Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
krysiak wrote:Wlasnie dostaliśmy SMS ze to jakiś centralny problem. Technik jutronjednak nie przyjdzie, cos sie stało na linii. W sumie to dobrze, bo mieliśmy jechać na zakupy a tak musielibyśmy czekać na technika. Mało tego, my mamy tv, jnternet i telefon w tej sieci dla której ja pracuje i teraz mąż sie śmieje, ze sobie wrogów narobiłam i nam sieć odcięli
-
nick nieaktualnyKrysiak dzieki :* tak faktycznie slodyczy specjalnie nie jadam... bardziej wlasnie jakies takie grzechy jak pizza, kopytka, pierogi itp mi sie zdarzaja... ale staram sie nad tym panowac...
Krysiak hahahaha no niezle to ciekawa jestem komu tam zaszlas za skore -
nick nieaktualny
-
Hi dziewczyny, wiec ja-Alinsiem w weekend. Nastawiłam zegara żeby zobaczyć o 5 temp. I dzisiaj w 22 dzień cyklu miałam 36,7 stopni haha ale że co to? Jak to rozumieć? To normalne?a pisze,ze ovu wykryto 7 października hmmm musze testy ovu znow zamówić, ale to jak się dostane do tego gina z tą tarczyca...
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Alinsien, no moze i masz racje, ze kolega sie zemścił za ziewanie a plan na weekend masz super mój mąż dawniej tez czasami na nocki pracował i wtedy ja tez wykorzystywałam wolne wieczory na babskie spotkania. Ale teraz od kilku lat juz nie ma nocek a ja tam wole miec go nocą w domku miłego dnia dziewczynki i a Tobie Roxa niech praca szybko zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 07:46
Kinga. lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Tak Alinsien ja vollkorn makaron tez jadam... ogolnie nawet jak bialy to nigdy nie jadam Weizen zawsze durum z maki semoliny... Ale te vollkorn nie zawsze spotykam takie zeby mi podeszly... ten spaghetti akurat mialam i jeszcze tagiatelle...
Co do pracy to moja tez nie jest jakos mega ambitna, no i patrzac na zarobki a warunki i wykonywana prace to tez zadne kokosy... ale pracuje tam bo lubie i mam z tej pracy wieka satysfakcję... A nadgodziny biore do wyplacenia bo i tak szybko jak widac je nadrabiam no a wolnego tez mam sporo... a jakby mi mieli je oddac w wolnym to 100 bym dobila a nie byloby kiedy dalej dodatkowego wolnego wziac... -
nick nieaktualnyDzien dobry
Jak mi sie nie chce to pojecia nie macie... a tu jeszcze 3h... na szczescie teraz chwila przerwy a od 11 szybko leci... Po pracy jade po meza jego odebrac bo ma dzis u siebie dyzur, na zakupy i leniwic sie przed tv dzis zamierzamy... -
nick nieaktualnyA my nadal bez internetu, tv i telefonu. Ciekawe na ile starczy mi mój internet na komórce ale aż dziwne, o ile wiecej czasu ma sie na rożne inne rzeczy. My po śniadanku, zaraz pewnie strzelimy sobie kawkę z ta szarlotka. A wlasnie, to na którą mogę sie Was spodziewać?
-
nick nieaktualny
-
Hejka wlasnie kupilam castagnusa i zobaczymy czy pomoze jade teraz do jednej babci a po poludniu do drugiej.
krysiak lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Hejka wlasnie kupilam castagnusa i zobaczymy czy pomoze jade teraz do jednej babci a po poludniu do drugiej.
Krysiak przez tą szarlotkę to chyba zjem zaraz telefon haha
A co do nocek to moj ma taki system,że tylko 2 dni w tyg ma nocki wiec mam aż 2 dni dla siebie hihi. Wiec jest ok. Jak ma je w tyg to wtedy dużo ćwiczę i sprztam ;pkrysiak, werni lubią tę wiadomość
-
Z mama i babcia groby posprzatalysmy, teraz szykujemy sie na imieniny do drugiej babci milego weekendu
-
krysiak wrote:Kinga, czy Ty jesteś z wykształcenia jakimś technikiem żywienia czy cos w tym stylu? No po prostu nie mogę pozbyć sie wrażenia, ze tak wlasnie jest
Dzisiejszy dzień minął nam pod znakiem wiercenia, normalnie padamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez padam... My po pracy pojechalismy na zakupy i dopiero niedawno wrocilismy... No ale kupilismy sobie buciki... oczywoscie ja sie nie moglam zdecydowac i maz musial wkroczyc do akcji hahaha... w finale stanelo na oficerkach... No i nawet jeansy dla siebie znalazlam wiec ogolnie super... Bylismy na chinczyckich nudlach bo pojechalismy bez obiadu, a pozniej jeszcze spozywcze zakupy interaz sie wylegujemy przed tv...
-
nick nieaktualnyO widzisz Roxa, to miałaś taki dzień jaki ja miałam mieć a nie miałam męża po wizycie na Oktoberfescie (przed prawie dwoma tygodniami) nóżka boli Hihihi, wiec sie dzisiaj oszczędzał i byliśmy tylko na zakupach spożywczych. A no i umylismy mi autko i naprawili światło stopu wiec aż tak sie mężu nie obijał