Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinsien wrote:Dziewczyny, a ja mam 17 dzień cyklu i nadal 36 stopni??było czasem 36,02 ale to tylko dlatego ze później wstawałam... to nie oznacza za dobrze? Ale dopiero dzisiaj jest ta 1 zielona kratka.
Co do samego termometru, to wskazuje ciągle tę samą temp. (płaska linia)czy moze są różnice chociaż w setnych %? Bo jak linia jest płaska to może to być wina termometra (zepsuty?). Jak mierzyłam u siebie temp, to zauważyłam, że na wynik wpływa również to, czy akurat spałam przy otwartym oknie (Jak było chłodno to wychodził mi płaski wykres (właśnie w okolicy36 st.), albo czy w pokoju był gwałtowny spadek bądź wzrost temperatury powietrza -
nick nieaktualnyKinga dzieki :*
Co do temp to ja w pierwszej fazie mam od zawsze temp ponizej 36 stopni, malo kiedy do 36 dochodza... dopiero pozniej po skoku sa powyzej 36 stopni tak wiec to akurat jest kwestia indywidualna kobiety... ale moje temp codziennie sa rozne nigdy nie wychodza mi rowne i takie same dokladnie (ewentualnie ze dwa dni z rzedu to jeszcze sie zdarzy) i to nawet w cyklach bezowulacyjnych na ktore cierpialam chronicznie bez stymulacji... wtedy to dopiero byly gory i doliny... -
Cześć Kochane. Tak tarczyce mi sprawdzano to jedyne co udało mi się na własną rękę. Czyli kupić testy ovu,zbadać tarczyce i wysłać chłopa na badanie mój termp pokazuje różnie 36,02 36,03 było raz 36,05 ale to później wstałam to sobie pomyślałam no to znow 36,00 tak naprawdę. A jak gorączkę miałam to też pokazał to chyba zepsuty nie jest hihi. Ps z tego wszystkiego dzisiaj nie zmierzyłam aaaaaa
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki, ja próbuje znaleźć motywacje by pojsc do pracy. Tak mi sie nie chce. Co do tego termometra, heheh, jakis podstępny ci on albo nie wiem.... A może tak dla sprawdzenia wez inny i zmierz tempke. Ja nie mierzyłam długo ale u mnie potrafiły być różnice miedzy temperaturami a gdy już wstałam z łóżka i pochodziłam to już w ogóle. A co do temperatury wyjściowej to ja zawsze miałam tak w granicy 36,6x, tylko setne wartości sie zmieniały, a od owulacji miałam 36,9x z porywami do 37,.. szczerze mówiąc aż sie dziwiłam, bo właśnie myślałam, ze po przebudzenia powinna być tempka niższa niż 36,6......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny dam znac... ale dopiero poznym popoludniem beda dzwonic...
Alinsien kup nowy termometr bo ten to cie cis chyba konkretnie oszukuje...
Dzien dobry
Odwiozłam męża do pracy i popijam kawkę i jem śniadanko... Ale mam w planach jeszcze się położyć bo w sumie oczy mi lecą, ale tak mnie w żołądku ściskało że bym nie zasnęła haha... -
nick nieaktualnyRoxa podziwiam, ja o 8-ej juz napewno nie usnelabym. Ja jesli przebudze sie o 6 gdy maz sie wybiera do pracy to juz zazwyczaj nie zasne a o 8-mej to o spaniu nie ma juz mowy. A dzisiaj budzik zadzwonil mezowi o 5.30, slyszalam jak dzwonil, ale tak sie nam dobrze spalo, ze wstalismy obydwoje dopiero o 6.30 Czyli mezu zaspal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak ja też nie zasypiam od razu... czasem jak wstanę o 6 to dopiero o 9 mi sie zachciewa spać... a dziś póki co jeszcze nie spie... Ale może popołudniu... trzeba korzystac z wolnego dnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:40
-
nick nieaktualnyKrysiak przez rok pracowałam w biurze i wiem jakie to czasem irytujące... No ale ty to lubisz swoją pracę a ja to codziennie prawie myślałam, że szkołę to chyba po pijaku wybierałam, że zdecydowałam się na ukierunkowanie na pracownika biurowego i prowadzenie działalności...
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak przez rok pracowałam w biurze i wiem jakie to czasem irytujące... No ale ty to lubisz swoją pracę a ja to codziennie prawie myślałam, że szkołę to chyba po pijaku wybierałam, że zdecydowałam się na ukierunkowanie na pracownika biurowego i prowadzenie działalności...
-
nick nieaktualnyRoxa, ja studiowalam w Polsce kierunek nauczycielski ale zawsze wiedzialam, ze nauczycielka nie chce byc. I gdy teraz w niedziele spotkalam sie z ta moja kuzynka i jej uczniami to tylko utwierdzilam sie w przekonaniu, ze bardzo dobrze zrobilam, nie porywajac sie na to Ona jest super nauczycielka a ja do tego po prostu sie nie nadaje i juz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKolega robil dla mnie taki raport, opracowal sie nad tym co nie miara, wszedl teraz i opowiada mi o wynikach a ja co drugie jego zdanie ziewalam. Az taki inny przechodzac korytarzem wszedl i mowi, ze przechodzi juz ktorys raz i widzi jak Christian do mnie mowi, a ja mu caly czas ziewam No niekulturalna jestem po prostu