Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz gin powiedział że jeden żołnierz musi dać radę Ale ten lekarz to w ogóle zakręcony człowiek, zawsze podniesie na duchu O zmienności wyników nasienia też powiedział. A dawałam też przykłąd mojego brata który miał słabe wyniki brał leki, rok nie palił, nawet piwa do ust nie wziął powtórzyli wyniki a tu masakra jeszcze gorzej, morfologia 0% i żylaki też miał. Wkurzyli się odrzucili wszystko stwierdzili ze widocznie nie dane im mieć dziecka. Napili się i co? Szok:) Mały kończy właśnie 9mcy.
-
wKratke jaka piekna mowa motywacyjna. Ty nasz dobry duszku
Nie ma co sie poddawac tylko trzeba walczyc.
A u mnie ostatni dzien w pracy dobiega konca powoli. Juz odliczam godziny zeby moc stad wyjsc. A wiadomo jak to ostatni dzien zamiast mniej pracy to nagle pelno sie jej znalazlo -
Ja w swojej poprzedniej pracy jak się zwalniałam to wzięłam urlop + 2 dni urlopu okolicznościowego bo w tym czasie miałam ślub na szczęście mi nie robili problemów. Ale co zakład to inne taktyki. Wiecie co ja nawet dzisiaj prawie nic nie jadłam, jakoś ochoty nie miałam. Rano małą kanapeczkę, a teraz w pracy kończę małe opakowanko pomidorków koktajlowych. Międzyczasie 1 kawa i woda. Wrrrr muszę się zdopingować do jedzenia
-
Aj w natłoku nie napisałam, tak tak przed 12 były. Spadło do 7,6 czyli myślę że jak skończy się @ to już będzie całkowite 0. Bo badanie wtorek około 23 mIU/ml a wczoraj 7,6mIU/ml już nawet dzisiaj może być 0 jeśli w takim tempie spadało. Brzuch boli bardziej niż na @ i tabletki nie bardzo dają radę ale wytrzymam, ważne że organizm sam się czyści to nie będzie trzeba robić przerwy w staraniach
-
Źle się czułam wtedy we wtorek. Nie potrzebnie pojechałam jeszcze nad wodę, ale z drugiej strony myślę że w domu mogłoby być jeszcze gorzej. Wczoraj rozmawiałam z mężem co robimy z weselem szwagierki bo tak to mieliśmy jechać samochodem i wrócić, sam mąż nie ma chęci iść ale wiadomo-najbliższa rodzina więc trzeba. A On do mnie że do końca września może znowu się uda Głupia płonna nadzieja ale skoro już się wszystko oczyszcza to szanse zawsze są, oby owulacja była
-
Marcowa czekamy na wiesci po wizycie!
Abi najwazniejsze ze sam organizm sie czysci po lyzeczkowania musiala byc odczekac mi np kazali 3 miesiace czekac nim organizm dojdzie do ladu. A u Ciebie samo sie wszystko oczysci i od razu bedziesz mogla dzialac.
wKratke przynioslam ciasto na pozegnanie sama robilam wczoraj i wiem ze dziewczyny z ksiegowosci czaja sie na gorze z jakims kwiatkiem dla mnie bo ukradkiem go widzialam i pewnie mi dadza na koniec dnia i to tyle z pozegnan by bylo -
My jutro idziemy do lekarza... kazał się zastanowić na inseminacją... nie zastanawialiśmy się bo chcemy naturalnie ...Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Mam dzisiaj placzliwy nastrój wiesz @ się zbliżaPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
IUI może jest trochę kosztowne, ale plemniki się odwirowuje, uzyskuje się same najsilniejsze i dodaje sie płyn, który ułatwia im poruszanie. Delikatnie macica boli wtrakcie ale nie jest to straszliwy ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 16:35