Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Za tydzien w piatek jestem umowiona u dietetyczki, chce zeby mi pomogla w przytyciu no i jej jeszcze sie spytam o tsh. Pokaze tez inne wyniki hormonow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni ale dieta raczej mało pomaga w tsh... podobno bezglutenowa moze cos ruszyv ale tak naprawde nie ma zadnych dowodow na to ze dieta w czyms pomogla bo tsh moze skakać... no i nawet jakby coś ci zbiła to po przejściu na normalną już dietę mogłoby znów skoczyć mocno... lepiej leczyć...
werni lubi tę wiadomość
-
wlasnie czytalam na watku z tsh na samym poczatku dziewczyny pisaly o jodzie, dzieki za info heheh jak jestem w pl to korzystam i probuje czas zapelnic i porobic badania zeby miesiac nie zmarnowac
-
Werni próbować możesz, wiem że niektórzy polecają dietę przy chorobach autoimmunologicznych tarczycy (ale nigdy się w temat nie zagłebiłam, bo mimo objawów badania hormonów nigdy niczego mi nie wykazały), Też nic nie słyszałam o tym, by tsh można było uregulować dietą (ale jak coś się dowiesz, to daj znać, bo nie lubie czekać 0,5h od połknięcia tabletki na to, żeby coś zjeść,albo się napić czegoś innego niż woda)
-
werni wrote:moje wyniki napisalam wszystkie na watku tsh
Jeju werni podaj jeszcze jednostki przy progesteronie (bo masz chyba wyższy niż ja w ciazy. Wiec albo jestes po owulacji, albo jesteś/ byłaś w ciąży??? W którym dc robiłas te badania i z jakiego miesiąca jest wynik tego progesteronu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 15:50
-
Ochh dziewczyny z tego wszystkiego chciałam od razu pobiec do mojego gina na nowe badania. W sumie to ja zawaliłam i się "obraziłam"na mojego wówczas i poszłam jak widać do pożal się Boże lekarza haha no ale chciałam pobiec od razu po pracy juz bylam w drodze i przypomniało mi się że oni zawsze jak ja kończę szybko to oni też grrr! !!a zaczynają o 8 30 wakacje kurrrrrrrcze....jedynie we wtorek nam pasuje ale wtedy to już będzie ponad 21 dzień cyklu?! A ma byc między 18 a 21 albo?
Kinga. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jescze raz nasz dialog
Ja: kochanie w niedziele po czterdziestce musimy do mojego dziadka jechac bo on ma dzien wczesniej urodziny
M: dziadek ma urodziny?
Ja: no tak w ten sam dzien co do K na urodziny idziemy!
M: i wtedy ma dziadek urodziny?
Ja: (juz poirytowana jakbym po chinsku mowila) tak dziadek ma urodziny przeciez 24 (i tu chwila ciszy i wpadam w histeryczny smiech)
M: no wlasnie kochanie w czerwca a październik mamy... co ty dzisiaj pilas?
Naprawde mi mozg wyzarlo hajahahajahKinga., krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny