Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo był pierwszy cykl starań w którym @ nie spowodowała u mnie skrajnego przygnębienia. Trochę pokładałam w nim nadzieję, jak w każdym. Ale jakoś tak ze spokojem przyjęłam to.
Tyle było dobrych wieści na forum, że mnie chyba zaraziłyście pozytywnym myśleniem -
A ja już totalnie zgłupiałam plamienie, które miałam (dość obfite ale nie aż tak jak @) ustało dzisiaj dokładnie po 2 dniach (rano też test negatywny). Dzisiaj po południu/w nocy powinnam terminowo dostać @. Głupia jeszcze się łudzę
Hashimoto, Letrox -
Marcowa to trzymam kciuki ze dwie kreseczki. Juz juz chyba po owu jestem tak mnie dwa ostanie dni boly jajniki a teraz juz wszystko przeszlo takze obstawiam ze owu juz byla chociaz temperature mam dziwna jak nigdy raz idzie w gore raz w dol. W poniedzialek mam monitoring to sie okarze czy pecherzyk pekl.
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
5 lipca bede testowac dopiero pierwszy raz. Chyba ze lekarz w poniedzialek powie ze nie bylo owulacji wiec nie bede wtedy wcale. Jeszcze duzo czasu zostalo nie wiem jak to wytrzymam. Marcowa i jak tam tescik? Czuje ze beda dobre wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 06:02
-
Robie te testy owulacyjne codziennie o tej samej porze i nic mi z nich nie wychodzi jak dla mnie to caly czas mam taka sama kreske wiec juz nie wiem nie sugeruje sie tym tylko bolem ktory juz ustapil. Ponizej moje testy
https://zapodaj.net/3687d2e6b9679.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 07:28