X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Ja tez padam... My po pracy pojechalismy na zakupy i dopiero niedawno wrocilismy... No ale kupilismy sobie buciki... oczywoscie ja sie nie moglam zdecydowac i maz musial wkroczyc do akcji hahaha... w finale stanelo na oficerkach... No i nawet jeansy dla siebie znalazlam wiec ogolnie super... Bylismy na chinczyckich nudlach bo pojechalismy bez obiadu, a pozniej jeszcze spozywcze zakupy interaz sie wylegujemy przed tv...
    To mialas super sobotę, ja to jakoś nudno ani nosa z domu nie wystawiłam, nawet dopiero skończyłam sprzątac hehe leniwy weekend. Ale następny już będzie bardziej ruchliwy bo <olaboga> hihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i od 18-tej mamy znowu kontakt z cywilizacja :)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    A no i od 18-tej mamy znowu kontakt z cywilizacja :)
    Ooo koledzy wybaczyli?? Hihihi
    A mnie od 2 dni gardło boli ;/ o 6 juz dzisiaj mleko z miodem piłam a najgorsze jest to,że ja mleka nienawidzę; / no ale ze względu na miód jakoś przeżyłam hihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Ooo koledzy wybaczyli?? Hihihi
    A mnie od 2 dni gardło boli ;/ o 6 juz dzisiaj mleko z miodem piłam a najgorsze jest to,że ja mleka nienawidzę; / no ale ze względu na miód jakoś przeżyłam hihihi
    Takie mikstury to tez nic dla mnie :) ja mleka ogólnie ńie lubię, tylko jako kakao ;) kuruj sie i wracaj do formy!

• alinsien Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak no muszę! Nie mogę sobie pozwolić na choroby teraz!a poza tym mam zakwasy bo wczoraj szalałam ćwicząc hehe. Jeju i znowu prawie koniec weekendu!jak ten czas leci ¿¡

• alinsien Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym mialyscie zbijana tarczyce, czy przytylyscie po tym?tzn tak wiem, w ciąży i tak przytyje ale martwię się przytyć przez tablety a potem jeszcze przez ciążę. I że mogę być ospała? Tak czy siak będę je brała oczywiście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na temat tarczycy nie pomogę niestety. Ja przytyłam po stymulacji CLO ale pogodziłam sie z tym, zrzucę gdy moje bejbi już będzie na świecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie albo raczej szukam potwierdzenia, ze dobrze myśle ;) dostałam jeszcze w KWZ opakowanie Progestanu, tabletek starczy mi do środy, wizytę u lekarza mam w piątek rano, ale mam jeszcze 4 tabletki utrogestanu, inna nazwa ten sam środek. Mogę sobie go w czwartek zaaplikować, prawda? A w piątek rano poproszę lekarza o receptę i będe mieć już na piątek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinsien jesli masz niedoczynnosc tarczycy to nie przytyjesz jesli nadczynnosc to mozesz przytyc... wszystko zalezy od tego w ktora strone tarczyca szwankuje... Co donospania to taka sama zasada... ja mam niedoczynnosc i przed leczeniem bylam wiecznie zmeczona ospala i ogolnie do dupy...

Krysiak tak na spokojnie mozesz wziac utrogest... to dokladnie to samo ;) a firma w tym przypadku nie ma znaczenia... oba te progesterony sa naturalne...
    Moglby organizm odczuwac roznice jakby sie naturalny progesteron wymienilo na syntetyczny lub odwrotnie czy w innej dawce...

Ja wlasnie wrocilam do domu po pracy... Masakra dzis byla a do tego znow jedna osoba zmarla... Ja to mam ostatnio szczescie na nieboszczykow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeja Roxa, współczuje. Jak czesto zdarzają sie takie przypadki? To musi być cieżko, do tego chyba nie można sie przyzwyczaić....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasńie wróciłam do domku, byłam u koleżanki oglądać zdjęcia z wesela :) i na bigosik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Ojeja Roxa, współczuje. Jak czesto zdarzają sie takie przypadki? To musi być cieżko, do tego chyba nie można sie przyzwyczaić....
    No.roznie to bywa... ale akurat w przeciagu ostatnich 3 tyg druga osoba :-(
    A no nie da sie przyzwyczaic zwlaszcza jak ktos sie strasznie meczy przed smiercia i najpierw kilka dni patrzysz na to :(
    Choc wiem ze dla niego bylo tak lepiej bo lezal w strasznych meczarniach, ledwo lapal oddech a nie dalo sie juz dla niego nic zrobic :(

My polezakowalismy pogadalismy ze szwagierka na skype, a zaraz pod prysznic trzeba by sie wybrac... Jestem po tym weekendzie taka zmeczona i nawet nie odespie bo musze od rana konsultowac z kwz co i jak i tam jechac... a popoludniu do pracy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:24

• werni Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka moj to dzis pojechal do mamy na urodziny pewnie w nocy przyjedzie. A mnie glowa boli chyba po tym cast.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziękuję za info. No i Roxa bardzo mi przykro, że ktoś zmarł. Mówi się że to taka kolej rzeczy, jednak zapewne nie przechodzisz obok tego obojętna.
    A ja mam dzisiaj dzień płaczka. Dlaczego? Sama bym chciała wiedzieć? Jakoś może hormony mi buzują po ovu? a może to przeziębienie bo chyba mnie rozkłada. Właśnie wzięłam aspirinke i wypił herbatę z miodem. A poza tym to mój chłop dzisiaj idzie mi cholernie... jak to Niemcy mówią? " auf dem Sack!" Grrr ¡¿

• werni Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa wspolczuje kochana :(
    Alinsien zdrowiej, tez dzis mam zly humor przez mojego.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Roxa wspolczuje kochana :(
    Alinsien zdrowiej, tez dzis mam zly humor przez mojego.
    No to jest nas dwie;/

• werni Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Cie wkurzyl Twoj ?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa Krysia jak bralyscie castagnusa bralyscie jeszcze dodatkowo bromka czy sam tylko.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni ja nie mialam prolaktyny za wysokiej wiec ja bromka w ogole nigdy nie bralam a castagnusa bralam na wyregulowanie cykli

• werni Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zapomnialam. Skleroza.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ