Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaa i jeszcze jedno. To było naprawde nam potrzebne by moj maz przy tym był. On często czepia sie mńie, ze ja te rożne tabletki biore a tak miał okazje posłuchać po co one i dlaczego. Myśle, ze zrozumiał. No i fakt Roxa, było tam mnóstwo takich par jak my. To tez było mu potrzebne.
-
nick nieaktualnyKrysiak nie nie bralam ale lekarz rodzinny jak poronilam pytal mnie czy bralam heparyne albo cos z takich lekow... Kuzynka po 4 poronieniach je brala lekarka jej kazala i 5 ciaza donoszona zaraz... One maja na celu rozrzedzenie krwi jej lepszy przeplyw stworzyc i podobno dzieki temu macica ma byc lepiej ukrwiona... To cos takiego jak w pl dziewczyny dostaja Acard
-
nick nieaktualnyAha, ja to taka strachliwa jestem jesli chodzi o lekarstwa wszelkiego typu. Wiec rozumiem Twoje rozbicie. Ale słyszałam już i ja o tym, ze takie leki mogą pomoc. Ja z kolei ostatnio od koleżanki która tez miała problemy z poronieniami dowiedziałam sie, ze brała aspirynę , i potem calutką ciąże tez, bo aspiryna tez rozrzedza krew. I donosiła i ma piękna córeczkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:09
-
nick nieaktualnyKrysiak bonto wazne ze chlop widzi i slyszy takie rzeczy... Moj tez kiedys marudzil ze pol apteki biore a dzis jak.mu o tym ASS powiedzialam ze mam od kuzynki to sam mowi jak nie zaszkodzi to mam brac juz a nie czekac co lekarz powie...
Wasnie te ASS dzialaja jak aspiryna miedzy innymi... I jak bylam u rodzinnego po zwolnienie zaraz jak sie dowiedzialam ze poronie to pytal czy bralam heparyne, aspiryne albo cos takiego... dlatego pomyslalam ze moze warto... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni, mysle, ze bez problemu dostaniesz w Polsce w aptece pojemnik. Mysle, ze to funkcjonuje tak jak z pojemniczkiem na mocz Mysle, ze i tutaj w aptece dostaniesz. Ja nigdy nie musialam kupowac bo moj maz od lekarza dostal. Twoj maz ma przyniesc juz na termin material?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Moj tylko zamowil wizyte na badania, ale ochrzanilam go bo nie powiedzial na jakie. Chyba na wizycie dopiero dostanie.
P.S. z kazda chwila coraz bardziej jest mi niedobrze. Slyszalam o tym dzialaniu ubocznym metforminy. Chyba zaraz tu kozla wywine. -
nick nieaktualny
-
Moze tez odrazu na miejscu zrobi.
Krysia pewnie organizm musi sie przyzwyczaic do nowej dawki.
Roxa obys sie nie zanudzila na szkoleniu -
nick nieaktualnywerni wrote:Dobrze, dziekuje nie bede panikowac, wazne ze zamowil wizyte
Krysia trzymaj sie kochana napij sie wody moze