Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:hahaha... korzystam jak mam popoludnie... w poniedzialek na 6:30 to nie pospie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny macie konto na facebooku? Bo ja nie i co rusz dostaje od znajomych po uszach i wciaz tylko slysze ze mam sobie zalozyc i dzisiaj z tego wszytskiego cala noc mi sie snilo, ze je zakladalam i ze mnostwo zdjec nawstawialam a potem je kasowalam. Normalnie roboty mialam na cala noc
-
Cześć dziewczyny moje Kochane.
Roxa powiem Ci, że ja to tęsknię za pracą na zmiany, więcej ććwiczyłam hihih jak kończę o 15 lub 17 to nie mam ochoty, ale muszę. No, ale teraz mam weekendy wolne
Krysiak ja mam konto na Facebooku, instagramie a nawet whatsapp hihihi uwielbiam robić zdjęcia i się nimi chwalić a poza tym jak mówiłam wiele pprzyjaciółek i rodzina wiele km ode mnie i chętnie widzę co u nich
Werni a ja mam zamiar dzisiaj się napić w końcu piąteczek, piątunio.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no, o whatsapp nawet nie pytam bo to podstawa. Po prostu wychodzę z założenia ze należycie do klubu whatsappowiczow ja juz w domku, wstąpiłam jeszcze po drodze na zakupy. Koszmar ile ludzi. Ja zawsze robie w piątki zakupy aby w sobotę nie męczyć sie w supermarketach z tłumami ale dzisiaj przez jutrzejsze święto niestety wpadlam w sidła kolejek sklepowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Oj Krysiaku to jak u mnie... Tylko weny nadal brak ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak ja mysle ze to twoj maly cudaczek a nie metformina
My dzis wieczorem wybywamy na urodziny kolegi meza z pracy... -
nick nieaktualny