Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyev. wrote:Anetko, pochwal się zdjęciem bo wypatrzyłam na Twoim wykresie ze masz zielony ogonek 💚💚💚 gratuluje!
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest w UK z robieniem bety? Możesz iść do GP i powiedzieć ze chcesz badanie i robią od razu czy trzeba czekać na skierowanie do szpitala jak ze wszystkim?
Dziękuję bardzo. 3 pozytywne testy. Cieszę się a jednocześnie wiem że to za wcześnie na radość. Nie wiem jak wstawić zdjęcie testu.Scotch, Annie1981, Lolipop, ev. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie też taki malutki pozytywik okazało się dzisiaj że moja druga połowa wraca z wyjazdu do PL wcześniej, bo 10go dnia mojego cyklu! Więc cykl nie będzie skreslony na starcie uff
W tym cyklu zaczynam z owu od 6dc i robię dwa razy dziennie .
A wy jak się tam macie?
Kalcia lepiej ci już tam na duszy?Annie1981, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Scotch wrote:A u mnie też taki malutki pozytywik okazało się dzisiaj że moja druga połowa wraca z wyjazdu do PL wcześniej, bo 10go dnia mojego cyklu! Więc cykl nie będzie skreslony na starcie uff
A wy jak się tam macie?
Kalcia lepiej ci już tam na duszy?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyU mnie nie wiadomo, wyglada na cykl bezowulacyjny tym razem 🤷 . Mysle, zeby zrobic monitoring poki jestem w Polsce, chociaz raz bym podejrzala co tam sie dzieje. Tylko ta lekarka do ktorej chce isc cos malo wizyt ma dostepnych, moze mnie gdzies wcisnie po pierwszej wizycie.
Scotch to super wiesci!
Kalcia a co trenujesz? Jaka dieta? -
Lilah wrote:U mnie nie wiadomo, wyglada na cykl bezowulacyjny tym razem 🤷 . Mysle, zeby zrobic monitoring poki jestem w Polsce, chociaz raz bym podejrzala co tam sie dzieje. Tylko ta lekarka do ktorej chce isc cos malo wizyt ma dostepnych, moze mnie gdzies wcisnie po pierwszej wizycie.
Scotch to super wiesci!
Kalcia a co trenujesz? Jaka dieta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 22:45
Lilah lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Scotch wrote:Wow Kalcia ale strzała z ciebie!! W życiu bym nie powiedziała że masz 5 dzieci!! Podziwiam.. sylwetka i ogólnie całokształt MIODZIO!!!
😍🤤🤤🤤[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKalcia chyba wydrukuje sobie Twoje zdjecia i powiesze na lodowke w ramach motywacji. Ja lubilam biegac, rok temu nawet wystartowalam w polmaratonie 😁 pochwale sie bo to dla mnie wyczyn byl. Ale teraz szukam czegos, zeby sie wyrzezbic bo mimo tego ze jestem szczupla to cialo robi sie jak galareta i do tego ten pszeniczny brzuch 🙊🙈
Scotch, kalcia64 lubią tę wiadomość
-
Lilah wrote:Kalcia chyba wydrukuje sobie Twoje zdjecia i powiesze na lodowke w ramach motywacji. Ja lubilam biegac, rok temu nawet wystartowalam w polmaratonie 😁 pochwale sie bo to dla mnie wyczyn byl. Ale teraz szukam czegos, zeby sie wyrzezbic bo mimo tego ze jestem szczupla to cialo robi sie jak galareta i do tego ten pszeniczny brzuch 🙊🙈
Ahaha...Lilah! Pszeniczny brzuch 🤣🤣🤣 uśmiałam się 🤣
Swoją drogą chyba się zapiszę do grupy "rzyciowej" i też acznę coś robić.. niby nie jest źle ale odkąd jestem w UK to mam parę kilo na plusie chociaż jem tak samo (raczej) zdrowo.
No ale Kalcia przy takiej gromadzie się zmobilizować...no szacun.
U mnie dzisiaj koniec @ czekam na dostawę testów owu. W gratisie 10 ciążowych 😂😂 będzie się działo 😁😜
Lilah lubi tę wiadomość
-
Ha ha. Dziewczyny z ręka na sercu polecam wam domowe treningi Quczaja . Ja z byłam sceptycznie nastawiona do treningow domowych a jak zaczęła się pandemia to nie miałam innej opcji . Dużo treningow i wyzwań jest na YouTubie . Fajnie można pozbyć się tłuszczyku i wyrzeźbić i ujędrnić ciało . Plus dietka oczywiście 🙈[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Scotch wrote:A u mnie też taki malutki pozytywik okazało się dzisiaj że moja druga połowa wraca z wyjazdu do PL wcześniej, bo 10go dnia mojego cyklu! Więc cykl nie będzie skreslony na starcie uff
A wy jak się tam macie?
Kalcia lepiej ci już tam na duszy?
z trzecim synkiem pik miałam rano a teraz pik o 18
ja myślę czy dalej swoich nie robić dla eksperymentu .. może się uda tym razem to zużyje 😆 zobaczę jak się będę czuć jutro pojutrze😂
-
nick nieaktualnyDziewczyny 😁 zrobilam to wezwanie do rzyci wczoraj 😁
Ja metoda prob i bledow dobieram sobie diete. Narazie odstawilam nabial i slodycze. W dalszej kolejnosci poleci pszenica. Chcialabym tez byc wegetarianka no ale wtedy to juz nie wiem co mialabym jesc 🙄
I nie jestem przekonana ze ovu dobrze wyznaczylo mi owulacje wiec odpuszczam badanie proga w tym cyklu. Nie chce sie potem zastanawiac nad wynikiem czy jest taki bo byl w zlym dniu robiony czy nie...
Mam tak blisko laboratorium otwarte 24h, nic tylko sie badac. I w porownaniu z UK super tanio 😊 -
Dziewczyny czy ktoras uzywa monitora owulacji Clearblue?
Mam testy ciazowe do oddania moze ktoras chetna?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyTak, cicho jest...
Chociaz ja postanowilam w weekendy nie wchodzic na forum.
Spedzilismy super czas na spotkaniach rodzinnych od piatku, to jest to czego zawsze mi bedzie brakowac w UK. Udalo mi sie tez oderwac od tematu staran, zapomnialam zabrac ze soba termometr 😉
Ale jak tu zagladacie to prosze trzymajcie kciuki za moja wizyte w srode. W sumie nie wiem sama czego oczekuje, nasz przypadek jest troche poplatany 😉
Japoneczka ja nie uzywam. -
Lilah powodzenia!
Nadal mam testy do oddaniaLilah lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny