Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i racja, tez tak robilabymroxa wrote:hahaha... korzystam jak mam popoludnie... w poniedzialek na 6:30 to nie pospie...
Ja jeszcze pol godzinki i na przerwe
Znow sie z kolezanka na kawe umowilam, zawsze tak w piatki kombinujemy
na zakonczenie tygodnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny macie konto na facebooku? Bo ja nie i co rusz dostaje od znajomych po uszach i wciaz tylko slysze ze mam sobie zalozyc i dzisiaj z tego wszytskiego cala noc mi sie snilo, ze je zakladalam i ze mnostwo zdjec nawstawialam a potem je kasowalam. Normalnie roboty mialam na cala noc
-
Cześć dziewczyny moje Kochane.
Roxa powiem Ci, że ja to tęsknię za pracą na zmiany, więcej ććwiczyłam hihih jak kończę o 15 lub 17 to nie mam ochoty, ale muszę. No, ale teraz mam weekendy wolne
Krysiak ja mam konto na Facebooku, instagramie a nawet whatsapp hihihi uwielbiam robić zdjęcia i się nimi chwalić a poza tym jak mówiłam wiele pprzyjaciółek i rodzina wiele km ode mnie i chętnie widzę co u nich
Werni a ja mam zamiar dzisiaj się napić
w końcu piąteczek, piątunio.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no, o whatsapp nawet nie pytam bo to podstawa. Po prostu wychodzę z założenia ze należycie do klubu whatsappowiczow
ja juz w domku, wstąpiłam jeszcze po drodze na zakupy. Koszmar ile ludzi. Ja zawsze robie w piątki zakupy aby w sobotę nie męczyć sie w supermarketach z tłumami ale dzisiaj przez jutrzejsze święto niestety wpadlam w sidła kolejek sklepowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wena o dziwo nawet była, zaczęłam już nawet ciasto piec, zaczęłam prasować a teraz leżę bo mi strasznie niedobrze jest. Prasowanie czeka, ciasto tez nie zrobione, nie wspomnę już o tym, ze jeszcze obiad przydałoby sie zrobić Wydaje mi sie, ze z jakiegoś powodu chyba znowu metformina tak na mnie działa. Dziwne to, bo już naprawdę dobrze ja znosiłam i nie odczuwałam już żadnych skutków ubocznych. Muszę sie jakoś ogarnąć i dalej do dzieła ale najchętniej przeleżałabym cały dzień.Kinga. wrote:Oj Krysiaku to jak u mnie... Tylko weny nadal brak
.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle fajnie, uwielbiam takie wyjścia. Roxa, ja jednak obstawiam metformine bo czuje sie podobnie jak wtedy gdy mi ona takie kłopoty sprawiała poza tym wydaje mi sie, ze jeszcze jest za wcześnie na ciążowe mdłości... Zebrałam sie na chwile, poprasowałam, zostało jeszcze kilka rzeczy i musiałam skapitulowaćroxa wrote:Krysiak ja mysle ze to twoj maly cudaczek a nie metformina

My dzis wieczorem wybywamy na urodziny kolegi meza z pracy...
znowu leżę
-
nick nieaktualny