STARACZKI Z 2017 r., które dalej się starają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje daj znać jak zareagował przyszły tatuś
Natalia91! lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może Wy bardziej ogarnięte e temacie. U mnie 21dc. Owu miała być tak 16dcdo18..na udg nic nie było widać. Lekarz orzekł że nie pęk.
Dziś prog 20.90.
No i co myśleć? SMS od lekarza ;Dobry wynik, może jednak pękł ☺
Czy taka torbielka jest w stanie sfałszować wynik tak wysoko? Bo zglupialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 18:28
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Natalia super brawo!
Natalia91! lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyhttps://natural-fertility-info.com/fertility-herb-partridge-berry-for-miscarriage-prevention-more.html
black haw to kalina śliwolistna, ale nie mogę jej znaleźć jako zioła do picia...
W innym wpisie były wymienione te 2 zioła plus kalina koralowa i tą właśnie piję. -
Hej dziewczyny, (nie)dziękuję za wszystkie gratulacje
Trzymajcie kciuki żeby wszystko szło w dobrą stronę bo ja trochę panikuje, ciągle męczą mnie bóle brzucha jak na @
KAL miała racje, wczoraj prawie cały dzień odsypiałam pobudkę o 5 rano i te emocje, potem spacer a spać poszłam o 21 po czym wstałam dziś o 11beta wyszła 346 mIU/ml przy normie dla 5ego tygodnia 217-7138 wiec szału nie ma ale ponoć najważniejsze żeby przyrosła wiec w pon powtórzę i zobaczymy, progesteron natomiast 25,30 dla normy 11,0 - 44,3 i tutaj sama nie wiem co myśleć, postaram się skonsultować jutro z lekarzem a na wizytę wybieram się w pt, może zobaczę już coś konkretnego:)
Przesyłam wam wiruski: %^&&&[email protected]#[email protected]$^*(#[email protected]## i jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie tu z wami jeszcze zostanę bo jednak jakiś kontakt już nawiązałyśmy:)
Multiwitamina ten progesteron ewidentnie świadczy o owulacji, tak mi się wydaje więc mam nadzieje, że działaliście:)
Magda - mbc, Multiwitamina, Pati88 lubią tę wiadomość
-
KAL wrote:My się byczymy na działce
leżaking, opalażing, i griling
no i zimne piwoooooooooo z sokiem malinowym (sama ukręciłam)
blogość... Jutro Dzieć na tydzień do babci juhuuuuu a za dwa tyg wczasy ihaaaa
Gdzie jedziecie?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
KAL wrote:W tym roku padło na Bułgarie
SuperKAL lubi tę wiadomość
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Hej dziewczyny, jak tam początek tygodnia? Tez było wam tak ciezko wstać? KAL zazdroszcze wyjazdu! Nam pewnie zostanie polskie morze bo nie chce ryzykować lotu, a urlop od 1 sierpnia mamy, odliczam już dni i godziny;) a reszta dziewczyn już po urlopach?
Co do reakcji tatusia to nie mogłam się powstrzymać i obudziłam go zaraz po zrobieniu testu czyli o 5 rano bo nie mogłam uwierzyć w ta druga kreskę wiec był nieco zaspany:D od tamtej pory chucha i dmucha na wszystko wokół mnie jakbym miała conajmniej rodzic na dniach;)Magda - mbc, KAL, Pati88, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny, jak tam początek tygodnia? Tez było wam tak ciezko wstać? KAL zazdroszcze wyjazdu! Nam pewnie zostanie polskie morze bo nie chce ryzykować lotu, a urlop od 1 sierpnia mamy, odliczam już dni i godziny;) a reszta dziewczyn już po urlopach?
Co do reakcji tatusia to nie mogłam się powstrzymać i obudziłam go zaraz po zrobieniu testu czyli o 5 rano bo nie mogłam uwierzyć w ta druga kreskę wiec był nieco zaspany:D od tamtej pory chucha i dmucha na wszystko wokół mnie jakbym miała conajmniej rodzic na dniach;)
Ale najpierw musimy z KAL zatestowac i zobaczyc 2 krechy, hahaha
KAL, jak tam u Ciebie? Mnie nie bola cycki wiec b. dobrze znaczy, ze prog. nie spada. Odkad biore gluco piersi mnie bola na okres. Jak zaczynaja, to tak 3-4 dni i jest.KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja dopiero 31 sierpnia wakacje. Lecimy do Hiszpanii.
Ale najpierw musimy z KAL zatestowac i zobaczyc 2 krechy, hahaha
KAL, jak tam u Ciebie? Mnie nie bola cycki wiec b. dobrze znaczy, ze prog. nie spada. Odkad biore gluco piersi mnie bola na okres. Jak zaczynaja, to tak 3-4 dni i jest.
mnie też nie bolą ale tak Ci powiem, ze ja nie czuje nic a ni na @ ani na fasolewięc czekam do czwartku
ps. po raz pierwszy od roku nie mam ani jednego testu w domu ha ha może to znak...
ps2 Hiszpania chyba przyszły rokAkceptacja!