Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki a ja po dentyście. Nałożył maść, dziąsło czerwone, zapalenie, ale może będzie dobrze. Jak coś mam przyjść znowu. Ale..... Słuchajcie, ja ostatnio gdzieś czytałam (ale tylko tak pobieżnie) ze w ciazy nie należy robić profesjonalnego czyszczenia zębów. Ten dentysta mi natomiast powiedział, ze mam przyjść w trzecim i siódmym miesiącu (w drugim trymestrze w żadnym wypadku) na czyszczenie, mowi ze tak sie robi u kobiet w ciazy aby uniknąć komplikacji związanych nie tyle z ubytkami zębów co właśnie z zapaleniami dziąseł czy rzeczami tego typu.... Słyszałyście coś na ten temat?
-
nick nieaktualnyKrysiak ja tylko wiem ze w ciazy zeby sa 100x bardziej narazone na ubytki indziasla na zapalenia... ale jak to jest z czyszczeniem to nie wiem ale wydaje mi sie ze unerwienie w zebach jest tak czule i wogole ze chyba nie powinno sie robic niczego co niezbednie konieczne... ale moge sie mylic...
Ja to w mojej ciazy to pierwszym objawem bylo zapalenie dziasel, alergia na pylki ktorej nigdy wczesniej nie mialam a jak juz wiedzialam o ciazy doszla biegunka... ale alergie dostalam tydzien po owulce instrasznie sie z nia meczylam a nigdy w zyciu nie mialam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracając do domu wstąpiłam na pocztę by wysłać list do mojej babci, z którego dowie sie, ze będzie miała 22 prawnuka (z czego numer 21 tez jeszcze w brzuchu zony kuzyna) no i kupuje znaczek a pani do mnie, ze 62 centy. Na co ja, ze co? 62 centy? A ona: oj przepraszam, 80 centów. Rozkojarzona jestem, był tutaj właśnie facet z dhl po paczki i on tak strasznie potem śmierdzi, ze ja sie potem skupić nie mogę
-
nick nieaktualny:0 niezla ta babka z poczty... widac latwo ja rozkojarzyc haha...
Do mnie dzis tez dotarla moja bluzka do dirndl bo w sklepie nie znalazlam nic co by mnie satysfakcjonowalo, wiec zamowilam na amazonie...
Teraz czekam jescze tylko na moj zel... -
krysiak wrote:Leśny mech??? Czyli ze co?
Takie ciasto ze szpinakiem, bede pierwszy raz robic, jadlam go u siostry ciotecznej i mi posmakowalkrysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny moje Kochane!kurcze nawet wczoraj nic nie zameldowałam, bo klepałam cały wieczór z dziewczynami i rodzina przez tel. .. myślę sobie aa napisze rano. Zaczynam 30min później to zdążę! Dziewczyny! !!zaspałam!w ogóle jakas zupełnie nie ogarnięta nastawiłam budzik do środy? !?!? Wyobrażacie sobie?na całe szczęście mam kota, ktory przed 7 zglodniał i mnie obudził gryzac w noge hihihi o oto takim sposobem pomimo, że spalam prawie godzinę dłużej niż powinnam to zdążyłam 3min przed czasem być i nawet jogurt zjeść! !! Haha
werni, Kinga. lubią tę wiadomość
-
krysiak wrote:Wracając do domu wstąpiłam na pocztę by wysłać list do mojej babci, z którego dowie sie, ze będzie miała 22 prawnuka (z czego numer 21 tez jeszcze w brzuchu zony kuzyna) no i kupuje znaczek a pani do mnie, ze 62 centy. Na co ja, ze co? 62 centy? A ona: oj przepraszam, 80 centów. Rozkojarzona jestem, był tutaj właśnie facet z dhl po paczki i on tak strasznie potem śmierdzi, ze ja sie potem skupić nie mogę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny