X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( czekałam na wieści od Ciebie liliputkowo... Tak strasznie mi przykro... :(

• Rubii Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo tak mi przykro. A tak liczylam ze sie uda :-( tak pieknie sie zapowoadalo :-( a wgl ktoey to dzien po transferze? Jakos szybko mi to minelo. Nie za szybko za beta?

Zuzi w ciazy będziesz jeszcze odczuwala wiele różnych boli tam na dole i one sa normalne. Ale tutaj jak boli Cie jajnik z tobiela to dobrze moze byloby brac duphaston na ta torbiel zeby sie wchlonela. Bierzesz jakas luteine?
    I super ze udalo Ci sie zapisac na wszystkie wizyty tak jak chcialas. Nie zapomnij nas tylko informowac ma bieżąco :-) i napewno dotrwasz spokojnie do końca ciazy i nie mysl inaczej <3 tylko teraz oszczedzaj sie i nie przemeczaj. W takie upaly musisz o siebie dbac.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo bardzo mi przykro :( Ciężko napisać cokolwiek... <3

Rubii tak biorę luteinę od piątku pewnie ze względu na torbiel. Wiem, że te ciążowe często się wchłaniają więc zupełnie o tym nie myślę. Ogólnie na razie wszystko przyjmuję na zimno jakoś tak jest mi łatwiej póki co :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi, oficjalnie Cię przeniosłam ;)

• Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo90 też czekałam na wieści od Ciebie... Tak mi przykro :(

Zuzi czekamy na wieści z kolejnych wizyt :) a mdłości masz?

3i49f71x2dxie3wa.png
  • liliputkowo90 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 doba po transferze wiec szans nie ma na przyrost. Jadę dzis do kliniki zobaczymy co zaproponują. Mamy jeszcze mrozaki ale bez badan nie ruszam z kolejnym transferem. Za dużo mnie to kosztuje nerwów. Musi być cos nie tak z immunologia albo cholera wie czym ze nic a nic nie drgnęła mi beta nigdy.. Musimy zrobić kir moze cos tam wyjdzie. Juz sama nie wiem czy lepiej mieć diagnozę czynie...

5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
    ❤2.02.2021
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo daj znać co Ci zaproponowali i trzymaj się dzielnie. Ciężkie przeżycie napewno ale tak daleką drogę przeszliście że musi Wasza wytrwałość zostać nagrodzona.

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliputkowo90 wrote:
    8 doba po transferze wiec szans nie ma na przyrost. Jadę dzis do kliniki zobaczymy co zaproponują. Mamy jeszcze mrozaki ale bez badan nie ruszam z kolejnym transferem. Za dużo mnie to kosztuje nerwów. Musi być cos nie tak z immunologia albo cholera wie czym ze nic a nic nie drgnęła mi beta nigdy.. Musimy zrobić kir moze cos tam wyjdzie. Juz sama nie wiem czy lepiej mieć diagnozę czynie...
    Liliputkowo a macie jakieś dofinansowanie? U nas właśnie w tym roku znów ruszyła akcja z dofinansowaniem do invitro jest mnóstwo chętnych i wiadomo nie każdy się dostaje ale to zawsze jakaś szansa dla niektórych par bo to są takie pieniądze, że brak słów...😥

Abi... oj no nie mogłaś się powstrzymać 😉 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oficjalnie witam się w 6 tygodniu 😂 jeszcze dużo stresów przede mną ale jakoś tak wyjątkowo się uspokoiłam. Chyba stwierdziłam, że już wszystko pozostawiam losowi.

ABI90 lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png

Wysłany: 26 czerwca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Liliputkowo a macie jakieś dofinansowanie? U nas właśnie w tym roku znów ruszyła akcja z dofinansowaniem do invitro jest mnóstwo chętnych i wiadomo nie każdy się dostaje ale to zawsze jakaś szansa dla niektórych par bo to są takie pieniądze, że brak słów...😥

Abi... oj no nie mogłaś się powstrzymać 😉 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oficjalnie witam się w 6 tygodniu 😂 jeszcze dużo stresów przede mną ale jakoś tak wyjątkowo się uspokoiłam. Chyba stwierdziłam, że już wszystko pozostawiam losowi.
    Mamy mrozaki wiec będziemy próbować dalej w novum i płacimy tylko za krioteansfer. I tak cała procedurę miałam za darmo wiec nie ma co narzekać... Na wizycie nic nowego sie nie dowiedziałam tyle że narazie musimy odpocząć i wrócić z nowymi siłami. Reszta Mrożków jest wysokiej klasy wiec mamy wysokie szanse.. Ale jak widać z najlepszymi tez nie wychodzi. Moja doktor nie widzi szans w immunologii ja chce sie badać mąż chce próbować jeszcze raz. Musimy sprawę przegadać.

❤2.02.2021
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2019, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:53

7 cykl staran

Wysłany: 27 czerwca 2019, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke wrote:
    Liliputkowo mialam nadzieje, ze to nasze ostatni szczescie na watku i Ciebie dotknie...trzymaj sie dzielnie i zbieraj sily <3 nie wyobrazam sobie jakie to musi byc frustrujace... Ale ustalicie cos z mezem i na pewno bedziecie mieli nowy plan, za ktory wszystkie tu trzymamy kciuki!
    A jak dluga przerwe musicie teraz zastosowac?
    Lekarka zaleciła miesiąc ale tym razem będziemy działać kiedy uznamy że to dobry moment. Chce na maxa skorzystać z wakacji

❤2.02.2021
  • joanien1104 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety złe wiadomości - poronienie zatrzymane :(

Straszne uczucie, nie wiem co mam ze sobą zrobić :(

• Rubii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanien jak to? Nie wierze. Przecież mialas taka piekna bete i ladnie rosla i było serduszko. Wszystko tak dobrze szlo. Co sie stalo kochana? Tak mi bardzo przykro :-( trzymaj sie i nie zalamuj bedzie dobrze zobaczysz. Jestesmy z Toba wszystkie tu <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png

Wysłany: 27 czerwca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:

Tule cię z całych sił :(

❤2.02.2021
  • Martek&M Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:

Boże mam ciarki na całym ciele... strasznie mi przykro... nie wiem nawet jakie słowa w takiej sytaucji mogą przynieść Ci ulgę :(

tulę mocno i pamiętaj że jesteśmy wszystkie tutaj z Tobą <3

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Joanien, bardzo mi przykro... Trzymaj się... Takie rzeczy nie powinny w ogóle mieć miejsca... Życie jest niesprawiedliwe... :/

Wysłany: 1 lipca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanien bardzo mi przykro :( trzymaj się dzielnie. Pisz tutaj śmiało, to czasem pomaga jak się wygadasz.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • Martek&M Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Ja dzisiaj kupiłam pierwsze spodnie prawdziwie ciążowe (białe materiałowe) i zamówiłam drugie jeansowe :D
    Niestety mój brzusio już przestaje się powoli mieścić w stare spodnie :( dopinac się dopinam ale z biegiem dnia brzusio rośnie od wzdęć i już potem to boli i duży dyskomfort

Ale czuje się taka fajna ciążowa babeczka jak kupowałam te spodnie :D jutro z rana moze uda mi się zrobić zdjecie ;)

Rubii lubi tę wiadomość

❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
    ❤️Michaś❤️ 26.10.2021
    ❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
    ❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)

💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
    🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
    🔜 badania prenatalne - 05.08.2024

Wysłany: 3 lipca 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Martek pierwszy poważny zakup :D czekamy na zdjęcie :) i jesteś fajna babeczka w ciąży :D

3i49f71x2dxie3wa.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martek juz brzusio Ci wypycha? Super :-) szybko u Ciebie :-) u mnie brzuszek bylo dopiero widac okolo 20 tc. I caly czas chodzilam w normalnych ubraniach. Dopiero od niedawna sie przerzucilam na ciążowe. Martek czekamy na zdjęcie :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
‹‹ 300 301 302 303 304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ