STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL ja tez nie miałam i kupiłam dopiero dzień przed testowaniem wiec to może być dobry znak;) co do objawów to ja miałam typowe na @, może czasami bol brzucha był lekko inny, bardziej ciągnący w dol ale tyle razy już mi się tak wydawało a potem była dupa blada ze teraz się na nic nie nastawiałam. Jedyne odstępstwo- nie wysypało mnie na twarzy, a zawsze na @ coś mi wyskakuje
Mocno trzymam za was kciuki dziewczyny!KAL lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:mnie też nie bolą ale tak Ci powiem, ze ja nie czuje nic a ni na @ ani na fasole
więc czekam do czwartku
ps. po raz pierwszy od roku nie mam ani jednego testu w domu ha ha może to znak...
ps2 Hiszpania chyba przyszły rok
Hiszpanie polecam bardzo, szczegolnie Andaluzje albo Wyspy Kanaryjskie. Ja uwielbiam Hiszpanie, daltego u nas monotematycznie - X2017 - Andaluzja, II 2018 Fuerta i teraz znowu Andaluzja, ale konczymy w Madrycie
Ajj, moze nam sie w koncu uda. Oby!KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
fuck dostałam mandat wrrrr od dzisiaj został postawiony znam zakaz zatrzymywania się ehhh.... no a mądra ja rano roztargniona ołaczącym dzieckiem nie zwróciłam uwagi i masz babo placek musze jechać na drugi koniec Krakowa wytłumaczyć się dlaczego ja tam stanęłam i odebrać mandacik zapewne 50zł albo 100 ehhh....Akceptacja!
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny, jak tam początek tygodnia? Tez było wam tak ciezko wstać? KAL zazdroszcze wyjazdu! Nam pewnie zostanie polskie morze bo nie chce ryzykować lotu, a urlop od 1 sierpnia mamy, odliczam już dni i godziny;) a reszta dziewczyn już po urlopach?
Co do reakcji tatusia to nie mogłam się powstrzymać i obudziłam go zaraz po zrobieniu testu czyli o 5 rano bo nie mogłam uwierzyć w ta druga kreskę wiec był nieco zaspany:D od tamtej pory chucha i dmucha na wszystko wokół mnie jakbym miała conajmniej rodzic na dniach;)
Ja narazie nie planuje jak nam się nie uda to pewnie jakieś last minute;) marzy mam się Hiszpania Ale nie wiem czy to na naszą kieszeń. Jeszcze raz gratuluję ciąży. Długo masz zamiar pracować?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️❄️❄️ 2x4AA/4BA
brak przebadanych -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:fuck dostałam mandat wrrrr od dzisiaj został postawiony znam zakaz zatrzymywania się ehhh.... no a mądra ja rano roztargniona ołaczącym dzieckiem nie zwróciłam uwagi i masz babo placek musze jechać na drugi koniec Krakowa wytłumaczyć się dlaczego ja tam stanęłam i odebrać mandacik zapewne 50zł albo 100 ehhh....
Sung, internet klamie. Zdaj sie na intuicjeSung lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
KAL wrote:Haaa mój urok osobisty zadziałał i dostałam pouczenie
Magda trzymasz się czy testowałaś? Ja dzisiaj 11 dpo i chyba po raz pierwszy nie testowałam
trzymam się, bo obawiam się, że znowu mi się cykl wydłuża...
Chyba przesunę testowanie na piątek, albo nawet sobotę.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sung zawsze coś znajdziesz jak będziesz szukać wiesz jest takie powiedzenie "daj mi człowieka a znajdzie się paragraf" to tu działa tak samo jak mocno poszukasz to wszystko znajedziesz... zycie nie jest czarno białe maluje się w odcieniach szarości
Sung lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
A ja mam taaaaki śluz piękny z każdym dniem więcej zamiast mniej heh. Mąż wierzy w to że uda się jajowodom wychwycić jajko pomimo przeszkody jakim są te moje jelita heh. W sumie gin w szpitalu mowił że jakaś szansa jest;) Może akurat jajko pęknie i trafi tam gdzie trzeba w udrożnionych jajowodach:) Oby bo działamy już 3 dzień a co hihi07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
KAL wrote:JA DZISIAJ ZAKUPIĘ TEST... JUTRO CHYBA ZATESTUJĘ TO BĘDZIE 12 DPO... ale wiecie to jest dla sportu czy mogę drinkować przymeczu czy nie
Kciuki! Jasne że dla sportu hehe:)KAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Hej, my z mężem w ten weekend zwiedzaliśmy Wiedeń, korzystając, że nasza koleżanka tam mieszka i chętnie nas ugościła
Długi urlop we wrześniu, ale nie wiemy jeszcze gdzie się podziejemy
Póki co na 18.07. się zapisałam na wizytę. To będzie 33dc, chyba że @ zawita wcześniej. Zależy mi na stymulacji, więc oby pojawiła się nie wcześniej niż koniec weekendu.
Czekamy na wyniki testów&&&&&
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
juna wrote:Pozwolę sobie się wtrącić. Z własnego doświadczenia napiszę, że warto męża wysłać na badanie fragmentacji DNA plemników. Wysoka fragmentacja również ma wpływ na brak ciąży. Dobre wyniki ogólne nasienia nie wykluczają problemów z fragmentacją.
Nas od razu lekarz na ddefragmentację też wysłał, więc zgodzę się z opinią. U nas było akurat ok. Tyllko 30 % plemników wykazywało bardzo niski potencjał do zapłodnienia, a reszta bardzo dobry, albo dobry. W Rybniku robiliśmy w ALBADT u Kluszczyka badania. Od razu nas przemaglował - z góry na dół heh. ALe dobrze. Wszystko wyszło i teraz już lecimy ze stymulacją -
KAL wrote:Jednak sport wygrał
można się urżnąć
i na wakacjach i do meczu ihaaaa
((( eh nie luuubię
KAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
KAL przykro mi
może w next miesiacu wynik będzie inny, trzymam dalej kciuki:*
Magda to Ty musisz przynieść dobra nowinę żeby statystyki nam tu podnieść!
W ogole dziewczyny może niebawem będziemy zmieniać nazwę wątku na Staraczki z 2017, którym się UDAŁO!mocno wam kibicuje wszystkim:*
Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość