Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
We Francji te godziny pracy sa straszne... Jak przyjechalam tutaj to przez jakis czas nie moglam pojac jak to jest, ze moj jeszcze wtedy chlopak, wychodzi o 7h do pracy i wraca najszybciej kolo 19h...a czasem nawet i 21h sie przytrafi...
Do mnie dzis zadzwonila sekretarka mojego ginekologa i powiedziala, ze wszystkie wyniki z krwi (z badan prenatalnych) sa bardzo dobre i nie mam powodow do zmartwien.
Tak sie ciesze !!!!Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Kobitki, jak tam u Was zdrowko ?
Ja sie chyba zalatwilam wiatrami w metrze no i mam stan podgoraczkowy, katar, bol gardla...
Martwi mnie to.
Wlasnie wrocilam z pracy i ide sie przespac, moze uda mi sie wylezec to badziewie... Martwie sie, zeby Dzidzi nie zaszkodzic...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Oj to nie dobrze, niestety te przeciągi w metrze są masakryczne
Dzidzia sobie poradzi, nie martw się Tyle że teraz musisz się kurować sposobami babciowymi. Wygrzej się pod kołderka, nie wiem.. miód,cytrynka..soku malinowego takiego domowej roboty to tutaj nie ma ..
Dziewczyny coś nam zamilkły
U mnie narazie bez zmian, skończył mi się @ i czekam na dni płodne zobaczymy jak to nam w tym miesiącu pójdzie..ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Dziekuje Dziweczyny !
Uwielbiam Wasze posty i zawsze tutaj chetnie zagladam
jestescie dla mnie taka mala rodzinka tutaj
Spalam 3h po obiedzie i nawet jest troche lepiej
dobrze, ze jutro wolne to jeszcze bede sie byczyc.
Evli, koniec @ to moment, na ktory zawsze czekalam (nawet przed staraniami), tym bardziej, ze wlekla sie zazwyczaj przez tydzien...
Trzymam mocno kciuki za owocne starankaEvli lubi tę wiadomość
ams bycz się bycz, korzystaj z wolnego
Powiedz mi, zaczęłaś już kupować coś dla dzidziusia ?
Albo może oglądałaś już wózki ?
Ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem, ale dziś natknęłam się na super fotelik dla dziecka i nie mogłam się oprzeć i aż pokazałam mężowi wideo na you tubie i spojrzał się na mnie jak na wariatkę
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
byczylam sie i nic z tego... Jestem tak smarkajaco-pociagajaca, ze szkoda gadac... Wkurza mnie to.
Ale poza katarem nic mi nie jest, takze bede cierpliwa.
Wozki wstepnie ogladalismy jak bylismy w PL i w sierpniu bede wszystko kupowac (cala wyprawke, bo sie bardziej oplaca)
A na ciuszki i inne male pierdoly zaczne patrzec jak poznam plec, chociaz czasem mam juz taka ochote 'cos' kupic...
A podeslesz mi ten fotelik, ktory znalazlas?
My myslelismy o wozku 3w1, ale jeszcze sie zastanawiamyOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ja znalazłam taki fotelik https://youtu.be/93HZcwPawhA
Bardzo mi się podoba ze względu na to że my często jeździmy do Pl autem także musi być BARDZO wygodny.
No ale najpierw muszę zajść w ciąże
W sierpniu są jakieś przeceny? Czy mówisz że będziesz w Polsce i jest taniej ?
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka
olcia jak Twoje badania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 21:24
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Faktycznie wypasiony ten fotelik
My nie bedziemy duzo jezdzic, takze nie potrzebujemy jakiegos wypasionego, aczkolwiek moze sie to jeszcze zmienic
nie, nie ma zadnych przecen, po prostu w PL ogolnie jest taniej
ja caly czas sie kulam z tym przeziebieniem i jeszcze mi licowka poszla na zebie (dwojka zeby bylo wesolo ) takze dzisiaj mam takiego dola, ze masakra...
Oj współczuje z zębami jest przerąbane.
Ja ostatnio poszłam do dentysty jak mi wystawili kosztorys to stwierdziłam że pójdę sobie do dentysty w Polsce, bo tutaj przesadzają trochę. Mam wrażenie że wszystkim to by tylko koronki wstawiali, lepiej im się to opłaca, po co leczyć
Już raz się tak dałam nabrać, dentysta wyciągnął tysiące od ss a później siedział mu komornik na koncie ..
Mam nadzieje że już lepiej się czujesz i katar minął. Pogoda jest masakryczna dziś
Ja byłam w piątek na wymazie. Trafiłam na tą babkę co ostatnio ale o dziwo była milsza
Także czekam na wyniki, zapisałam się na czwartek do gina.
U mnie już 10dc a jakiś sygnałów owulacji brak, w tamtym cyklu też mi się troszke opóźniło, także czekam.
Będę sobie sikać na testy od dzisiaj
Basia, Olcia co u Was?
Pozdrawiam :*
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Edit
Dopiero co mówiłam że brak sygnałów owulacji i właśnie zrobiłam test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/949b145e0779.jpg
I się zdziwiłam
Do roboty, a nie na forum siedzisz hahaha
Ide do dentysty w czwartek... teraz nie beda mogli mi zaproponowac koronki, wiec beda musieli wymyslec cos innego
Mam nadzieje, ze zrobia tak jak chce.
Nie lubie tutaj chodzic do dentysty, bo Ci lekarze to wszystko na szybko robia i w ogole sie Toba nie interesuja.
Zeby robie w Polsce, no ale czasem trzeba tutaj pojsc...
Katar juz przeszedl na szczescie
Moze ta baba ostatnio miala okres i stad byla taka "uprzejma"...
koniecznie daj znac w czwartek !!!
Trzymam kciuki za same dobre wyniki i dobre wiesci :*Evli lubi tę wiadomość
Basia, Olcia, dajcie koniecznie znac co tam u Was !!
Ja dzisiaj sobie zdalam sprawe, ze za tydzien zaczynam piaty miesiac :o
a dzisiaj mijaja 3 miesiace, jak wiem o naszej Dzidzi
Trzymam nieustatnnie kciuki za Was Babeczki i przesylam dobra energieEvli lubi tę wiadomość
Dostałam wyniki i wyje... po co zgodziłam się na te antybiotyki !!! Wiedziałam że tak będzie.. anty wybiły mi florę na nowo i do tego wcześniej miałam pojedyncze kolonie paciorkowca b a teraz mam liczne
Przełożyłam spotkanie z ginem na dziś i chyba się źle skończy, bo jestem wkurzona i rozżalona na maksa2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hej u Mnie wszystko dobrze ciagle " odpoczywam" ale juz mi to odpoczywanie bokiem wychodzi... papiery ze szpitala o ta refundacje mi odesłali z karteczka ze mam je wysłac do seciuriti social takze kolezanka źle doradziła ;/ i znow trzeba czekac na cokolwiek... a w nastepny wtorek maz ma to badanie nasienia takze czekamy z niecierpliwością!
Evi bardzo mi przykro (( ale nie załamuj się głowka do góry bedzie dobrze!!
Ams no czas szybciutko leci zazdroszcze Ci ! ale mam cicha nadzieje ze jak dobrze pojdzie to moze jeszcze w tym roku do ciebie dołacze < 3
a co do strajków to niestety ale teraz mnie to nie dotyczy hehe ale ogromnie współczuje... niestety dzisiaj zaczyna się ramadan a ja przed oknem mam meczet takze... tez bedzie ciekawie przez prawie miesiac w godzinach nocnych ;/
Buziaki ;*Evli lubi tę wiadomość
-
Evli tak mi przykro... rozumiem Twoje rozzalenie... jak nie jedno to drugie... daj znac koniecznie co gin powiedzial ! hmmm moze trzeba zmienic lekarza?
Basia to bedziesz miec wesolo przez miesiac bedziesz na biezaco haha
powodzenia :*Evli lubi tę wiadomość
Bylam u gina i zrobił wielkiego karpia.. niespodziewal się takich wyników.
Stwierdził że antybiotyk w połączeniu z globulkami nie powinien mi tak wszystkiego wybić.
Przypisał mi inne globulki teraz (musza być naprawdę cudowne, za 5 zapłaciłam 18euro!), mam odbudowywać florę od nowa, antybiotyków nie ma sensu już brać, bo widać jakie szkody narobił.. Także „bawię” się od nowa
Zmiana lekarza i tak teraz mi nic nie da, trzeba odbudować to co zostało zniszczone innego wyjścia nie ma...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 17:48
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦