Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak no ja az do czerwcowek polecialam zobaczyc bo nic nie pisalas czy tam wiecej wiesci od ciebie...
Ja to dzis w pracy potem godzina drogi do kwz tam troche godzina drogi w druga strone i dzien w tylku... zlecial nie wiem kiedy... A teraz smaze lososia i idziemy z mezem na serial...
Alinsien? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiaczku ale ty mintu takich glupot nie pisz... ja sie bardzo ciesze z twojej ciazy, a na mnie tez nadejdzie czas! Ja to juz w kwz patrzylam czy cos napisalas... naprawde pisz smialo wszystko co cie cieszy, martwi, zastanawia pytaj o wszystko jesli masz ochote... na temat ciazy co wiem to tez sie chetnie podziele... i nawet mi sie nie waz uciekac bo cie tam znajde na fioletowej i sprowadze
Moj test sikany negatywny to i taki bedzie z krwi juz postanowilam samowolke zrobic i dzis na noc nie biore progesteronu zeby sie rozkrecila do srody franca co bysmy z tym cyklem zdazyli...krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysiak, ale my się naprawdę cieszymy że Ci wyszło! I tak samo jak Roxa czekam na wiadomości!
Haha i co do fioletowej strony -nno WŁAŚNIE! ani nie próbuj hihi
Roxa, no nie żeby non stop,tam wskakiwało 36,02 hmmm no nie wiem... albo ja zepsuta? -
nick nieaktualnyalinsien wrote:Krysiak, ale my się naprawdę cieszymy że Ci wyszło! I tak samo jak Roxa czekam na wiadomości!
Haha i co do fioletowej strony -nno WŁAŚNIE! ani nie próbuj hihi
Roxa, no nie żeby non stop,tam wskakiwało 36,02 hmmm no nie wiem... albo ja zepsuta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiak ale widzisz ze maluch juz nadgania i ciaza jiz jest starsza niz wynikaloby to z owulacji... zobaczysz ze maluch jeszcze sporo nadgoni
Ustaw sobie na suwaczku 24 sierpnia jako pierwszy dzien ostatniej @ i bedzie ci suwaczek lecial tak jak wedlug usgkrysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak ale widzisz ze maluch juz nadgania i ciaza jiz jest starsza niz wynikaloby to z owulacji... zobaczysz ze maluch jeszcze sporo nadgoni
Ustaw sobie na suwaczku 24 sierpnia jako pierwszy dzien ostatniej @ i bedzie ci suwaczek lecial tak jak wedlug usg -
nick nieaktualny