Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alternatywa wrote:widzę, że ona tam tylko w soboty przyjmuje? ile się czeka na wizytę i ile za wizytę?
Ja po wizycie. TSH sprzed dwóch dni to 3,19, skoczyło - 3 tygodnie temu - 1,9
Ale o dziwo pani doktor na razie mi dała większej dawki - mam łykać dalej Euthyrox N 88. Za 3 tyg. mam powtórzyć TSH, FT3, FT4. I mówi do mnie, że po moich oczach widziała, że przyszłam z dobrą nowiną (ciążą) jak tylko weszłam do gabinetu
Wyjątkowo pani doktor ma być w Kielcach 31 maja i też 7 czerwca. Na oba terminy były jeszcze dziś miejsca.
AAAAAA i Omega zakupiła nowy aparat do USG - dziś na nowym aparacie mi zrobiła USG, wielkość tarczycy bez zmian, ale za to BARDZO ukrwiona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:36
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:
to czy z moimi wynikami będzie mi też badała tarczycę na tym usg? jak wygląda pierwsza wizyta u endokrynologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 07:19
-
magda-ck wrote:Alternatywna do dr żukowskiej-wrony nie ma zapisów już na ten rok pytałam w przychodni na wojska polskiego...
Polecam dr Pragacz, wizyta prywatna 100 zł, przyjmuje w artimedzie
Nie wiem czy dostaniesz się gdzieś państwowo do endokrynologa...
Ja mam tsh 3,5 zbijamy właśnie euthyroxem 12,5 mg, za 1,5 miesiąca do kontroli, zobaczymy czy zejdzie
Jak powiedziałam dr że staramy się o dziecko to od razu powiedziała, że tsh zbijamy
a w jakich dawkach bierzesz ten lek??
bo zastanawiam sie czy też nie powinnam go zacząć brać, bo mam tsh 3.71.
i to przez cały cykl czy tylko którach faza??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my dream wrote:a w jakich dawkach bierzesz ten lek??
bo zastanawiam sie czy też nie powinnam go zacząć brać, bo mam tsh 3.71.
i to przez cały cykl czy tylko którach faza??
mamy podobne tsh, dlaczego u cb jest takie wysokie? -
nick nieaktualny
-
w 3 dc
TSH
FSH
LH
Estriodal
Prolakrtyna
najpierw idz do ginekologa, na cytologię i badania ogólne, czy nie masz infekcji
dużo problemów jest od zębów, sprawdź więc też stan swoich zębów u stomatologa -
dziewczyny ja dziś chciałam iść do endokrynologa, a tu prywatne wizyty dopiero od czarwca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w 3 dc
TSH 28zł
FSH
LH
Estriodal
Prolakrtyna
Kazdy hormon okolo 20 zl
wiec musisz liczyc ze okolo 100 na pewno na wlasna reke zaplacisz
mocz lub posiew z moczu i cala morfologie, prby watrobowe, jonoogram, cholesterol i cukier - ale to moze wypisac ci internista -
nick nieaktualnydziękuję za podpowiedź! To faktycznie nie jest jakiś strasznie duży koszt. Ostatnio byłam w pobliżu laboratorium i w oczy rzucił mi się pakiet badań dla kobiet starających się w cenie 320 zł ale nie pamiętam jakie tam były badania, W każdym bądź razie była ich długa lista
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jak robisz prywatnie to nie musisz miec skierowania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny