STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL ja tez nie miałam i kupiłam dopiero dzień przed testowaniem wiec to może być dobry znak;) co do objawów to ja miałam typowe na @, może czasami bol brzucha był lekko inny, bardziej ciągnący w dol ale tyle razy już mi się tak wydawało a potem była dupa blada ze teraz się na nic nie nastawiałam. Jedyne odstępstwo- nie wysypało mnie na twarzy, a zawsze na @ coś mi wyskakuje
Mocno trzymam za was kciuki dziewczyny!KAL lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:mnie też nie bolą ale tak Ci powiem, ze ja nie czuje nic a ni na @ ani na fasole więc czekam do czwartku
ps. po raz pierwszy od roku nie mam ani jednego testu w domu ha ha może to znak...
ps2 Hiszpania chyba przyszły rok
Hiszpanie polecam bardzo, szczegolnie Andaluzje albo Wyspy Kanaryjskie. Ja uwielbiam Hiszpanie, daltego u nas monotematycznie - X2017 - Andaluzja, II 2018 Fuerta i teraz znowu Andaluzja, ale konczymy w Madrycie
Ajj, moze nam sie w koncu uda. Oby!KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
fuck dostałam mandat wrrrr od dzisiaj został postawiony znam zakaz zatrzymywania się ehhh.... no a mądra ja rano roztargniona ołaczącym dzieckiem nie zwróciłam uwagi i masz babo placek musze jechać na drugi koniec Krakowa wytłumaczyć się dlaczego ja tam stanęłam i odebrać mandacik zapewne 50zł albo 100 ehhh....Akceptacja!
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny, jak tam początek tygodnia? Tez było wam tak ciezko wstać? KAL zazdroszcze wyjazdu! Nam pewnie zostanie polskie morze bo nie chce ryzykować lotu, a urlop od 1 sierpnia mamy, odliczam już dni i godziny;) a reszta dziewczyn już po urlopach?
Co do reakcji tatusia to nie mogłam się powstrzymać i obudziłam go zaraz po zrobieniu testu czyli o 5 rano bo nie mogłam uwierzyć w ta druga kreskę wiec był nieco zaspany:D od tamtej pory chucha i dmucha na wszystko wokół mnie jakbym miała conajmniej rodzic na dniach;)
Ja narazie nie planuje jak nam się nie uda to pewnie jakieś last minute;) marzy mam się Hiszpania Ale nie wiem czy to na naszą kieszeń. Jeszcze raz gratuluję ciąży. Długo masz zamiar pracować?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:fuck dostałam mandat wrrrr od dzisiaj został postawiony znam zakaz zatrzymywania się ehhh.... no a mądra ja rano roztargniona ołaczącym dzieckiem nie zwróciłam uwagi i masz babo placek musze jechać na drugi koniec Krakowa wytłumaczyć się dlaczego ja tam stanęłam i odebrać mandacik zapewne 50zł albo 100 ehhh....
Sung, internet klamie. Zdaj sie na intuicjeSung lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
KAL wrote:Haaa mój urok osobisty zadziałał i dostałam pouczenie
Magda trzymasz się czy testowałaś? Ja dzisiaj 11 dpo i chyba po raz pierwszy nie testowałam
trzymam się, bo obawiam się, że znowu mi się cykl wydłuża...
Chyba przesunę testowanie na piątek, albo nawet sobotę.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sung zawsze coś znajdziesz jak będziesz szukać wiesz jest takie powiedzenie "daj mi człowieka a znajdzie się paragraf" to tu działa tak samo jak mocno poszukasz to wszystko znajedziesz... zycie nie jest czarno białe maluje się w odcieniach szarości
Sung lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
A ja mam taaaaki śluz piękny z każdym dniem więcej zamiast mniej heh. Mąż wierzy w to że uda się jajowodom wychwycić jajko pomimo przeszkody jakim są te moje jelita heh. W sumie gin w szpitalu mowił że jakaś szansa jest;) Może akurat jajko pęknie i trafi tam gdzie trzeba w udrożnionych jajowodach:) Oby bo działamy już 3 dzień a co hihi07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
KAL wrote:JA DZISIAJ ZAKUPIĘ TEST... JUTRO CHYBA ZATESTUJĘ TO BĘDZIE 12 DPO... ale wiecie to jest dla sportu czy mogę drinkować przymeczu czy nie
Kciuki! Jasne że dla sportu hehe:)KAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Hej, my z mężem w ten weekend zwiedzaliśmy Wiedeń, korzystając, że nasza koleżanka tam mieszka i chętnie nas ugościła
Długi urlop we wrześniu, ale nie wiemy jeszcze gdzie się podziejemy
Póki co na 18.07. się zapisałam na wizytę. To będzie 33dc, chyba że @ zawita wcześniej. Zależy mi na stymulacji, więc oby pojawiła się nie wcześniej niż koniec weekendu.
Czekamy na wyniki testów &&&&&22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
juna wrote:Pozwolę sobie się wtrącić. Z własnego doświadczenia napiszę, że warto męża wysłać na badanie fragmentacji DNA plemników. Wysoka fragmentacja również ma wpływ na brak ciąży. Dobre wyniki ogólne nasienia nie wykluczają problemów z fragmentacją.
Nas od razu lekarz na ddefragmentację też wysłał, więc zgodzę się z opinią. U nas było akurat ok. Tyllko 30 % plemników wykazywało bardzo niski potencjał do zapłodnienia, a reszta bardzo dobry, albo dobry. W Rybniku robiliśmy w ALBADT u Kluszczyka badania. Od razu nas przemaglował - z góry na dół heh. ALe dobrze. Wszystko wyszło i teraz już lecimy ze stymulacją -
KAL wrote:Jednak sport wygrał można się urżnąć i na wakacjach i do meczu ihaaaa
((( eh nie luuubięKAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
KAL przykro mi może w next miesiacu wynik będzie inny, trzymam dalej kciuki:*
Magda to Ty musisz przynieść dobra nowinę żeby statystyki nam tu podnieść!
W ogole dziewczyny może niebawem będziemy zmieniać nazwę wątku na Staraczki z 2017, którym się UDAŁO! mocno wam kibicuje wszystkim:*Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość