Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinga, a ja myślałam, ze to tylko ja taki dziwak jestem. Woda mi tez kompletnie nie smakuje a dawniej w pracy dziennie butelkę jej wypijalam, bo pracodawca daje nam do dyspozycji. Potem zauważyłam, ze taka butelkę sączę przez tydzień i jej nie ubywa i wyczailam, ze inny zespół ma Apfelschorle i zaczęłam im podkradać i to znowu wypijam cała butelkę. Potem miałam tez fazę na sok pomarańczowy ale już nie mogę na niego patrzeć i tak cieżko znaleźć coś do picia. Herbata, która wcześniej tez uwielbiałam, tez kompletnie mi nie smakuje. Ciężka sprawa
-
hej kobitki ja własnie skończyłam suszyć warzywa a jaki zapach w domku
piękna pogoda dziś nazbieralismy pełno lisci i juz mi brakuje pomysłu co z nimi zrobic :p
alinsien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Alinsien to dawaj do pl pod koniec tygodnia pewnie bede jechac do Raćka to bede sie kolo ciebie przewijac...
Zakupy fryzjer ochh wszystko bym zaliczyła ;-P
Plus kawa z Tobą hihihi
A co z włosami w końcu zrobiłaś? Masz długie włosy czy krótkie? Blond czy ciemne?
Krysiak fajnie,że mssz urlop, korzystaj!
A nasza Werni gdzie?już w de?czy dalej sie urlopuje??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:37
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey Olcia...89,
Ja tez jestem jutaj w sumie nowa, bo inne dziewczyny to juz bardziej zaprzyjaznione sa:p
Wspolczje Ci poronienia:( jednak musisz znalezc w sobie sile do dalszej walki i miej nadzieje, ze znowu sie uda i tym razem bedzie wszystko dobrze!
Ja kuz od 5 lat walcze i chodz przychodza chwile zwatpienia to chec posiadania dziecka zwycieza i walcze dalej.
Pozdrawiam serdecznie:* -
jeszcze jestem u rodzicow, dzis bylam do poludnia u babci z mama pomagalismy sprzatac, dzis tez cmentarz odwiedzilam i bylysmy na rynku, jutro fryzjer, chce wyjechac w czwartek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki co do moich wlosow to robilam na gorzd jasne pasemka takie jakby tefleksy a od polowy dwa tony ciemniejszy blond, coś takiego jak Rozenkowa ma ze jak rozpusci to blondyna a jak ma spięte to wygladaja na ciemniejsze... jestem zadowolona bo bardzo fajnie i naturalnie to wyglada...
obcinalam z dlugosci nie duzo (wlosy mam troszke za ramiona teraz mialam wiosna za lopatki ale obcielam na dluzszego boba)duuuzo postopniowalam i mam grzywke na bok...
Bylam z mama i siostra na zakupach i kupilam sobie dlugie ogrodniczki -
nick nieaktualny
-
dzień dobry u nas jakoś pochmurno dzis co prawda deszcze nie ma ale kto tam wie co bedzie potem
Roxa super ze w nowej fryzurce dobrze się czujesz to najwazniejsze
mi totalnie się nic niechce brzuch mnie boli od dobrych paru dni jak na okres ze bez tabletek ani rusz a @ dopiero cos ok przyszłej soboty niedzieli
wiecie z jednej storni ciesze się ze bedzie od przyszłego cyklu ten monitoring itp tylko najbardziej sie boje tego co lekarz tam znajdzie ze się nie udaje
kurcze miałam wam wkleic wyniki badan ehh ale mam skleroze zaraz ide djecia porobic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRoxa, ale fajnie, uwielbiam te dłuższe boby, czesto sama sobie takie serwuje ja teraz zbieram sie, postanowiłam dzisiaj zrobić gołąbki w ogóle to w tym tygodniu gdy mam wolne wymyślam obiady, robię większe ilości i resztę mrożę to bede mieć jak znalazł na pare dni potem, tylko sie odmrozi i odgrzeje a o 14 przychodzi facet wymienić licznik wody wiec muszę jeszcze łazienkę ciut ogarnąć.
-
my u lekarza zobaczymy jak to bedzie
kurcze jak ja tu mam zdjecia tych wyników wkleic da się to jakoś zrobic bo za duzo pisania by było ? -
takie mam wyniki
ANTYKOAGULANT TOCZNIOWY(ICD-9:N89) nieobecny
P/C. p beta 2 glikoproteinie I (ICD-9: N89)
P/C. p beta 2 glikoproteinie I IgG 1,35 SGU
ujemny 0-20,0 SGU
wynik dodatni >20 SGU
P/C. p beta 2 glikoproteinie I IgM 2,61 SMU
ujemny 0-20,0 SMU
wynik dodatni >20 SMU
2)
AMH (ICD-9) 1.92 ng/ml
mediana 95% RI ng/ml
18-25 lat 3,71 0,96 - 13,34
26-30 lat 2,27 0,17 -7,37
31-35 lat 1.88 0,07 -7,35 moja grupa wiekowa
36-40 lat 1,62 0,03-7,15
41-45 lat 0,29 0,00 - 1,15
3)PROLAKTYNA (icd-9 n59)
wynik 7,96 ng/ml norma 4,79- 23,30
4)TSH (ICD-9 L69) wynik 1,630 IU/ml norma 0,270- 4,200
TF3 (ICD-9 055) WYNIK 3,15 pg/ml norma 2,00-4,40
FT4 (ICD-9 O69) WYNIK 1,05 ng/dl norma 0,93-1,70
5)P/c KARDIOLIPINIE (ICD-9 N89)
P/c kardiolipinie IgG wynik 6,54 GPL
wartości referencyjne
0-10 wynik ujemny
10-20 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego
powyzej 20 wynik dodatni
P/c kardiolipinie IgM
wynik 4,77 MPL
wartości referencyjne
0-20 wynik ujemny
20-40 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego
powyzej 40 wynik dodatni
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Kinga, a ja myślałam, ze to tylko ja taki dziwak jestem. Woda mi tez kompletnie nie smakuje a dawniej w pracy dziennie butelkę jej wypijalam, bo pracodawca daje nam do dyspozycji. Potem zauważyłam, ze taka butelkę sączę przez tydzień i jej nie ubywa i wyczailam, ze inny zespół ma Apfelschorle i zaczęłam im podkradać i to znowu wypijam cała butelkę. Potem miałam tez fazę na sok pomarańczowy ale już nie mogę na niego patrzeć i tak cieżko znaleźć coś do picia. Herbata, która wcześniej tez uwielbiałam, tez kompletnie mi nie smakuje. Ciężka sprawa
Ja mam na odwrót , przez całe życie musiałam pić coś smakowego , bo na wodę patrzeć nie mogłam, a teraz tylko na wodę mam ochotę i soczki dla dzieci
Dziewczyny , a chciałam zapytać czy wymiotujecie w ciązy, kobiety mówią, że jak się wymiotuje to znaczy ze dziecko dobrze sie rozwija (to samo dziś powiedział ginekolog) a ja nic , jedynie to mnie odrzuca od niektórych potraw , nie mogę na nie patrzeć . jak jest u Was?