STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Sung dziedziczne w 100%07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
w sumie powielam to co napisałam na wątku wroclawkim ale piszę też tu bo ten wątek śledzą staraczki z 2017 niekoniecznie wroclawianki:)
Mój ginekolog polecił mi wizytę u profesora w Łodzi ze szpitala Matki Polki. Tam mają zaplecze operacyjne dla takich zrostów jelit z macicą. I słuchajcie nie mam zagrożenia stomią! bo tam są światowej klasy lekarze operatorzy którzy robią takie operacje. Zarowno specjaliści chirurgi ginekologicznej, urologicznej jak i proktologicznej czyli innymi słowy jelitowi:) I bez tej operacji w sumie nie ma szans na naturalne poczęcie. Bo jajowody mają bariere z jajnikami. Pokazywał mi na usg. Mowi że we Wroclawiu orientowal się i nie ma takich możliwości bo nie mają na klinikach takiego zespołu. Jeśli dojdzie do uszkodzenia jelit to na miejscu jest chirurg ktory je zaceruje:) Jestem szczęśliwa bonjest szansa. wszystko mam zdrowe i ladne ale problemem jest mega zrost:/ Gin mowi że szkoda by było nie spróbować z szansy na naturalne zajście:) Wychidzi na to że 11 lat mam naturalną antykoncepcję. Szczęście że nie ładowałam w siebie tabsów. No ale można było szaleć z mężem a nie heh. Śmieszne i nieśmieszne zarazem:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati to bardzo dobra nowina . Oh mówiłam Ci że Cię pewnie skieruje do jakiejś placówki. Teraz tylko najgorszy stres z operacja i za jakiś czas wszystko się potoczy we właściwym kierunku. Nic tylop do przodu. Wiesz ile bedziesz musiala czejac?♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Nie wiem. Jutro będę dzwonić aby się umowić na wizytę. Tak się ciesze!
Multiwitamina, Magda - mbc lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualny
-
tak ale podjeliśmy decyzję że chcemy mieć. Ta choroba objawia się w róznym wieku. Ja miałam w wieku 19lat. Moj brat w wieku 30lat a moja siostra obecnie w wieku 53lat ma kilka tylko polipów ale tez będą jej usuwać cale jelito. Tylko mnie proszę nie oceniajcie że świadomie sprowadzamy dziecko na świat. Tak naprawdę mój gastro mowi że gen może być uśpiony i właśnie pojawić się po 50tce a wiadomo że w tym wieku normalnie pojawiają się nowotwory. Te polipy poza jelitem grubym mają niski stopień złośliwienia. Tak razem z mężem postanowiliśmy. Ja się boje nadal ale on twoerdzi że znamy już sposób działania a nawet zdrowym ludziom dzievi rodzą się chore lub chorują na raka. Przekonał mnie i oboje chcemy tego dziecka...
KAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Masakra ten profesor do którego zostałam skierowana na konsultacje ponoć bierze 300-450zl za wizyte.. Masakra.. tak napisalam mi dziewczyna na wątku dot. Łodzi07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati88 wrote:tak ale podjeliśmy decyzję że chcemy mieć. Ta choroba objawia się w róznym wieku. Ja miałam w wieku 19lat. Moj brat w wieku 30lat a moja siostra obecnie w wieku 53lat ma kilka tylko polipów ale tez będą jej usuwać cale jelito. Tylko mnie proszę nie oceniajcie że świadomie sprowadzamy dziecko na świat. Tak naprawdę mój gastro mowi że gen może być uśpiony i właśnie pojawić się po 50tce a wiadomo że w tym wieku normalnie pojawiają się nowotwory. Te polipy poza jelitem grubym mają niski stopień złośliwienia. Tak razem z mężem postanowiliśmy. Ja się boje nadal ale on twoerdzi że znamy już sposób działania a nawet zdrowym ludziom dzievi rodzą się chore lub chorują na raka. Przekonał mnie i oboje chcemy tego dziecka...
Pati ja Cię nie oceniam chciałam zgłebic wiedzę! Ja doskonale wiem co to jest pragnienie posiadania dziecka!!! Wiem jaka to jest miłość i jakie szczęście więc rozumiem, ze podjęliście taką decyzję zresztą szacun dla Was!!!Pati88 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Pati88 wrote:Masakra ten profesor do którego zostałam skierowana na konsultacje ponoć bierze 300-450zl za wizyte.. Masakra.. tak napisalam mi dziewczyna na wątku dot. Łodzi
A F. go uprzedzał, że będziesz się kontaktować? Może skoro jesteś z polecenia, to aż tyle nie weźmie... oby!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pati88 podziwiam, będzie dobrze Świadomość choroby to dużo, od razu wiadomo jak działać
Magda mbc - jak progesteron?22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
SylwiaLu wrote:Pati88 podziwiam, będzie dobrze Świadomość choroby to dużo, od razu wiadomo jak działać
Magda mbc - jak progesteron?
wynik mam w ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 08:30
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda nie wiem wywnioskowaliśmy że się musiał z nimi kontaktować. Mam nawet napisane na tej karcie wizyty, że sugeruje u tych dwóch wizytę. Jeszcze teraz się dowiedziałam na innym wątku, że lepiej pójść do tego Malinowskiego bo ten drugi może i tak mnie skierować do M. więc zjem śniadanie i dzwonię się umawiać
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Hej... Ja właśnie skończyłam pichcić tzn czekam na jablecznik aż skończy się pięć... U piekłam tort jagodowo malinowy, tartę ze sliwkami i jablecznik... Jutro świętujemy 6 urodziny córki i wyprawiamy na działce więc proszę o kciuki za pogodę... W Krk zapowiadają deszcze a ja tylko słodkie mam zrobione bo reszta ma być na grillu... Padam na cyce muszę dorwać jeszcze 20 minut... Bo tyle będzie się piec moje ciasto... Boshe... Właśnie popatrzyłem na moje stopy OMG ale brudne... To idę się myć... Dobranoc
SylwiaLu lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Hej dziewczyny mój małżonek ma nie długo urodziny. Ja z moimi rodzicami chcemy się złożyć na prezent, nie mieliśmy w planie robić urodzin ale mój tata dopytuje i sama nie wiem co robić ? urodziny niespodzianka? ale jak tak to pasowałoby jego rodzinę też zaprosić, albo się go zapytać czy chce robić ? a jak odpowie nie? a ten prezent jest dosyć drogi więc pasowałoby ich zaprosić. A z drugiej strony zaprosić moją i jego rodzinę, to impreza na 14 os to trochę dużo, nie wiem co robić, doradźciePokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Rób imprezę na 14 osób. Tak wbrew pozorom nie jest tak dużo. U rodziców możesz pogotować i od razu mamę do pomocy. Ja bym tak zrobiła. Ale żeby on nie wiedział, tyle że rzucisz rano hasłem że wieczorem niespodzianka ale nic więcej. Na pewno niezadowolony nie będzie. Jakiegoś gotowania mega te nie musisz czy coś, szybkie przekąski.♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021