Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy i chciało mi się wymiotować. Ale już przeszło, może kwestia ciśnienia....
Pozytywka, ja liczę od dnia lekkiego krwawienia, plamienia nie liczę.
wKratke nie dziwne że masz takie myśli i się denerwujesz ale warto się pogodzić przed wylotem Na pewno są plusy i minusy sytuacji w jakiej jesteście.
Aaaa wygląd miniaturki to nie błąd... tak teraz zmienili ovu bo widziałam że dziewczyny się też na to żaliły... -
Aaa bo z mojego profilu nie podejrzycie bo ja na innym koncie prowadzę, żeby nie wykupywać premium i tylko miniaturkę mogę wstawić Lub jak wyszukacie sobie wykresu użytkowniczki i wpiszecie "ABBI90" Podprowadziłam pomysł Rubii
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=ABBI90Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 10:06
-
Właśnie jak się klika w "miniaturkę" w stopce to nie pokazuje tak jak tzreba to inne dziewczyny zauważyły. Dziwna ta nowa "wersja" Narazie nic ciekawego się nie dzieje czekanie, czekanie, czekanie, czekanie, czekanie
Ja w tym cyklu oprócz moich leków to zioła ojca sroki + wiesiołek -
wKratke wrote:Enka Kochana a jakie przeciwciala? ATG? ATPO? Bo robilam i to i to i wszystko w normie: ATG 34.2 a ATPO 11.1 - oba ponizej normy.
Kurczę to sama nie wiem. Często skaczące TSH jest w hashimoto i to była moja pierwsza myśl ale skoro nie masz przeciwciał ... Chyba że mogą być zmiany w USG widoczne a w krwi jeszcze nie. No na pewno musisz powtórzyć TSH i spróbować dostać się do jakiegoś endokrynologa. Strasznie kiepsko masz tam u siebie z tą opieką medyczną Będę trzymała kciuki by udało Ci się wszystko sprawnie ogarnąć po urlopie :* A, mam też jeszcze jedną myśl. Zrób może test ciążowy? Nie chcę dawać Ci nadziei ale warto sprawdzić bo po zajściu tarczyca może nie wyrabiać i TSH też może pójść w górę. Tak dla spokoju może warto zrobićwKratke lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox