Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Ja tez padam... My po pracy pojechalismy na zakupy i dopiero niedawno wrocilismy... No ale kupilismy sobie buciki... oczywoscie ja sie nie moglam zdecydowac i maz musial wkroczyc do akcji hahaha... w finale stanelo na oficerkach... No i nawet jeansy dla siebie znalazlam wiec ogolnie super... Bylismy na chinczyckich nudlach bo pojechalismy bez obiadu, a pozniej jeszcze spozywcze zakupy interaz sie wylegujemy przed tv...
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:A no i od 18-tej mamy znowu kontakt z cywilizacja
A mnie od 2 dni gardło boli ;/ o 6 juz dzisiaj mleko z miodem piłam a najgorsze jest to,że ja mleka nienawidzę; / no ale ze względu na miód jakoś przeżyłam hihihi -
nick nieaktualnyalinsien wrote:Ooo koledzy wybaczyli?? Hihihi
A mnie od 2 dni gardło boli ;/ o 6 juz dzisiaj mleko z miodem piłam a najgorsze jest to,że ja mleka nienawidzę; / no ale ze względu na miód jakoś przeżyłam hihihi -
A tak poza tym mialyscie zbijana tarczyce, czy przytylyscie po tym?tzn tak wiem, w ciąży i tak przytyje ale martwię się przytyć przez tablety a potem jeszcze przez ciążę. I że mogę być ospała? Tak czy siak będę je brała oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam takie pytanie albo raczej szukam potwierdzenia, ze dobrze myśle dostałam jeszcze w KWZ opakowanie Progestanu, tabletek starczy mi do środy, wizytę u lekarza mam w piątek rano, ale mam jeszcze 4 tabletki utrogestanu, inna nazwa ten sam środek. Mogę sobie go w czwartek zaaplikować, prawda? A w piątek rano poproszę lekarza o receptę i będe mieć już na piątek.
-
nick nieaktualnyAlinsien jesli masz niedoczynnosc tarczycy to nie przytyjesz jesli nadczynnosc to mozesz przytyc... wszystko zalezy od tego w ktora strone tarczyca szwankuje... Co donospania to taka sama zasada... ja mam niedoczynnosc i przed leczeniem bylam wiecznie zmeczona ospala i ogolnie do dupy...
Krysiak tak na spokojnie mozesz wziac utrogest... to dokladnie to samo a firma w tym przypadku nie ma znaczenia... oba te progesterony sa naturalne...
Moglby organizm odczuwac roznice jakby sie naturalny progesteron wymienilo na syntetyczny lub odwrotnie czy w innej dawce...
Ja wlasnie wrocilam do domu po pracy... Masakra dzis byla a do tego znow jedna osoba zmarla... Ja to mam ostatnio szczescie na nieboszczykow... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Ojeja Roxa, współczuje. Jak czesto zdarzają sie takie przypadki? To musi być cieżko, do tego chyba nie można sie przyzwyczaić....
A no nie da sie przyzwyczaic zwlaszcza jak ktos sie strasznie meczy przed smiercia i najpierw kilka dni patrzysz na to
Choc wiem ze dla niego bylo tak lepiej bo lezal w strasznych meczarniach, ledwo lapal oddech a nie dalo sie juz dla niego nic zrobic
My polezakowalismy pogadalismy ze szwagierka na skype, a zaraz pod prysznic trzeba by sie wybrac... Jestem po tym weekendzie taka zmeczona i nawet nie odespie bo musze od rana konsultowac z kwz co i jak i tam jechac... a popoludniu do pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:24
-
Cześć dziewczyny, dziękuję za info. No i Roxa bardzo mi przykro, że ktoś zmarł. Mówi się że to taka kolej rzeczy, jednak zapewne nie przechodzisz obok tego obojętna.
A ja mam dzisiaj dzień płaczka. Dlaczego? Sama bym chciała wiedzieć? Jakoś może hormony mi buzują po ovu? a może to przeziębienie bo chyba mnie rozkłada. Właśnie wzięłam aspirinke i wypił herbatę z miodem. A poza tym to mój chłop dzisiaj idzie mi cholernie... jak to Niemcy mówią? " auf dem Sack!" Grrr ¡¿ -
nick nieaktualny