Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam jedna iui a potem zmieniłam lekarza, tzn poszłam, dzięki roxie do kliniki. I tam lekarz oglądając wyniki nasienia mojego męża powiedział, ze w naszym przypadku iui to bezsens, u mnie oprócz hormonów wszystko oki, męża wyniki super. I dobrze ze taki nam stanął na drodze bo myśle, ze przy moich jajnikach pcowskich nawet po 10-tej iui nie bylabym w ciazy a on zabrał sie za przyczynę niepowodzeń. Ale tak jak mowi Roxa, sa sytuacje kiedy iui jest wskazana wiec myśle, ze w jej przypadku, warto wypróbować o ile będzie to nadal konieczne. A no i ja dostałam właśnie rachunek od lekarza za te lipcowa iui, 126€, zdziwiłam sie, bo mówił abyśmy liczyli sie z kosztami rzędu 200-250€....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 19:34
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam i sie pytam na innych watkach i w necie to niby tarczyca ok to moze nie bede robila tego badania, robilam tylko anty tpo
-
nick nieaktualnyKrysiak juz tak mnie nie zawstydzaj
powiem po raz setny jesli bylam faktycznie ta inspiracją to ogromnie sie ciesze!
No u mnie wlasnie nim sie udalo przygotowywalam sie juz tez do iui bo na zastrzykach wszystko super a tu nic...
I znow do mojej glowy wkradla sie opcja ze moze jednak jest to zwezenie i to tylko cud ze wtedy jakis plemnik dolecial... a teraz znow szyjka przy poronieniu naruszona... Dlatego ja bardzo pokladam nadzieje w IUI...
Krysiak super ze sie tak milo rachunkiem zaskoczylas... i szok ze dopiero dotarl... u nas sama iui w okolicach 400-500e z czego moja kk oddaje 150e wiec 250-350 do dopłaty... ale to koszt bez lekow ktore ciesze sie ze mam w zapasie na cykl moze dwa... bo moje same lei to koszt ok 600e teraz za nie nie place jedynie te 5-10e ale do iui kk juz mi lekow nie oplaci... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podobno tu mam za wysokie dla starajacych sie ale ginka nic nie mowila.
Lh 7,65 (2,4-12,6)
Fsh 8,11(3,5-12,5)
Tsh 2,37(0,27-4,2)
Ft3 5,8(3,1-6,
Ft4 19,3(12,0-22,0) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny