STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:u mnie dziś biel vizira około 10dpo
I co teraz, działasz czy odpuszczasz?
Ja odpuszczam do końca roku, ale będę tu przyłazić, nie znikam z forum, bo lubię tu pisać💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Zapisałam się na HSG na NFZ haha termin na konsultacje mam na 31 październik i w tedy wyznacza termin badania a wszystkie badania mykologiczne i na czystość mam ważne do 30 listopada.... Ciekawe czy zdążę....
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:Ale odpuszcza medyczne czy fizycznie też?
Ale fizycznie i psychicznie jestem już zmęczona.
Jutro idę zrobić APTT, ANA2, CK i mocz ogólnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 13:47
Lili93 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
KAL wrote:Zapisałam się na HSG na NFZ haha termin na konsultacje mam na 31 październik i w tedy wyznacza termin badania a wszystkie badania mykologiczne i na czystość mam ważne do 30 listopada.... Ciekawe czy zdążę....
A mam pytanie czy przy ciąży biochemicznej możliwe są niedrożne jajowody?Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:nie lubię tego
ja też niestety....
zastanawiam się nad zmianą lekarza... mam wrażenie, ze babeczka nie ma na mnie pomysłu... chyba pójdę do endo-ginekologa bo chodzenie osobno tu i tu mam wrażenie mija się z celem u mnie....Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Kal ja bym Ci bardzo radziła histeroskopię.
A jak cukry?
Ja to chyba z przywyczajenia się staram. W ogóle nie widzę ciąży...
idę do ordynatora szpitala na wizytę 31 października to obgadam to z nim
Moje cukry hmmmm nie wiem bo niebadałam... ale w sobotę idę na badania tarczycowe to zrobię insulinę i glukozę na czczo to się dowiem tylko hmmmm jak biore glucophage to trochę zakłamany wynik będzie... no ale sprawdzę jak na lekach moja insulina....Sung lubi tę wiadomość
Akceptacja!