Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może któraś z Was bywa w Kielcach w przychodni na Żelaznej? W jakie dni przyjmuje dr Domagała i w jakich godzinach? Muszę odebrać te wyniki, znalazłam na necie nr do przychodni, ale dzisiaj jak dzwoniłam to nikt nie odebrał może duży ruch był
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunku Zgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachcedr697, turkawka, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alternatywa wrote:Może któraś z Was bywa w Kielcach w przychodni na Żelaznej? W jakie dni przyjmuje dr Domagała i w jakich godzinach? Muszę odebrać te wyniki, znalazłam na necie nr do przychodni, ale dzisiaj jak dzwoniłam to nikt nie odebrał może duży ruch był
powtarzam pytanie
i życzę każdej z nas, abyśmy przyszłe święta spędziły z dzieciaczkami, aby te święta dały nam radość i siłę i zaowocowały w najbliższym czasie wyczekiwaną fasolką :*ewcia21k, alexandra, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Witam Was kochane,nie było mnie ostatnio,ale życzę Wam Wesołych Świąt i żeby po świętach nam się tu wszystkim zazieleniło-jak na wiosnę przystało
alexandra lubi tę wiadomość
-
to dla Was troche mojej wiosny dla Was
świeże dzis robione
cedr697, ewcia21k, sjoanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OO tak mi przybylo prawie 2kg .. porazka .. ;/
Mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu keidy to ory..wydle ;P
Wczoraj masakryczny bol glowy a dzis obudzilam sie z bolem brzucha i totakim nie przyjemnym az mi goraco co jakis czas ;/cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ja wysyłam maila do NOum moze uda sie zalapac na badania kliniczne a wtedy ICSI i wszytko byloby refundowane oprocz bopsji jader i mrozenia jesli cos znajda :)no ale z 25 tys zrobiloby sie 2500
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ania to trzymam kciuki żeby się udało dostać na te badania
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje jak sie dosaniemy to moze 2 rocznica slubu bedzie ta magiczna
bo mamy 29 wrzesniacedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny