Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, dziekuje za wsparcie. Niestety wyladowalam wczoraj w szpitalu, narzeczony mnie zawiozl bo nie bylam juz w stanie podniesc sie z podlogi toalety.. no i leze pod kroplowkami. Odwodnienie bylo blisko.naszczescie z dzieckiem wszystko wporzadku. Caluje Was i nadrobie posty jak wroce do normalnosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 12:49
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
olcia77 wrote:Hej dziewczynki, dziekuje za wsparcie. Niestety wyladowalam wczoraj w szpitalu, narzeczony mnie zawiozl bo nie bylam juz w stanie podniesc sie z podlogi toalety.. no i leze pod kroplowkami. Odwodnienie bylo blisko.naszczescie z dzieckiem wszystko wporzadku. Caluje Was i nadrobie posty jak wroce do normalnosci.
Kochana, moze to glupio zabrzmi, ale to dobrze ! bedziesz pod opieka i troche Cie "podreperuja". Odpoczywaj i niczym sie nie martw !
No i najwazniejsze, ze z Dzidzia wszystko okolcia77 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
co u Was taka cisza Kobietki?
weekend skonczony..
Jutro mam kolejne spotkanie z polozna - bedziemy sie uczyc oddychac hehe.
Ja powoli zaczynam sie nudzic w domu, bo juz mam prawie wszystko gotowe i nie mam czym sie zajac...olcia77, Evli lubią tę wiadomość
Hej dziewczynki. Dziekuje za cieple slowa i wsparcie kochane ❤️
Ja juz w domku, czuje sie lepiej ale jestem na lekach przeciwwymiotnych, inaczej nie da rady na chwile obecna. Jestem mile zaskoczona tak wogole opieka tutaj w szpitalu. Jest o niebo lepiej niz w Polsce. Lekarz mnie pocieszyl, powiedzial ze niedlugo skonczy sie to wszystko. Mam nadzieje... kurcze od zawsze mialam organizm jak to moja przyjaciolka mawia delikatny jak motylek. Jutro ide ogladac maluszka i mierzyc dokladnie bo w szpitalu tylko zobaczyli czy zyje, nic wiecej.
Evli jak tam bierzesz juz te 2 dawki? Jak samopoczucie?
Ams skad ja to znam- mi tez sie tak nudzi. Ale ja gdybym nawet chciala to w takim stanie nie wyobrazam sobie isc do pracy. Szkoda ze nie znam jezyka, sama bym poszla na takie zajecia ale guzik bym zrozumiala.
Basia Ella De co u was?
Buziaki dziewczyny
Evli, ams lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Hej dziewczyny
Ams nie dziwie się ze Ci się nudzi. Ale dużo już nie zostało także korzystaj, wypoczywaj, bo niedługo już Ci się nie będzie nudzić
Olcia dobrze ze już troszke lepiej, mam nadzieje że w końcu Cię puści bo to już 13 tydzień kurcze, brzuszek już widoczny?
Tak ja zaczęłam clo, narazie ok się czuje, zobaczymy jak będzie w okolicy owulacji jak zaczną jajka rosnąć. Mam tylko nadzieje ze to nie będzie za duża dawka dla mnie.. Ze skutków ubocznych to wypadają mi masakrycznie włosy, w domu są wszędzie, gorzej niż jakbyśmy mieli jakiegoś zwierzaka hehe
Milego dnia!olcia77, ams lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hej dziewczyny
U mnie weekend minął leniwie ) na spacerowaniu,leżeniu oglądaniu i tak w kółko hehe
Olcia współczuje wizyty w szpitalu ale tak jak mowily dziewczyny napewno cię tam postawili na nogi! :)i teraz bedzie juz tylko lepiej jak brzuszek jak pyta Evli juz masz widoczny ??
Ams kochana teraz to juz tylko odpoczywanie ci zostało
Evli oby nie było skutków ubocznych... mi włosy wypadaja juz od jakiegoś czasu wszedzie są !! jakas masakra!!
Evli, olcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki. Bede miala synka!! Potwierdzi gin za miesiac ale mowila ze raczej widzi chlopczyka. Zdrowy, silny i duzy. Jestem taka szczesliwa ❤️ Dzisiejsze wiesci i widok na usg mojego brzdaca ssajacego kciuka wynagrodzil mi wszystko!
EllaDe, Basia92, ams, Evli lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Brzuszek troszke widoczny, na dole juz widze ze robi sie okragly.
Evli mi tak samo wlosy leca.. ja jeszcze dodatkowo na urlopie zmienilam kolor a teraz w ciazy oslabily sie evli moze akurat te 2 dawki rusza cos.
Basia ktory masz tydzien?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 12:31
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Olcia !!! Super !! bedzie maly Lobuziak
Gratulacje !
Co do wypadajacych wlosow... mi zawsze wypadaly i bardzo sie krecily. Byly wszedzie (blond wlosy na ciemnej podlodze.... mmm ... marzenie !!!). Od samego poczatku ciazy, wlosy mi sie meeeega wzmocnily i w ogole nie wypadaja !!! nic ! Nawet przy rozczesywaniu malo co widac.... No i przestaly sie krecic.... haha. Nie to, ze sie zrobily proste na maksa, ale z "kreciolkow" zrobily sie fale. Smieje sie, ze mi Corcia urode zabiera...
Evli, mam nadzieje, ze jedynym "skutkiem ubocznym" bedzie dziewieciomiesieczny brak @ !!!!
Moj brzuszek sie zaokragla jeszcze coraz bardziej, ALE ! nikt nie wierzy, ze to juz polowa osmego miesiaca... Jestem mala, drobna i brzuszek jest proporcjonalny to mojej postury, no ale...
Co do odpoczywania, to odpoczywam, ale sie i nudze... i z tych nudow wynajduje coraz to nowsze "potrzeby" - internet jest straszny... tu klikniesz, tam klikniesz, podasz nr karty i zamowione... !
W ten weekend kupilam naklejki z imieniem dla naszej Gwiazdy - do przyklejenia na lozeczko (nie bedzie miec swojego pokoju, no ale staram sie Jej zrobic jak najbardziej "jej" kacik... chociaz w sumie to chyba bardziej dla mnie niz dla Dzidzi, bo Ona bedzie to miec gleboko w.... ale jak bedzie duza to zobaczy na zdjeciach haha ).
Zamowilam tez 2 ksiazki, bo stwierdzilam, ze to czas, w ktorym moge czytac. Tylko, ze jak zajrzalam do swojej "biblioteczki" to mam chyba z 6 ksiazek, ktore kupilam juz kiedys, a bo to ulubiony autor, a bo okladka fajna... no i teraz bede czytac, czytac i czytac.
To sobie pogadalam
To chyba z tych nudow
Aha, dzisiaj wyprasowalam pieluszki
A jeszcze jedno, na spotkaniu z polozna dzisiaj oddychalysmy - okazalo sie, ze jestem w malym gronie kobiet, ktore oddychaja przeponowo i ponoc bedzie mi latwiej odddychac przy porodzie ! Taka niespodziankaEvli, olcia77 lubią tę wiadomość
Olcia no to gratuluje synka!!! Mamy już parke ♥️ jejeje ale fajnie!
Basia a Ty jak się czujesz? Kiedy idziesz na podglad?
Ams no nam jak się uda to dzidzia tez będzie miała tylko swój kącik. Czynsze są straszne także..będzie trzeba się pomieścić
Podejrzewam ze imię księżniczki trzymasz tylko dla siebie..
No to miłej lekturki, a jak nie to zawsze możesz zaabonować się na netfixa Tylko uwaga na wciągające seriale bo będziesz mieć dni z życiorysu wycięte hehe
EllaDe jak weekend, Paryz wyzwiedzany?
ams, olcia77 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hej Dziewczyny, weekend mnie tu nie było a tu tyle nowinek Olcia, cieszę się, że Cię tak szybko na nogi postawili. Będzie już tylko lepiej! AMS - udanych zakupów życzę
Weekend nam się bardzo udał, nawet się zdziwiłam, że tak fajnie spędziliśmy czas. Bałam się, że znowu będziemy wykończeni miastem (jak Lizboną ostatnio), ale mieliśmy super plan i pogodę, i jesteśmy bardzo zadowoleni.Evli, ams, olcia77 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Dziewczynki dziekuje ❤️ Ta informacja dodala mi wewnetrznej sily wczoraj. Nadal wymiotuje, rano odrazu sprint , a pozniej magiczna tabletka i mam spokoj, ale i tak muli jak cholera. Ale wiem ze kiedys minie koncem marca
Lece na badania, buziaki dla Was milego dnia :*
ams, Evli lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Hej ja już po wizycie wczoraj miałam z Bąbelkiem wszystko dobrze:) słyszeliśmy bijące serduszko ... coś pieknego aż mi łzy ze szczęścia popłynęły ... i maluszek się nawet ruszał! coś niesamowitego!!!! Lekarka powiedziała że juz najgorsze mam za sobą! nic sie nie stanie i żebym się nie stresowała i nie zamartwiała bo bedzie dobrze i mogę odetchnąć teraz jeszcze 03,10 mam prenatalne i bede oddychała spokojnie!!!!!:
a jak u was ? evli? ams? olcia?? ella? cisza straszna tutajEvli, olcia77 lubią tę wiadomość
-
Basia ! daje Ci teraz ( w imieniu mysle wszystkich Dwiezczyn tu obecnych ) oficjalny zakaz martwienia sie i smucenia, ze 'cos jest nie tak'
Same dobre wiesci !!! super !!!
Ciesze sie !
Ja 4.10 mam ostatni 'pomiar' naszej malej Gwiazdeczki
Ja wlasnie siedze sobie na balkonie i mam obok pranie i tak pachnie dzidziusiem, ze sie chyba zaraz owine w te wszystkie otulacze i inne sukienki !!!
Wymyslilam sobie, ze dobrze by bylo wywolac zdjecia, bo mam ich miliony, a teraz jak mi sie nudzi, to moglabym porobic ladne albumy
Macie jakies stronki, gdzie wywolujecie fotki? moze cos polecicie
Evli, tak juz myslalam o netfixie ale to chyba bedzie ostatecznosc... ale co do TV, to macie tutaj polska TV, czy ogladacie na jakis "pirackich" stronkach?
ja czasem ogladam na serialnet.pl ale nie wszystko jest...Evli, olcia77 lubią tę wiadomość
Cześć Dziewczyny,
ale ładna jesień nam się zaczyna. Uwielbiam jesienne kolory!
Basia - przestań się martwić, niczemu to nie służy. Głowa do góry!
Olcia - jak się czujesz?
Ams - stron do wywoływania zdjęć jest mnóstwo. W tv ciągle są reklamy i promocje. Warto zapisać się na newslettery z kilku stron (cewe, monalbumphoto, albelli) i czekać na maila z kodem -20%, czasem i -50% się trafi. Osobiście preferuję 'photobooks'. Ściągam z netu edytor (są bardzo łatwe w obsłudze, każda strona ma swój) i od razu składam cały album w formacie na jaki mam ochotę. Przychodzi gotowy album w twardej oprawie.
Evli - gdzieś tam widziałam, że pytałaś o suplementy. Biorę tylko kwas foliowy (jak mi się przypomni) M brał coś przeciwzapalnego przez 3 miesiące oraz suplement z selenem.Evli, olcia77 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Basia no to super że wszystko ok. Tak jak mówią dziewczyny, przestań się stresować! A jak tam z mdlosciami u Ciebie, nie masz wcale?
Ams jeszcze chwile i będziesz ubierać księżniczkę w te sukieneczki Ale ten czas leci!
Co do telewizji to oglądam francuska, czasem replay, czasem wykupie coś na VOD albo netflixa.
U mnie to w sumie bez zmian, czekam na porost jajek We wtorek się okaże co mi w tym kurniku urosłoams, olcia77 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦