Staraczki z Wrocławia i okolic:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko w diagnostyce tą kartę wyrabiają i nie byłam pewna czy za pierwszym razem już będę miała przez neta.
Wcześniej w dolmedzie zazwyczaj robiłam rano i po południu jak z pracy wracałam to po drodze odbierałam. Tylko teraz nie mam czasu jeździć
Chyba też się na diagnostykę przerzucę. A do DiaLabu na oławskiej na pewno nie wrócę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dialab niech coś trafi. Wyniki miały być dzisiaj koło 14. Parę min po 13 pojawiło się ale z komunikatem: wynik w opracowaniu. 2 h później? Wynik w opracowaniu... ;/
-
To ja też do diagnostyki na badania się udam i o kartę poproszę. Parę koleżanek z brzuszkami też było zadowolonych z ich usług
Ciekawe czy badają nasienie, to od razu bym męża wysłąła
IT'S A BOY!
2015-2018 niedrożne jajowody III IVF 8 transferów
trzy aniołki
11.2020 r. - II kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:To ja też do diagnostyki na badania się udam i o kartę poproszę. Parę koleżanek z brzuszkami też było zadowolonych z ich usług
Ciekawe czy badają nasienie, to od razu bym męża wysłąła
a i cena 70 zł.
edit: znalazłam
Wrocław
ul. Warszawska 2 (Szpital im. Falkiewicza)
663 680 294
Wrocław
Opolska 131A
663 680 845
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:58
shooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja od maja br chodze do dr Marka Kwietnia. Polecila mi go kolezanka ktora miala problem z utrzymaniem ciazy. No i jej sie udalo... wyglada na to ze mi rowniez:) Dzis zrobilam test ciazowy i wynik wyszedl pozytywny:) Po 1,5 roku staran. Dr Kwiecien na wizycie tworzy pozytywna atmosfere, jest uprzejmy, odpowiada wyczerpujaco na wszystkie pytania. Obdarzylam go zaufaniem. Pod jego skrzydlami zrobilam badania hormonalne i hsg. Polecil mi tez przyjmowanie inofolicu 2 razy dziennie (w aptece internetowej za 30 zl). Co miesiac wykonywal mi monitoring owulacji.
Mysle ze lekarz warty uwagi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszytskie wrocławskie straczki!
i ja się przyłączę
Ja kilka dni temu dowiedziałam się o niedoczynności tarczycy (TSH 11,3) - znalazłam ponoć bardzo dobrego endokrynologa: dr Grzegorz Gawryś. Idę do niego 14.01 - dam znać jakie odczucia po wizycie - może komuś się przyda
Jeżeli chodzi o ginekologa to wcześniej cały czas korzystałam z usług Lux Medu (dalej mam tam wykupiony pakiet), ale nie trafiłam tam na "dobrego" lekarza...a chciałabym teraz na okres starań i potem prowadzenia ciąży mieć stałego gina.
Znalazłam więc bardzo polecanego ginekologa dr Maciej Orzechowski - zajmuje się diagnostyką niepłodności - też może komuś się przyda