Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Evli badz dobrej mysli! Mysle ze gdyby cos znalezli poinformowali by Cie o tym napewno. Kciukow nie puszczam.
EllaDe u mnie na wiosce nie ma takich zajec, trzeba dojezdzac a ja nie mam jak. Gdybym byla w Polsce to napewno bym na takie zajecia uczeszczala. Puki co to mam obszerna ksiazke z opisanym porodem i wszystkimi informacjami i czytam musi mi to wystarczyc. Zreszta ja jestem niestety skazana na 4 sciany ze wzgledu na moja skracajaca sie szyjke juz swira dostaje od siedzenia w domu ale niestety musze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:22
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Dziekuje dziewczyny! Pomoglo ❤️ Szyjka sie nie skrocila, jak bylo 3 cm tak zostalo 3 cm. Malutki wazy 1,5 kilo i wszystki jest dobrze. Niestety nie pokazal sie znowu i nie zrobila mi usg 3D. Wstydnis moj
Evli jak tam bylas ponownie na tych badaniachEvli, EllaDe lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Olcia super że jest wszystko ok!!
Nie, ponownie nie byłam, to jest za duże ryzyko poronienia. Wbijają Ci igle w łożysko i pobierają fragment.
Wczoraj babka dzwoniła tylko że musza zmienić technikę. Najpewniej maja za mało materiału na dokładny wynik i musza poczekać aż się komórki namnożą. Dziś maja dzwonić.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Olcia oooo to u Mnie moja Malutka na 26 tydzien ważyła juz 980gr hehe super że szyjka się nie skraca i wszystko wporzadku!!!
Evli będzie dobrze zobaczysz!! Twoj dzidzius bedzie silny i zdrowy nie zamartwiaj się!!
Ja po pierwszej wizycie w szpitalu ... i powiem wam ze nawet ok .. każdy miły .. a to lubie .. nie nawidze jak ktoś od razu z góry jakies humorki ma ... młody zespół na 27 tydzien od poczatku ciąży przytyłam 6kg .. tutaj wyniki z glukozy ok zapewne tutaj maja inne "widełki" "przedziały" niz w polsce... cisnienie dobre serduszko malutkiej bilo pięknie co mnie troszkę rozsmieszyło na poczatku wypełniali obowiązkową ankietę o rodzicach i pytali nawet o rozmiary butów ehheeh Pytałam też o pokoj 1 os. i Lekarka mi powiedziała że to dopiero w dniu przyjecia do szpitala się ustala także jestem pozytywnie nastawiona.. i mi ulżyło i odetchnełam z ulga.. dostałam skierowanie na badanie krwi i recepte zeby wykupić wit D i wypić ją jednorazowo... i w sumie to tyle:)
a może skorzystacie... dzisiaj w Lidlu są ciuszki na dzieci z bio bawełny spodenki dresowe super kupiłam... body bluzeczki itd... a dla ciężarnych super leginsy ciążowe!! 2 pary za 9.99e kupiłam i rewelacja! polecamEvli lubi tę wiadomość
-
Basia dobrze ze malutka sobie rosnie i jest wszystko wporzadku moj poczatkiem 26 tygodnia wazyl 840 gramow a dzisiaj mi gin powiedziala ze szacuje wage przy porodzie 3300-3400 to tak akurat mnie tez juz czeka od lutego szpital, mam nadzieje ze trafie na zyczliwych ludzi bo tez nie znosze chamstwa i humorow na wstepie.
No ja wlasnie dzisiaj tez zakupilam 3 pary spodni dresowych i bluzeczek dla malego widzialam wlasnie te spodnie ciazowe ale mam w domu 3 pary a i tak nie chodze tak nigdzie to stwierdzilam ze mi nie trzeba, ale oplaca sie naprawde.niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Evli cudowne wiesci!! Mowilam ze bedzie wszystko dobrze! I gratuluje wymarzonej coreczki! ❤️ jeszcze chwilke i poczujesz pierwsze kopniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 21:00
Evli lubi tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Basia aż z tego wszystkiego Ci nie pogratulowałem wizyty, super że wszystko jest w porzadku
Kurcze z tymi leginsami to ja nie umiem kupić tak bez przymierzenia
W tamten weekend byłam w h&m po dżinsy z „golfem” dla ciężarnych. Fakt że brzucha jeszcze nie mam ale guziki i gumki w spodniach doprowadzają mnie do szału! Nawet Ci nie powiem ile czasu spędziłam w przymierzalni...masakra....a co dopiero jak nie mogę przymierzyćams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli mega gratulacje !!!
bedzie mala Alice ?
Ogromnie sie ciesze (widzialam Twoja wiadomosc od razu, ale nie mialam jak odpisac - caly dzien sledzilam forum i czekalam na Twoja wiadomosc).
!!!
Teraz zacznij sie cieszyc tym cudownym czasem
Odpoczywaj, celebruj kazdy moment Kilka tygodni (pewnie z 3 - 4 ) i Corcia da Ci znac, ze u Niej wszystko ok
Co do nas to Szarlotka mierzy 58cm (10,5 cm urosla od urodzenia) i wazy 4600
Wszystko ok za miesiac kolejne szczepienia (dzisiaj bylo bez szczepien, bo to co 2 miesiace )Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ams dziekuje ♥️ Tak będzie mała Alice
Heh ale mnie nastraszyły te badania
W środę ide do mojego sprawdzic czy wszystko ok po biopsji, a 5 lutego ide do tej lekarki z lepszym sprzętem na kontrole pępowiny. Czekają mnie częste wizyty przez brak tej tętnicy. Mam nadzieje że wszystko będzie już ok
Charlotka rośnie szybciej od mojej hehe super że wszystko w porzadku!
Ja tymczasem mogę spokojnie, z dobrymi wiadomościami wyruszyć jutro z mężem do Londynu Jedziemy na 3 dni2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦