Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuba12 wrote:Dziewczyny pomóżcie. Czy któraś miała tutaj w Niemczech robiona laparoskopie? Ja dostałam skierowanie od lekarza i ustaliła termin. Ale zastanawiam się czy powinnam mieć jakieś badania aktualne np. Cytologia itp. Lekarz mi nie powiedział A ja nie chcę żeby termin mi przepadł.
Gosiek, nowy cykl liczy się od pierwszego dnia okresu. tamte 4 dni nie mają znaczenia. -
nick nieaktualnyBemy musisz Kingę podpytać ona się zna
Ja dzisiaj 3 cykl z OF rozpoczęłam. @ oczywiście przylazła.No cóż zaczynam się psychicznie na HSG w maju nastawiać. W tym cyklu dołącza wiesiołek,olej lniany i progesteron homeopatyczny plus oczywiście Clo. -
nick nieaktualny
-
bemybutterfly wrote:Ja do laparo z droznoscia nic nie potrzebowalam. tylko omowienie z anestezjologiem czy nie jestem na cos uczulona i choroby.
A pila ktoras z Was Heilerde? ponoc to dobre na zgage. jakies opinie? -
jakies konkretne lody?
mysle, ze lody to przelkne. spie tez wysoko, bo mam alergie i nos zapchany, wiec chrapie - biedny moj maz. ja to jeszcze w razie czego odespie w dzien.
i marchewke dzis zakupie skoro polecasz.
w pt mam lekarza to zapytam czy cos innego ewentualnie poleca, mam rennie , ale po tym to sie wykonczyc mozna dopiero.
-
Hej hej
Po ciężkich dwóch tygodniach przyszedł czas na relaks.
Dzisiaj mam 8dc jutro wieczorem biorę ostatnią dawkę clo i w piątek kontrola.. niestety czuje że i tym razem nic z tego nie będzie bo nich nie czuje jajników..
To jest również ostatni cykl przed Kinderwunschzentrum. Później będę umawiać się na wizytę. Chociaż ciągle mam nadzieję że do tego nie dojdzie -
bemybutterfly wrote:jakies konkretne lody?
mysle, ze lody to przelkne. spie tez wysoko, bo mam alergie i nos zapchany, wiec chrapie - biedny moj maz. ja to jeszcze w razie czego odespie w dzien.
i marchewke dzis zakupie skoro polecasz.
w pt mam lekarza to zapytam czy cos innego ewentualnie poleca, mam rennie , ale po tym to sie wykonczyc mozna dopiero. -
Ja wiem że KWZ nie jest straszne, ale niestety dojazdy tam już tak...
Póki co prawda jeszcze nie mam tylko mąż, a boję się że zbyt częste branie wolnego nie spodoba się szefowie. Nawet pociągu w tej mojej miesięcznie nie ma ! Ehh.. A do najbliższego centrum w Siegen ponad 50 km... -
bemybutterfly wrote:aaa czyli to chodzi o zimno. tez tak czasami robie, mam tez wyciskarke do sokow z opcja robienia sorbetu.
a Ty jak sie czujesz? spokojna, niespokojna, totalna olewka? -
nick nieaktualnyCamilla potwierdzam KWZ nic strasznego ja tam czulam sie na prawde bezpiecznie i w ogole... najpierw probuja wszystkk malymi kroczkami stymulacje badania itp a dopiero pozniej dalej jesli taka potrzeba... na temat dojazdow cos wiem bo mimo ze mialam ok 30-35km to i tak strasznie dlugo zawsze jechalam przez korki w miescie pozniej jezdzilam juz zawsze pociagiem bo stacja 7 minut piechota od KWZ a duzo szybciej jak samochodem i bez szukania parkingu...
-
Hej moze mi ktos powiedziec czy jesli karte od ubezpieczenia zostawilam w aucie meza i nie mam jak jej teraz odzyskac bo wraca w sobote a musze do ginekologa jechac jak najpredzej po tabletki dopochwowe na podtrzymanie to da rade by wypisal recepte bez karty czy moze mozna jakos w ubezpieczyczalni jakas kartke wziac ze mam tam ubezpieczenie czy cos takiego? Lekarz kazal mi przyjsc od razu jak zobacze 2 kreski a wczoraj mimo plamien zobaczylam takie na 3 dni przed okresem.. Jutro rano chcialabym powtorzyc test i od razu do niego jechac.. Ale ta karta...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 jesli bylas tam juz w tym kwartale to nie potrzebujesz karty wypisza bez problemu... a jesli nie to moze byc ze beda chcieli karte lub zaświadczenie... ja musze dawac karte zawsze raz na kwartal mimo ze jestem ta pacjentka juz od 2 lat...