Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliputkowo tak mi przykro. A tak liczylam ze sie uda tak pieknie sie zapowoadalo a wgl ktoey to dzien po transferze? Jakos szybko mi to minelo. Nie za szybko za beta?
Zuzi w ciazy będziesz jeszcze odczuwala wiele różnych boli tam na dole i one sa normalne. Ale tutaj jak boli Cie jajnik z tobiela to dobrze moze byloby brac duphaston na ta torbiel zeby sie wchlonela. Bierzesz jakas luteine?
I super ze udalo Ci sie zapisac na wszystkie wizyty tak jak chcialas. Nie zapomnij nas tylko informowac ma bieżąco i napewno dotrwasz spokojnie do końca ciazy i nie mysl inaczej tylko teraz oszczedzaj sie i nie przemeczaj. W takie upaly musisz o siebie dbac. -
Liliputkowo bardzo mi przykro Ciężko napisać cokolwiek...
Rubii tak biorę luteinę od piątku pewnie ze względu na torbiel. Wiem, że te ciążowe często się wchłaniają więc zupełnie o tym nie myślę. Ogólnie na razie wszystko przyjmuję na zimno jakoś tak jest mi łatwiej póki co -
8 doba po transferze wiec szans nie ma na przyrost. Jadę dzis do kliniki zobaczymy co zaproponują. Mamy jeszcze mrozaki ale bez badan nie ruszam z kolejnym transferem. Za dużo mnie to kosztuje nerwów. Musi być cos nie tak z immunologia albo cholera wie czym ze nic a nic nie drgnęła mi beta nigdy.. Musimy zrobić kir moze cos tam wyjdzie. Juz sama nie wiem czy lepiej mieć diagnozę czynie...5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:8 doba po transferze wiec szans nie ma na przyrost. Jadę dzis do kliniki zobaczymy co zaproponują. Mamy jeszcze mrozaki ale bez badan nie ruszam z kolejnym transferem. Za dużo mnie to kosztuje nerwów. Musi być cos nie tak z immunologia albo cholera wie czym ze nic a nic nie drgnęła mi beta nigdy.. Musimy zrobić kir moze cos tam wyjdzie. Juz sama nie wiem czy lepiej mieć diagnozę czynie...
Abi... oj no nie mogłaś się powstrzymać 😉 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oficjalnie witam się w 6 tygodniu 😂 jeszcze dużo stresów przede mną ale jakoś tak wyjątkowo się uspokoiłam. Chyba stwierdziłam, że już wszystko pozostawiam losowi.ABI90 lubi tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Liliputkowo a macie jakieś dofinansowanie? U nas właśnie w tym roku znów ruszyła akcja z dofinansowaniem do invitro jest mnóstwo chętnych i wiadomo nie każdy się dostaje ale to zawsze jakaś szansa dla niektórych par bo to są takie pieniądze, że brak słów...😥
Abi... oj no nie mogłaś się powstrzymać 😉 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oficjalnie witam się w 6 tygodniu 😂 jeszcze dużo stresów przede mną ale jakoś tak wyjątkowo się uspokoiłam. Chyba stwierdziłam, że już wszystko pozostawiam losowi.5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
wKratke wrote:Liliputkowo mialam nadzieje, ze to nasze ostatni szczescie na watku i Ciebie dotknie...trzymaj sie dzielnie i zbieraj sily nie wyobrazam sobie jakie to musi byc frustrujace... Ale ustalicie cos z mezem i na pewno bedziecie mieli nowy plan, za ktory wszystkie tu trzymamy kciuki!
A jak dluga przerwe musicie teraz zastosowac?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Joanien jak to? Nie wierze. Przecież mialas taka piekna bete i ladnie rosla i było serduszko. Wszystko tak dobrze szlo. Co sie stalo kochana? Tak mi bardzo przykro trzymaj sie i nie zalamuj bedzie dobrze zobaczysz. Jestesmy z Toba wszystkie tu
-
joanien1104 wrote:U mnie niestety złe wiadomości - poronienie zatrzymane
Straszne uczucie, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Boże mam ciarki na całym ciele... strasznie mi przykro... nie wiem nawet jakie słowa w takiej sytaucji mogą przynieść Ci ulgę
tulę mocno i pamiętaj że jesteśmy wszystkie tutaj z Tobą❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Dziewczyny! Ja dzisiaj kupiłam pierwsze spodnie prawdziwie ciążowe (białe materiałowe) i zamówiłam drugie jeansowe
Niestety mój brzusio już przestaje się powoli mieścić w stare spodnie dopinac się dopinam ale z biegiem dnia brzusio rośnie od wzdęć i już potem to boli i duży dyskomfort
Ale czuje się taka fajna ciążowa babeczka jak kupowałam te spodnie jutro z rana moze uda mi się zrobić zdjecieRubii lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024