Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to lekarki do ktorej chodzilam kiedys to sie 3 miechy na wizyte czekalo chyba ze w ciazy to przyjmowala szybciej wiec musialam zmienic lekarza bo ta Pani nawet czasu na monitoring dla mnie nie miala. A teraz jak poprpsze lekarza ze chce monitoring to zawsze mnie gdzies wcisnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:11
-
nick nieaktualnyRubii wrote:Ja to lekarki do ktorej chodzilam kiedys to sie 3 miechy na wizyte czekalo chyba ze w ciazy to przyjmowala szybciej wiec musialam zmienic lekarza bo ta Pani nawet czasu na monitoring dla mnie nie miala.
Myślę o zmianie w sumie właśnie ze względu na to czekanie.
Czasem rejestruję się do niej na kilka terminów pod rząd. Na przykład na 3 wizyty tydzień po tygodniu. I odwołuję w razie jak nie idę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:12
-
nick nieaktualny
-
To dobrze ich podeszlas. Teraz jak nawet nie jestem umowiona na wizyte a przyjde do lekarza bo cos mnie niepokoi to tez mnie przyjmie bo juz tyle razy u niego jestem ze kojarzy mnie i zna moja historie i zawsze ma dla mnie czas
-
Przeciwciał się nie leczy (poza hormonami ogólnie przy wspomaganiu tarczycy). Dlatego robi się je raczej jeden raz. Można oczywiście wpływać na nie w pewnym stopniu odpowiednią dietą i to tyle. No i oczywiście przy prawidłowych wynikach hormonów też można mieć przeciwciała
Dziewczyny! Aż mi serce podeszło do gardła! Skoczyłam przed wyjściem z pracy do łazienki a tutaj... plemienie! Wracam szybko do domu z bananem na twarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:41
zuzi_c, Rubii lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Nie wiem właśnie ale tak sobie wmówiłam @ powinna przyjść w czwartek po południu. Dzisiaj rano sobie jeszcze siknelam dla sportu ale negatyw bez żadnego śladu. Bylam trochę przygaszona a teraz się nakręciłam
enka90 lubi tę wiadomość