Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa o 14.30 choć coraz cześciej myśle o tym, ze mogłam przesunąć te wizytę na za tydzień czy za dwa, wtedy może coś więcej byłoby już widać. Choć muszę sie Wam przyznać do tego, ze po prostu niera myśle, ze pójdę tam a lekarz powie, ze ja wcale w ciazy nie jestem. Nie wiem, te długie starania chyba uszkodziły moje racjonalne myślenie....roxa wrote:Dzieki dziewczyny! Kochane jestescie

Krysiak a ty o ktorej wizyta?
Werni jak w pl? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiak bede trzymac kciuki akurat w drodze do KWZ... A co do mysli to patolem powinnaś dostac! Wszystko bedzie dobrze... Powinien juz byc pecherzyk i cialko zolte a nawet zarys zarodka juz na spokojnie moze sie pojawic... wiec zobaczysz ze w tej ciazy jestes!
-
Hm moze pozniej bedziesz miala owulke, tylko kochana mierz o tej samej godz zaraz po przebudzeniu.
Witam Was Kochane, zaraz sniadanko zjem ogarne sie i lece na miasto pozalatwiac sprawy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak roxiaczku, nie rozpisałam sie, bo tutaj nikogo nie byłoroxa wrote:Tak bylam oddac...
Krysiak super mowilam ze bedzie dobrze!
Ale za wiele o wizycie to sie nie rozpisalas...
ogólnie wszystko dobrze, pęcherzyk 1,22mm, zaczątek zarodka pan doktor widział ale jeszcze bardzo niewyraźne. Następna wizytę mam w piątek 16 października, wtedy już ma być serduszko, dostanę tez mutterpass. Gdy po usg weszłam do gabinetu to na biurku leżało już zdjęcie
dla mnie
pan doktor o wszystkim pomyślał, bo ja oczywiście o niebieskich migdałach myślałam
termin póki co według usg na 30 maja.
-
nick nieaktualnyKrysiak no ja az do czerwcowek polecialam zobaczyc bo nic nie pisalas czy tam wiecej wiesci od ciebie...
Ja to dzis w pracy potem godzina drogi do kwz tam troche godzina drogi w druga strone i dzien w tylku... zlecial nie wiem kiedy... A teraz smaze lososia i idziemy z mezem na serial...
Alinsien?
krysiak lubi tę wiadomość