Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Wczoraj byłam u gina, i czekałam 2 godziny, mimo że termin miałam.. porażka..
Ale wszystko zakończyło się tak jak chciałam wiec warto było czekać
Przez 3 cykle próbujemy stymulacji Klomifenem i Progesteronem a jak nic nie wyjdzie to Kinderwunschklinik. Moje PCO znowu fajkę się we znaki nas USG, a jakby tego było mało, ledwo.wróciłam od lekarza @ przyszła do.mnie
Także dzisiaj mam 2dc a od 5 startuje z Klomifenem do 9 dc w 11 dc kontrola i 16-26 progesteronAleksa87 lubi tę wiadomość
-
Camila to trzymam kciuki w takim razie!!! moze z tymi wspomagaczami Ci sie uda. :- )
do mnie dzis w nocy przyszla wredna @, wrrr....
dzis mam dostac moje wyniki hormonow wiec juz sie nie moge doczekac.
zobaczymy co dalej... -
Dzieki werni i Kinga!
ja mam juz jakoes takie glupie mysli czy to w ogole sie uda...
Praxis ma mi wyslac moje wyniki ale jeszcze sie nie odzywaja.werni lubi tę wiadomość
-
Camilla,oj znam to czekanie- tez w pierszej klinice wszystkich tak traktowali, wiec po 3 wizycie zabralam sie. Raz nawet 1,5 h na pobranie krwi czekalam.
Aleksa- bez takich mysli prosze! Musi sie udac i tyle. ja sobie tlumacze, ze tak naprawde jest niewielki procent par, ktore nigdy nie doczekaly sie potomstwa. i to mnie jeszcze trzyma, bo czasami mam tez wrazenie, ze osiwieje. -
nick nieaktualny
-
Werni ?? Co się dzieje?!?! Poczekaj odpocznij, może jakiś mały kryzys. Przechodziłam też z moim.
Ps. W końcu byłam u gina na 2 zestawie badań hormonalnych w 2 polowie4 cyklu. 1 badania wyszły dobrze, a jednak o tych tabletkach to ta lekarka miała rację i mam jeść większą dawkę. Powiedział gin. -
nick nieaktualnyWerni może jeszcze sobie wyjaśnicie wszystko.My też się setki razy rozstawaliśmy i zawsze się kończyło dobrze.Może to faktycznie tylko kryzys?
Alinsien cześć wolnego zazdraszczam,a szef to pewnie Cię zna to długo kurzony nie będzie co?
Eh u mnie temp zaczyna lecieć w dół,czyli nic z tego.Chyba nawet @ dostanę prędzej-w sumie jak ma przyjść to niech przychodzi,zaczniemy nowe staranka i skończę tyle żreć,bo jedzeniem tego nazwać nie można.Taaki mam apetyt :p -
nick nieaktualny
-
werni co sie dzieje ?
U nas tez bywaja ciezkie tygodnie czasem wlasnie przez te starania... ale gdzie sie chcesz wyprowadzac i dlaczego Ty?!
po burzy zawsze wychodzi slonko!
alinsien fajnie ze sie pokazalas. a jakie Tabletki bierzesz?
Jesli nie masz nic przeciwko to mozesz wrzucic tu swoje wyniki ja wlasnie jutro moje odbieram to fajniebyloby sobie porownac.
Brave u Ciebie to moeze jeszcze pojdzie w gore... na kiedy masz przewidywana @ ?
Bemy no dzieuje masz racje. Ja zawsze jestem optymistka ale ile mozna probowac... dokladnie tak samo nigdy nie mialam w sobie zazdrosci lub zawisci ale kiedy dookola widze ze wszystkie prawie parki z naszego otoczenia albo juz maja dzieci albo wlasnie pozachodzily w ciaze to az sie we mnie burzy.
Wczoraj Eddy zaprosil rodzicow do nas na piatkowy wieczor to pierwsze pytanie bylo "O! a co chcecie nam cos zakomunikowac ? sa jakies nowosci?"
no nic zaraz zadzwonie do Praxis czy juz te moje wyniki sa moze dzis po pracy je odbiore szybko.
Jutro mam wolne wiec wyspie sie troche i na wieczor dla Tesciow cos dobrego przygotuje
Zeby moja opinia dobrej synowej pozostala konstant
Brave lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
werni wrote:Dziś lub najpóźniej we wtorek wyprowadzam się. Koniec ze staraniami.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnow tu jakas cisza...
Werni co sie dzieje? Nie rob niczego pochopnie bo pozniej bedziesz tak czy tak myslala ze to był dobry krok... tak jak janteraz bo niestety przed tygodniem tez sie wyprowadzilam, poszlam na chorobowe i jestem u rodziny... i nie wiem co dalej robic...
-
Hej hej
Ale mi się udało w poniedziałek przyszła @ i dziś jest 3 dzień.jak biorę cło
Brave wrote:Alexa,Camilla powodzenia w nowym cyklu-na wiosnę musi się udać.
Camilla jaką masz dawkę Clo?
50 mg to chyba taka norma nie? Widziałam że większość dziewczyn tyle bierze, natomiast luteinę mam 100mg i brać 2 razy dziennie
17 marca. Mam kontrolę czy pęcherzyki urosły, jestem pełna nadziei
Miłego weekendu wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:48
Aleksa87 lubi tę wiadomość