Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysia jakby mi ten kolega tak naplul do talerza czy na reke to bym zwrocila uwage
zrobilam cytologie i teraz bede sie dobijac do nich o wyniki
odebralam tez wyniki
andr.2,4 0,3-3,5
anty tg 10,8 <115 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Krysia jakby mi ten kolega tak naplul do talerza czy na reke to bym zwrocila uwage
werni lubi tę wiadomość
-
tak patrze na 7 strone wtedy pierwszy raz pisalam i widze ze pod moim postem Ty tez pisalas Krysia, tez jestes tu nie od dzis
kubecek lubi tę wiadomość
-
krysiak wrote:O widzisz, no to trzymam mocne kciuki! Dwa poronienia to musi byc mega przykre, nawet nie chce sobie wyobrazac jakie rany w psychice to zostawia. Mam nadzieje, ze starczy Ci sil na dalsza walke.
niestety po 2 stracie mija juz 2 lata niedługo -
nick nieaktualnywerni wrote:tak patrze na 7 strone wtedy pierwszy raz pisalam i widze ze pod moim postem Ty tez pisalas Krysia, tez jestes tu nie od dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:04
-
Cześć dziewczyny ooo witam koleżankę Kubecek ojj widzę, że każdy miał przy tym jakieś kryzysy. My z moim w sumie nie dokładnie przez starania, ale źle zainweswane pieniądze i z tym związany stres na przy staraniach nie pomógł....ale już wracamy do normy uff....
Kubecek,sama nie poroniłam,ale przechodziłam to z siostrą 3 razy, wiec domyślam się co czujesz...
Werni jak długo się staracie?? -
nick nieaktualnyWitam dziewczyn.
Postanowiłam dołączyć do Was. Obecnie mieszkam z mezem w Niemczech tutaj tez staramy sie o upragnione dziecko. Starania te trwają juz 5 lat i pomału tracę siły i nadzieje. Przyczyna niepowodzenia jest moja endometrioza. Przeszłam juz dwa zabiegi in vitro niestety nie udanewerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dziś komlpetnie nie mam pomysłu na obiad co dzis robicie kochane moze jakis pomysł podkrade
-
nick nieaktualnykubecek wrote:ja dziś komlpetnie nie mam pomysłu na obiad co dzis robicie kochane moze jakis pomysł podkrade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:33
werni lubi tę wiadomość