Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Analiza ja niestety nie wskaze który lepszy ..my już kolejny raz będziemy zmieniac niestety musimy się pozegnac z nasza kochana klinika Novum
do IUI AID będziemy musieli jezdzic do Czech .. po wejściu w zycie nowej ustawy
nie pozwole na to żeby to ze korzystamy z dawcynasienia było ujęte w naszych dokumentach w akcie urodzenia dziecka.. trudno skoro Polska się na nas wypiela i traktuje nas tak żeby dzielic na lepszych i gorszych to trzeba szukac innego rozwiązania ..
w pl nasze dziecko będzie jao natrlanie poczete ..
-
Ania_84 wrote:Analiza ja niestety nie wskaze który lepszy ..my już kolejny raz będziemy zmieniac niestety musimy się pozegnac z nasza kochana klinika Novum
do IUI AID będziemy musieli jezdzic do Czech .. po wejściu w zycie nowej ustawy
nie pozwole na to żeby to ze korzystamy z dawcynasienia było ujęte w naszych dokumentach w akcie urodzenia dziecka.. trudno skoro Polska się na nas wypiela i traktuje nas tak żeby dzielic na lepszych i gorszych to trzeba szukac innego rozwiązania ..
w pl nasze dziecko będzie jao natrlanie poczete ..19.07.2016 r. Aleksander
-
ja w Novum chodze do dr Langner i jestem mega zadowolona zwrocila uwagę na nieprawidlowosci w moich badana n a które nie zwrocil zadeen inny lekarzw Kielcach ..nawet dr Ziółkowski ...
ierwsza wizyta z godzinna ..u nas nawet 15 h to koszt 210 zl ..w Gamecie u dr Ziółkowskiego 300
następne wizyty to koszt 87 zl w Gamecie 110 zl
a podejście do pacjenta jak dla mnie w Novum pelen profesjonalizm .. i bardzo dobre laby ..
ja niestety nikgo nie polece w Kieclach ..bo poki co niestety na większości się zawiodłam.nawet na szpitalu na prostej .. który widzac ze mam PCO nie szrobil mi za jedny razem krzywa insulinowa i cukrowa.. cukrowa mogłam sobie tylek podetrzeć b nic niewykazala -
Ania_84 wrote:ja w Novum chodze do dr Langner i jestem mega zadowolona zwrocila uwagę na nieprawidlowosci w moich badana n a które nie zwrocil zadeen inny lekarzw Kielcach ..nawet dr Ziółkowski ...
ierwsza wizyta z godzinna ..u nas nawet 15 h to koszt 210 zl ..w Gamecie u dr Ziółkowskiego 300
następne wizyty to koszt 87 zl w Gamecie 110 zl
a podejście do pacjenta jak dla mnie w Novum pelen profesjonalizm .. i bardzo dobre laby ..
ja niestety nikgo nie polece w Kieclach ..bo poki co niestety na większości się zawiodłam.nawet na szpitalu na prostej .. który widzac ze mam PCO nie szrobil mi za jedny razem krzywa insulinowa i cukrowa.. cukrowa mogłam sobie tylek podetrzeć b nic niewykazalaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:30
19.07.2016 r. Aleksander
-
Tak gdyby nie ta ustawa toona by nas prowadzila.i jej zaufałam.. zresztą nie tylko ja jest sporo dziewczyn która sa z niej zadowolone
wiesz zależy ja na 1 wizyte to ogolna co idzie się z mezem/partenerem czykalam 1,5 miesiąca teraz jak dzownie to w zaleznosci od dnia cyklu jakos mnie wciskają
tak tylko Wawa ..
w moim przypadku się sprawdzila i to bardzo .
-
@ania_84
A powiedz mi, prosta to Lepiarczyk? Czy on na Kościuszki, bo ja niekielecka i się nie orientuje za bardzo.
Właśnie odebrałam betę z krwi, ujemna.
Teraz muszę się max wziąć za siebie tylko nie wiem od czego zacząć. Naprawdę potrzeba mi dobrego lekarza, który powie co gdzie i jak...19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja, bazując na doświadczeniach mojej siostry, polecam Miśka
Sama na razie chodzę na Prostą, ale zamierzam tam być jeszcze przez chwilę - jeśli nic mi nie zaradzą i zmykam do MiśkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 16:12
Ania_84 lubi tę wiadomość
Już razem
-
Cordy wrote:Ja, bazując na doświadczeniach mojej siostry, polecam Miśka
Sama na razie chodzę na Prostą, ale zamierzam tam być jeszcze przez chwilę - jeśli nic mi nie zaradzą i zmykam do Miśka -
Frozen wrote:Dziewczynki, ja już się mogę pochwalić - jestem w 15tc
Wreszcie (po 3 latach) udało nam się, spontanicznie i naturalnie.
Fasolka już rośnie, ja jeszcze nie -
Hej dawno mnie nie było zaniedbałam Was ostatnio.
A więc wizyta w Invimedzie była 29 lipca.
Dostaliśmy spis badań do wykonania, trochę nas zaszczypało po kieszeni. Kolejna wizyta już kwalifikacyjna była 21 września i zostaliśmy zakwalifikowani. Zaczynamy od następnego cyklu czyli @ powinnam dostać jutro lub w niedzielę i od 2dc zaczynam się kłućAnia_84, Frozen lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Na Wojska POlskiego? Dzwoniłam tam to zapisy są na nowy rok
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona. Leczę się u dr Lepiarczyka. Staramy się z mężem od ponad roku i nic. Wszystkie badania mam w normie, mąż też ma nie najgorsze wyniki. W czerwcu miałam laparoskopię bo było podejrzenie niedrożności a hsg nie dało jednoznacznego wyniku, ale po laparo okazało się, że jest ok. Teraz jestem na Clarzole i prawdopodobnie bedzie inseminacja. Trochę sie tego obawiam. Lepiarczyk wysyła do Krakowa miała może któraś z Was u niego inseminacje?Staramy się od lipca 2014.
Czerwiec 2015 laparoskopia - jajowody drożne.
18.11.2015 IUI /8.2016 IUI /9.2016 IUI:(
10.2016 start IVF - 30.10 punkcja - 5.12 transfer 10dpt beta 225 14dpt beta 1260
Mamy synka 💕
Listopad 2019 powrót po rodzeństwo .
4.11 transfer blaski - beta 2,4 😭
11.12 transfer ostatniej blastki
23.12 - 12dpt - beta 12
27.12 - 16dpt - beta 123 -
Pewnie, że przyjmiemy Witaj w grupie świętokrzyskich staraczek!
Ja nie znam tego lekarza, ale słyszałam o nim różne opinie - jak o każdym z lekarzy. Niektórzy wybierają Warszawę, jeśli to prywatnie wszystko, to też bym Warszawę wybrała. (nie mam zaufania do Krakusów - ale to moje doświadczenia z innych działów medycyny).
A my jutro podchodzimy do IUI w Kielcowie Trzymajcie kciukiFrozen, _analiza lubią tę wiadomość
Już razem