Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer razem w chuście ! Bo kupiłam polar dla dwojga. Było super. Ania pierwsze 15 minut rozglądała się a później zasnela teraz ma krótka drzemkę z tatusiem a ja piekę ciacho i zrobiłam żurek ;p
Seli lubi tę wiadomość
-
Verita, sciagnij aplikacje Kanarek i sprawdzaj smog. Z maluchem bym nie wychodzila dzisiaj.
Edit. Ja mam w domu zawsze zakwas na zurek i zakwas na barszcz, czesto robie te zupy
Gardlo mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 13:37
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda, mowisz o pm 2,5? Ja nawet w mieszkaniu mam 37, przy normie 25. Kolo 7 bylo ok. Oczyszczacz dziala.
Wczoraj smog byl ponad 300%. Sprawdzone u nas (kolo pkp), kolo Astry i kolo pl. Bema. Maz jezdzil z mlodym dovrodzicow i tesciow z czujnikuem i oczyszczaczem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 13:51
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzis o 13.10 przytulilam Gabrysia rodzilam na klinikach sn, swietna opieka. Mialam meza, dwie polozne i lekarza!
Mimo naciecia czuje sie swietnie, mlody w inkubatorze ale jest okPaula_071, Magda - mbc, Pati88, futuremama, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Tak, o 1.07 odeszly mi wody, o 4.30 skurcze i do 10 jakos bylo male rozwarcie a zaraz sie powiekszylo i akcja poszla
Ma 2590 i 50 cm czyli nie taki maly, oddycha sam ale i tak go wspomagaja. Z racji moich infekcji go scisle obserwuja bo pewnie wody odeszly przez bakterie.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Na Chalubinskiego
Akcja spontan ale mialam juz polowe przygotowane do szpitala - takze pol na polfuturemama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli gratuluję !! Arturek już na świecie ekstra
Jak na ten tydzień ciąży wcale nie jest mały, nic się nie martw wszystko na pewno będzie dobrze bardzo się cieszę . Fajnie że jesteś zadowolona z porodu i opieki. No i super że siłami natury się udało z Twoimi przypadłościami
Dużo zdrówka dla Was . Czeka Cię teraz trudny ale wspaniały czas i bierz z tego jak najwięcej. Ja mogę powiedzieć z ręką na sercu że pierwsze dwa miesiące były trudne teraz jest wspaniałe a ja się cieszę w końcu z macierzyństwa