Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Kubecek tez dawno nie pisala. Mam nadzieje, ze u niej dobrze.
Co do zamieszczonego testu, to kreska jest słabo widoczna (ale widoczna, tak że nie ma wątpliwości:)), więc jesli zdjecie zostało zrobione przed upływem tego okreslonego na teście czasu, to test jest pozytywny. Choć mi po tych 10 min negatywny test się nigdy nie utlenił do pozytywnego, wiec nie do końca rozumiem co producenci mięli na myśli. Moje pozytywne testy z czasem zmieniły tylkovkolorcz rożowego na fioletowy -
nick nieaktualny
-
Kinga. wrote:Coś mi się wydaje, że Kubecek też jakoś teraz miała mieć badania, także liczę że niedługo się odezwie
Co do zamieszczonego testu, to kreska jest słabo widoczna (ale widoczna, tak że nie ma wątpliwości:)), więc jesli zdjecie zostało zrobione przed upływem tego okreslonego na teście czasu, to test jest pozytywny. Choć mi po tych 10 min negatywny test się nigdy nie utlenił do pozytywnego, wiec nie do końca rozumiem co producenci mięli na myśli. Moje pozytywne testy z czasem zmieniły tylkovkolorcz rożowego na fioletowy
Jesli chodzi tu o moj test to ta kreska pojawila sie niemalze natychmiast i jest do teraz. Tak samo jak i na 3 innych testach. Wykonalam test przed wczoraj pierwszy i tam byla taka prawie ze nie widoczna cien cienia. Wczoraj wykonalam rano bardziej widoczna. Pozniej tego samego dnia w godzinach wieczornych i tez jest druga no i dzis z rana tez jest. 4 pokazuja tak samo. No tylko barwa sie zwieksza z dnia na dzien na wyrazniejsza.krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
http://www.fotosik.pl/zdjecie/3295e2beabc89ad5
Dzisiejsze testy. Kreska bardziej widoczna a wiec czekam do wizyty u lekarza i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Ale mam strach wielki ze znow bedzie cos nie tak..krysiak, werni lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem! Tak jak bylam dobrej mysli ze jeszcze kiedys ujrze 2 kreski tak teraz ze donosze zdrowe malenstwo lub malenstwa
krysiak, makota, werni lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Oooo jakie tu dobre wiadomości
Trzymam kciuki dziewczyny.
A dla nas grudzień piękny czas, a dla mnie najbardziej bo mam 16.12 .urodziny i już sobie prezent kupiłam, jako prawdziwa pani domu oczywiście....odkurzacz najnowszej generacji (wszyscy sie ze mnie śmieją ) haha ps właśnie kiedy pisalam ta wiadomość zdążył do mnie dotrzeć hihi
Pozdrawiam i całuje ;* -
nick nieaktualnyJa wczoraj znowu na weihnachtsfeier byłam, miałam iść na 18 ale niestety miałam tyle pracy ze dopiero o 19 wyszłam z biura. Najadłam sie, napiłam i koło 23 dojechałam do domu a dzisiaj tez leniuchuje, te dwie imprezy wieczorowe w jednym tygodniu wykończyły mnie a jutro mam zamiar zasiąść do kompa i prezenty pod choinkę dla chrzesniaków kupić
-
nick nieaktualny
-
hej kochane pisze bo dzis doszłam do kompa a gdyby nie Makota wyleciałoby mi z głowy wejsc na forum ja od mc ledwo zyje meczą mnie calodziennie wymioty nudności i praktycznie całe dnie przesypiam
u nas wszysktko dobrze dzidziol rośnie serducho mocno bije jutro zaczynamy 11 tc PROGESTERON mam nadal brac 4 x na dobe no i mam anemi i niski cukier
przepraszam was ze wczesniej nie pisałam nawet nie w głowie mi załączanie kompa moze w tyg wiecej siły bed miec to was poczytam co tam pisałyscie kochane buziaki -
nick nieaktualny
-
Makota super ze jednak kreska druga jest. Kubecek super ze u was wszystko ok jest.
Weekend u znajomych i lenistwo w nd.alinsien, krysiak lubią tę wiadomość
-
Hm...Jakoś nie odczułam tego weekendu. Mąż w niedzielę poszedł do pracy niby na 2h, a ostatecznie wrócił o 19. W sumie dzięki temu bedziemy mogli trochę dłuzej zostć w pl., ale jakoś teraz do mnie nie dociera, że to już poniedzialek. W sumie dobrze by bylo, gdyby mnie dziś na zrobienie pierniczków natchnęło , no i na porządki w szafach, bo w xs już się nie mieszczę, więc wypadało by posegregować ciuchy, bo mi się nie mieszczą i robi się mega bajzel. Do tego chyba czas zacząć przystosowywać drugi pokój dla Sary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:17
krysiak, werni lubią tę wiadomość