec o tym...Teraz przynajmniej przy IUI bede wiedziec ze owu byla pecherzyki itp. a nie ciagle czlowiek sie domysl co tam sie dzieje i na chybil trafil:P09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
Cytrynka_ masz regularne@? skad wiesz ze owulacja sie przypadkiem nie opoznila? a jak sie opoznila to wtedy ta druga faza wcale nie jest taka dluga. Podobno dopiero po 2 tygodniach jak sie spoznia @ mozna zaczac sie denerwowac ze cos jest nie tak, chociaz ja bym tyle czasu nie wytrzymala i bym juz po tygodniu poszla do lekarza09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
zaczynam w nastepnym cyklu IUI tak bynajmniej dzisiaj powiedziala nam pielegniarka, nie moge juz sie doczekac:) nareszcie poczuje ze robimy wszystko co w naszej mocy zeby nasze marzenie sie spelnilo:)09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna