STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Magda i Multi za kciuki! Oby przyniosły szczescie chociaż oczywiście staram się nie nakręcać
Multi a to pierwszy raz zastrzyk brałaś? Czy już był wczesniej a pecherzyki i tak nie pękają? Najważniejsze to żeby znaleźć dobrego lekarza i oddac się jego opiece, co nie jest takie proste niestety:/ ja jak się teraz nie uda to w planach mam MUCHe, potem Krzywe cukrowe i w sierpniu wrogość śluzu... -
Natalia91! wrote:Dzieki Magda i Multi za kciuki! Oby przyniosły szczescie chociaż oczywiście staram się nie nakręcać
Multi a to pierwszy raz zastrzyk brałaś? Czy już był wczesniej a pecherzyki i tak nie pękają? Najważniejsze to żeby znaleźć dobrego lekarza i oddac się jego opiece, co nie jest takie proste niestety:/ ja jak się teraz nie uda to w planach mam MUCHe, potem Krzywe cukrowe i w sierpniu wrogość śluzu...
Będzie dobrze. W końcu każda z Nas zaskoczy. Wierzę w to z całego serca♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Ja jestem dobę po laparoskopii diagnostycznej.Mam udrożniony prawy jajowód bo był w jakimś pęcherzu i masa zrostow ktore usunął mój lekarz u którego się lecze. Jajowód lewy jest ok. Generalnie jest problem z jajnikami. Mam je pod jelitami i jest problem najprawdopodobniej z przechwytywaniem jajeczka przez strzempki jajowodu. Czyli jelita zakłocają drogę. Jedyne rozwiązanie to operacja w której wyciągnie mi jajniki ponad jelita ale to się wiąże z ryzykiem uszkodzenia jelit. Dlatego moj gin musi zebrać specjalistów do operacji. Mowiłam mu że nie jestem bohaterem i nie chcę ryzykować że będe miała stomie bo coś pojdzie nie tak. A on mowi że na spokojnie zbierze zespół operacyjny i mimo ze operacja bedzie ciezka technicznie to postara się to naprawić. Mamy porozmawiać o tym 11 lipca na wizycie kontrolnej. Póki co jak wydobrzeję to możemy próbować ale jakoś tak troszkę pesymistycznie dziś się czuję a mój mąż wściekły na lekarzy od jelit że spartaczyli 10lat temu operację07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja też się melduje
Magda - mbc, Natalia91! lubią tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
Jak fajnie widzieć znajome avatarki z 2017 większość z was pamietam jak i my sie staraliśmy. Będę zaglądać, trzymać kciuki
Magda - mbc, Natalia91!, Pati88 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej dziewczyny. Ja mam do kitu humor. Moj maz zadzwonil że musi zostać w pracy. A mieliśmy zacząć się starać. W najgorszym wypadku zostanie na cały weekend w najlepszym jutro wieczorem wróci. Dziś jajnik mocno boli. Śluzu o dziwo pełno. Od kad się staramy było go jak na lekarstwo. Co prawda teoretycznie owu ma być w czwartek Ale to wyliczyła mi apka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:40
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
KAL wrote:Ineczka jeszcze w dwupaku
masz już coś zaplanowane? Indukcja lub cc?
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Natalia91! wrote:Ineczka ja pamietam jak już byłaś w ciazy, a i tak nie szczedzilas nam staraczkom dobrych rad:*
P.S. Cudowny suwak!spokojnego rozwiązania!
)
Natalia91! lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyO jaki fajny wątek, super
powiem Wam, że świetny pomysł. Kto nas tak dobrze zrozumie jak druga długoterminowa staraczka? A i znane twarze. Chociaż to akurat niestety...
pati, a można spytać dlaczego miałaś tą operację? współczuje takis=ch przejść
Mi się pochrzaniło po tej histeroskopii. 12 dc ją miałam. To był drugi dzień płodnego śluzu. Zwykle mam ich przed owu 3-5. Dziś jest 19 dc i nadal płodny śluz!
Wczoraj niby test ovu pozytywny wreszcie. No i ciągle mi się seksu chce
Nowe ziółka odkryłam na zagnieżdżenie. I piję.
W następnym cyklu starania. Boję się :[ -
Sung wrote:O jaki fajny wątek, super
powiem Wam, że świetny pomysł. Kto nas tak dobrze zrozumie jak druga długoterminowa staraczka? A i znane twarze. Chociaż to akurat niestety...
Mi się pochrzaniło po tej histeroskopii. 12 dc ją miałam. To był drugi dzień płodnego śluzu. Zwykle mam ich przed owu 3-5. Dziś jest 19 dc i nadal płodny śluz!
W następnym cyklu starania. Boję się :[
Sung, jakie to ziółka?
Wcale Ci się nie dziwie, ża masz obawy. Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie. &&&
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny. Ja mam do kitu humor. Moj maz zadzwonil że musi zostać w pracy. A mieliśmy zacząć się starać. W najgorszym wypadku zostanie na cały weekend w najlepszym jutro wieczorem wróci. Dziś jajnik mocno boli. Śluzu o dziwo pełno. Od kad się staramy było go jak na lekarstwo. Co prawda teoretycznie owu ma być w czwartek Ale to wyliczyła mi apka.Akceptacja!
-
Sung wrote:O jaki fajny wątek, super
W następnym cyklu starania. Boję się :[
Co to za zioleczka?
Sung jak to mówią... Do 3 razy sztuka więc musi być dobrze prawdaAkceptacja! -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny. Ja mam do kitu humor. Moj maz zadzwonil że musi zostać w pracy. A mieliśmy zacząć się starać. W najgorszym wypadku zostanie na cały weekend w najlepszym jutro wieczorem wróci. Dziś jajnik mocno boli. Śluzu o dziwo pełno. Od kad się staramy było go jak na lekarstwo. Co prawda teoretycznie owu ma być w czwartek Ale to wyliczyła mi apka.
Głowa do góry, może jeszcze się wyrobicie z działaniem przed owulacja albo tak jak pisze KAL - zrób mu niespodziankę
EDIT:
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki z rana, @ dziś nie przyszła więc będę testować, szanse marne bo objawy typowe na @ ale nadzieja umiera ostatniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:05
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Głowa do góry, może jeszcze się wyrobicie z działaniem przed owulacja albo tak jak pisze KAL - zrób mu niespodziankę
EDIT:
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki z rana, @ dziś nie przyszła więc będę testować, szanse marne bo objawy typowe na @ ale nadzieja umiera ostatniaNatalia91! lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021