Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak poza tym to naprawde jakoś tak odrazu uwierzyłam w jego (lekarza) intencje i zdolności. A fakt, ze chce spróbować zaciążyć mnie naturalnie to już w ogóle przesądził o mojej sympatii i zaufaniu do niego. Jesli próba sie nie powiedzie, to będziemy próbować inaczej ale on mowi, ze takich jak ja ma na codzień mnóstwo wiec myśle ze wie co robi. No i gdybym nie znała historii mojej koleżanki to pewnie tez podchodziłabym do tego bardziej sceptycznie a tak jestem totalnie odprężona i czekam na rozwój wydarzeń.
-
nick nieaktualnyKtysiak no i to jest super ze nie kontynuuje tego co inni lekarze zaczeli tylko ma swoj pomysl na ciebie i jest pewien tego co robi...
No i jestem pewna ze zna sie na rzeczy chocby po tym co widze po swoim z kliniki i tym jak sie zna na rzeczy i ze zawsze jeat tak jak mowi nawet tylko na podstawie badan krwi...
No podpytam bo moze byc i tak ze np stwierdzi ze moge brac nie zaszkodzi ale on nie proponowal bo nie jest to konieczne wiec wole sprobowac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Dzien dobry niedzielnie
My juz wstalismy, zaraz kawka a popoludniu obiadkujemy z kuzynka i jej mezem wiec bedzie fajna niedziela... -
nick nieaktualnyKrysiak to w sumie nie moja kuzynka a kuzynka meza. Ale bardzo dobrze sie dogadujemy a jeszcze bardziej zblizyla nas do siebie walka o dziecko...
Ona juz 4 razy poronila w zeszlym roku bardzo ja namawialam na KWZ i poszla razem ze mna, ciążę tym razem udalo jej sie juz prawie donosic i w pazdzierniku rodzi... to wlasnie ona brala to ASS i od niej te tabletki dostalam dlatego chce zapytac mojego lekarza bo ona to dostala od swojej zwyklej gin ze ma brac jak bedzie znow probowac i potem w KWZ pytala swojej gin (chodzilysmy do tej samej kliniki tylko roznych lekarzy pisze chodzilysmy bo ona juz od 10tc jest znow u normalnego gin) i ta powiedziala zeby je brala wiec i moze moj gin tak stwierdzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj dortmund ja miałam robione badanie drożności po dwóch cyklach z CLO bez efektów.
-
nick nieaktualnyKrysiak nie nie w ciagu roku choc faktycznie jak patrze na to co napisalam to moze tak wygladac... w zeszlym.roku ja bardzo namawialam na KWZ tylko najpierw musiala zrobic jeszcze histeroskopie a tego sie bala i odciagala... dopiero jak widziala ze ja sie calam zoperowac wyskrobac kolposkopie zrobic itp to sie odwazyla... ona po kazdej poronionej robila rok przerwy w staraniach bo sie tak bala... Ale teraz wkoncu jej synus za miesiac sie pojawi...
Dortmund witaj! Widze ze niedaleko mnie mieszkasz... Ja z "miasta koni" Co do hsg ja mialam robione po 3 nieudanych cyklach z gonalem...
Obiadek zjedzony i leniuchujemy wszyscy przed tv... -
nick nieaktualnyA no patrz, ale mimo to cztery poronienia to i tak duuuzoooo, dobrze że zdecydowała sie na pójście do KWZ. My niedziele spędziliśmy w domku, przy takiej pogodzie nie chciało sie nam nigdzie ruszać choć przez chwile zastanawialiśmy sie ale lenistwo wygrało. A teraz już czekamy na noc
-
nick nieaktualnyNo i to bardzo duzo tym bardziej ze ona z tych bardzo bioracych wszystko do siebie i teraz jest w szoku ze my odrazu dzialamy dalej...
Ona nawet biedna histeroskopie bala sie zrobic bo bala sie ze cos wyjdzie... Ja jej od zeszlych wakacji trulam o histeroskopii i KWZ i histeroskopie zrobila po mojej kolposkopii i jak ja zrobilam w KWZ na grudzien termin i jej trulam to ona zrobila tez na styczen... na cale szczescie! Bo zaraz dzieki temu będzie maluszek...krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo patrz, ale to raz dwa zaszła w ciąże. To właśnie dzięki KWZ? Jak to ważne jest działać i ńie czekać. Ja sama taka nadzieje pokładam w moim obecnym lekarzu i nieraz łapie sie na tym, ze mam sama do siebie pretensje o to, ze wcześniej nie zdecydowałam sie na ten krok.
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w poniedzialek. Weekend szczegolnie wczoraj bylo fajnie podobnie jak u Roxy poszlismy z moim do znajomych. A pozniej oni do nas. Tej mojej znajomej okres sie spoznia 5dni to mowie zeby test zrobila ale ona sie boi, bo nie chce byc jak narazie w ciazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Witam sie w poniedzialek. Weekend szczegolnie wczoraj bylo fajnie podobnie jak u Roxy poszlismy z moim do znajomych. A pozniej oni do nas. Tej mojej znajomej okres sie spoznia 5dni to mowie zeby test zrobila ale ona sie boi, bo nie chce byc jak narazie w ciazy.
-
nick nieaktualny