Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:No ale robi się niby te z krwi przed usg...
Nie prawda, nie ma to znaczenia czy przed czy po. Mi właśnie w ciąży z Tomkiem sugerowano, że jak usg będzie ok to żeby Pappy nie robić.
My dzisiaj robiliśmy rodzinny dzień dziecka. Jestem wykończona!
Jutro idę z mężem pomóc organizować Dzień Dziecka w Parku Skowronim - Fundacja na rzecz dzieciom z chorobą nowotoworową.veritaserum, futuremama, Magda - mbc lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Nie prawda, nie ma to znaczenia czy przed czy po. Mi właśnie w ciąży z Tomkiem sugerowano, że jak usg będzie ok to żeby Pappy nie robić.
Jutro idę z mężem pomóc organizować Dzień Dziecka w Parku Skowronim - Fundacja na rzecz dzieciom z chorobą nowotoworową.
no i nie robię, zrobię usg i jakby były wątpliwości to niftty. Ale liczę, że będzie ok. -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Nie prawda, nie ma to znaczenia czy przed czy po. Mi właśnie w ciąży z Tomkiem sugerowano, że jak usg będzie ok to żeby Pappy nie robić.
Jutro idę z mężem pomóc organizować Dzień Dziecka w Parku Skowronim - Fundacja na rzecz dzieciom z chorobą nowotoworową.
U mnie to samo F. zaproponował.
Paula super i fajna inicjatywa. U mnie dziś bardzo leniwy dzień, ale mam lekki spadek formy i coś noga mnie boli/ ciągnie. -
veritaserum wrote:U mnie to samo F. zaproponował.
Paula super i fajna inicjatywa. U mnie dziś bardzo leniwy dzień, ale mam lekki spadek formy i coś noga mnie boli/ ciągnie. -
Ja tak patrzyłam na te malusie ubranka i się zastanawiam czy nasze będzie małe mam wrażenie i wielkie obawy, że to jakiś gigant będzie mąż był gigantem....
-
Ja miałam różnie... W tym co trzeba zaczęły boleć i puchnąć w terminie @. A tak to potrafiły mnie boleć nawet i zaraz po owulacji różnie...
-
Magda - mbc wrote:Dobra, to zrobie jutro rano test
Ciężko wymyślić objawy. Bo albo są albo nie ma ja miałam też nudności, ale często przed okresem je miałam i zdarzały się wymioty przed @. -
Magda - mbc wrote:Negatywny, robiłam przed sekundą.
Nastawiam się na 11cs za kilka dni i powiem F. 18.06 na wizycie żeby coś wymyślił
A meza badalas? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepiej się nie da. Robią rzetelnie.
Dokładnie, jeszcze możecie poczekać chwilkę jak nie masz takiego ciśnienia mocnego i z 2 cykle pomonitoruj. Jak będzie okej, to robiłabym HSG najpierw, pozniej histero ewentualnie. Nie wiem czy można dwa za jednym razem. Ja osobiście nie zgodziłabym się na stymulacje bez drożności.
Bedzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
Magda to wiesz co robic, ogarniasz temat to przegadasz z nim
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Negatywny, robiłam przed sekundą.
Nastawiam się na 11cs za kilka dni i powiem F. 18.06 na wizycie żeby coś wymyślił
Ja z tych niecierpliwych. Owulacja była wczoraj, a ja już wiem, że nie jestem w ciąży - nie ma co się oszukiwać, już 2 dnia cykl wiedziałam, że nic z tego nie będzie. Niech F. coś wymyśli, wyjeżdżam za 1,5 tygodnia na wakacje, niech powie jakie badania mam zrobić (pewnie na początku cyklu), nie chce stracić kolejnego miesiąca. Dzwoniłam dzisiaj, akurat było wolne na poniedziałek.
Mój syn się codziennie pyta kiedy będziemy mieć dzidzię w domu. On opowiada, że będzie śpiewał kołysanki, jak będzie zmieniał pieluchę etc. Pyta, dlaczego inni mają rodzeństwo a on nie. Na podwórku zamiast bawić się z dziećmi zagląda w napotkane gondole. Wiem, że byłby świetnym bratem. A byłby już za miesiąc gdyby nie poronienie...13.08.2015 r.
11.05.2019 r.