Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny tez mieszkam w niemczech w Berlinie i staramy sie z partnerem o dzidzie po paru stratach mam takie pytanie o jakie badania pytac lekarza???
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Nie, jeszcze nie patrzylam. Ale zastanawiała się czy są polscy lekarze kolo mnie. Ciekawe czy ten lekarz co mówisz jest dobry. Daj znać jak będziesz u niego i jaki jest.
-
Czytam forum że ten Piotrowski jest ok. Jak juz będę ubezpieczona itd. To tez pójdę do niego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:48
-
Hej! Jestem tu nowa:) Mieszkam w Niemczech od Czerwca. Mój maż od grudnia. Mamy 2 letniego synka.
Piszę bo obecnie mam trochę problem z interpretacją mojego ciała. Może Wy mi pomożecie:) Więc tak Cykle mam regularne 29dni a @ przychodzi zawsze w dniu kiedy ma przyjść- w recz z zegrakiem w reku. W tym miesiącu (7.10)kiedy nie przyszła to zdziwiłam się i ucieszyłam jednocześnie Czułam się jakoś inaczej ale stwierdziłam ze na test jeszcze za szybko. Wczoraj po wizycie u dentysty zrobiło mi sie słabo wiec połozyłam sie do łozka spałam 2 godziny a temperatura cały czas nie spadała ponizej 37. Po drzemce zauwazyłam na majtkach niewielkie plamienie takie brązowe. Nie przejełam sie tym za bardzo. Niestety przy nastepnych wizytach w toalecie krwawiło troszke bardziej ale nie jak przy normalnym okresie bo nie musiałam miec podpaski. Tylko podczas korzystania z toalety coś tam leciało. Wieczorem temperatura podskoczyła do 37.6 Dzis 37.5, @ nie jest taka jak co miesiąc mocno krwista i leci praktycznie tylko tyle co przy korzystaniu z toalety, a zazwyczaj 2 dnia miałam bardzo mocną @. Nie wiem co myśleć i czy jest sens robienia testu teraz . Lekarz narazie na urlopie i bedzie dopiero w następny poniedziałek. Poradzcie mi proszę
Pozdrawiam Ala -
Ala spróbuj z tym testem
Moja koleżanka miała podobne objawy i pewnie by to zbagatelizowała, ale musiała zrobić badania - w ogóle nie związane z ciążą, i przy okazji się o ciąży dowiedziała
Lepiej to sprawdzić, bo jeśli to ciąża, to warto żeby ginekolog rzucił na to okiem, czy nic złego się nie dzieje, czy dzidzia rozwija się prawidłowo.
Daj znać jak zrobisz test
Julia 07.2015 -
Ale nawet przy mocniejszym krwawieniu? Z tym że jest ono słabsze niz przy normalnym @ i mocniej krwisty. Zrobię test jutro z samego rana i dam Wam znać Najbardziej dziwi mnie ta temperatura bo to u mnie nienormalne żeby była tak wysoka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:10