Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie 18 dc , 8 dni po zastrzyku. Pierwszy raz tak często zaglądam tu na forum,ale to chyba przez tą cholerną nadzieje.Nie mam w zwyczaju robienia testów przed miesiączką,ale w tym cyklu chyba nie wytrzyma,choć wiem że musze jeszcze sie wstrzymać. Temperatura tak sobie,nie wydaje mi sie by była inna niż zwykle więc pewnie nic z tego nie będzie ;/
ach to czekanie mnie dobija.Jak sie w tym cyklu nie uda to pewnie w następnym już sie nie bede tak nakręcała.
kasiek -
nick nieaktualnyKrysiak :* Juz sobie dodatkowej roboty narobiłam bo dzwonili z pracy i chciałam odłożyć laptopa i tak to zrobiłam, że zwaliłam kubek z kawą prosto na dywan...
Dortmund trzymam kciuki!!! Nic się nie łam... ja miałam naprawdę średnie temp a z ciążą się udało...krysiak lubi tę wiadomość
-
Napisalam tej mojej znajomej ze bedzie szczesliwa i wszystko sie ulozy a ona ze sie zobaczy.
Roxa relaksuj sie relaksuj
Krysia smacznej kawki przy pogaduszkach
Dortmund tez czasami mam dola, tempka skacze mi. Ciekawe kiedy owulka bedzie.krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Wiecie, wczoraj gdy odwiedziłam te moja koleżankę to najpierw posiedziałyśmy u niej, napily sie kawki a potem poszłyśmy na plac zabaw z jej synkiem. Te place zabaw to super rzecz, jakie znajomosci sie tam zawiera, no po prostu w szoku byłam. Ja tez tak chce!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sobotnio
Ja rano w pracy ale dosc fajnie zlecialo, potem sibie z mezem troche poodpoczywalismy w czasie jak kurczaczek byl w piekarniku, po obiadku zakupy i teraz lezymy przed serialem popijajac czerwone wino...
Pogoda tragiczna az mi slabo jak pomysle ze jutro znow tak wczesnie wstawac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny