Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA no i jeszcze jedno. Po ostatnim wyjezdzie z szefowa do centrali w Düsseldorfie zarzekałam sie, ze więcej na taka wycieczkę sie nie zgodzę i co?! W poniedziałek lecę znowu, z szefowa i dyrektorem. A chyba wystarczyłoby żebym powiedziała, ze nie chce jechać ale jakoś mi to przez usta nie przeszło. A szefowa powiedziała dyrektorowi o mojej ciazy. Wczoraj szlam do niego z dokumentami do podpisu i mowię, ze mam tu cos dla niego a on do mnie, ze myslal, ze mam dla niego dobra wiadomosc. Na co ja, ze w sumie to mam. A ona wstał, podał rękę i mowi: gratuluje. Tak mi sie miło zrobiło. W ogóle fajny z niego gość, tzn pewnie tak mowię, bo wiem, ze mnie lubi. Ma pewnie sentyment bo w zeszłym roku ożenił sie.....z Polką i w przypływie emocji rzuci mi od czasu do czasu jakies hasło po polsku
werni, alinsien lubią tę wiadomość
-
No to jesteśmy już po badaniach. Sara ma 273g. Z sercem u niej wszystko ok (na tyle na ile można to określić za pomocą usg. Wiekszość parametrow ma w normie (choc jeszcze nie wszystkie rozkminiłam, bo to 4 str A4
A co do imion to jeszcze podoba nam się wspólnie Wiktoria i Noemi i to w sumie jeszcze między nimi wybieraliśmy. Jak się jeszcze kiedys uda, to pewnie z nich skorzystamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:52
werni, Kiki97, alinsien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga, gratuluje bardzo Dziewczynka! Siedze w pracy przed kompem i micha mi sie cieszy do monitora. Ciesze sie, ze wszystko dobrze.
Ja wiem, ze to straszne ale ja tez tak bardzo chcialabym dziewczynke, i wiem, ze to tez straszne ale mysle, ze w pierwszym momencie gdy uslysze, ze to chlopczyk to poczuje lekkie rozczarowanie oczywiscie moje Dziecie kocham juz teraz nad wszystko na swiecie ale mialabym niespodzianke gdyby okazalo sie byc dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:07
-
krysiak wrote:Kinga, gratuluje bardzo Dziewczynka! Siedze w pracy przed kompem i micha mi sie cieszy do monitora. Ciesze sie, ze wszystko dobrze.
Ja wiem, ze to straszne ale ja tez tak bardzo chcialabym dziewczynke, i wiem, ze to tez straszne ale mysle, ze w pierwszym momencie gdy uslysze, ze to chlopczyk to poczuje lekkie rozczarowanie oczywiscie moje Dziecie kocham juz teraz nad wszystko na swiecie ale mialabym niespodzianke gdyby okazalo sie byc dziewczynka -
Hejka my zaspalismy ale udalo sie mojemu pojechac do pracy. Daleko jego szef nie zajechal i wrocil po niego. Z imion mi sie podoba Aurelia i Nathaniel. Gratulacje Kinga moja znajoma ma coreczke o imieniu Sarah, niedlugo maja wpasc do mnie.
Kinga. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka. Ja byłam w job center chcą arbeitunfähigkeit bescheinigung, żebym mogła sobie narazie odpocząć od wstawania o 5 maja mi dać neben job na parę godzin w tygodniu i urlop po porodzie wzięłam na rok, chociaż nie wiem czy nie lepiej byłoby na dwa...
Co do imion to bardzo podoba mi się Filip albo Iga
Wydaje mi się że u mnie będzie chłopczyk:) może już w poniedziałek będzie wiadomo
Pozdrowienia dla was;)krysiak, Kinga., werni lubią tę wiadomość
-
Super Kiki ze nie bedziesz musiala o 5 wstawac.
Hej dziewczyny. Dzis dzwonilam do dwoch miejsc ale tylko w jednym robia badanie nasienia, niedlugo zadzw do mojego bo terminy tylko sa przed swietami.alinsien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewuszki. Ja miałam męczący tydzień. W pracy chorują a ja przez to mam więcej pracy - życie. Ale czytałam na bieżąco. Kinga, gratuluję córeczki ojeeej, mój to mówi, że jak będzie córka to go psychicznie wykończy (ma już fioła na punkcie mojego bezpieczeństwa ) gorszy od mojego taty, znajomi się śmieją, że będzie sie zatrudniał jako ochrona w każdej dyskotece gdzie mała będzie się bawić a będzie do mnie dzwonic-bierz mi stąd ojca! Haha no i... może tak być hihi
Życzę Wam miłego weekendu. Ja sama -Gamoń na Weihnachtsfeier czyli Werni bawi się gdzieś w Twoich okolicachKinga. lubi tę wiadomość
-
alinsien wrote:Hey dziewuszki. Ja miałam męczący tydzień. W pracy chorują a ja przez to mam więcej pracy - życie. Ale czytałam na bieżąco. Kinga, gratuluję córeczki ojeeej, mój to mówi, że jak będzie córka to go psychicznie wykończy (ma już fioła na punkcie mojego bezpieczeństwa ) gorszy od mojego taty, znajomi się śmieją, że będzie sie zatrudniał jako ochrona w każdej dyskotece gdzie mała będzie się bawić a będzie do mnie dzwonic-bierz mi stąd ojca! Haha no i... może tak być hihi
Życzę Wam miłego weekendu. Ja sama -Gamoń na Weihnachtsfeier czyli Werni bawi się gdzieś w Twoich okolicachwerni wrote:Super Kiki ze nie bedziesz musiala o 5 wstawac.
Hej dziewczyny. Dzis dzwonilam do dwoch miejsc ale tylko w jednym robia badanie nasienia, niedlugo zadzw do mojego bo terminy tylko sa przed swietami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 01:10
-
Hej dziewczynki! Czy orientujecie się kiedy robią pierwsze badania genetyczne w niemczech?Pozdrawiam wszystkie;)!
-
nick nieaktualny
-
Tak właśnie o te badania chodzi między 11-13 tyg;) jestem w 8 tyg ciąży i zastanawiałam się czy ginekolog mnie skieruje na te badania, czy będę musiała się w Polsce umówić Dziękuję za odpowiedź!! Mam nadzieje, ze na następnej wizycie gin powie mi cos o nich i zaproponuje te badania Pozdrawiam;*!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To udanej wyprawy. Mam nadzieję, że u was tak nie wieje, bo inaczej lot może być nieciekawy. Nasz weekend był leniwy. W sobotę zakupy spozywcze + brakujące prezenty. A w niedzielę spędzaliśmy wspólnie korzystając z możliwości, póki nie ma Sary Wieczorem mieliśmy iść na Weinatchtsmarkt, ale że znów był sztorm, to odpusciliśmy Ot takie z nas ostatnio leniwce , ale na serio ostatnio to najchętniej wcale bym nie wychodziła z domu
-
Witajcie po weekendzie. Spedzilismy w domu, nie chcialo nam sie nigdzie wychodzic. Daniel tylko wyszedl wczoraj na chwile by pomoc koledze wyslac pieniadze przez western union. Nie wiem jak to teraz bedzie. Ja bede dzwonic na poczatku stycznia do kliniki. Bo po miedzy swietami chtba maja przerwe. Niestety na styczen jeszcze nie robia listy. Ostatnio mojemu odwidzialo sie jechac do pl wrr, ale go bede namawiac bo obiecal tacie i babci ze bedzie.
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ależ miałam dzisiaj noc. Obudziłam sie o 1-ej i ostatni raz jak spojrzałam na zegarek to była 4:11 i pomyslałam, ze chyba zaraz zasnę. Chyba wrażenia dnia wczorajszego mnie nadgonily. Kinga, lot był oki, u nas nie wieje, w ogóle pogoda wiosenna. Szefowa na te wyprawę przyszła w spódnicy i czółenkach tylko czekać jak sie znowu rozchoruje. W ogóle śmiesznie było bo zaczęła ze mną rozmawiać o swoich planach rodzenia dzieci itd. Upatrzyła sobie mnie jako osobę do zwierzeń ale niech będzie