Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
SanKwt ja testuje 9 sierpnia chyba że @ przyjdzie bo właśnie 9- tego powinna być .A w środę lecę sprawdzić progesteron pierwszy raz (to będzie 7 dni przed @ bo tak zalecił mi lekarz).Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:SanKwt ja testuje 9 sierpnia chyba że @ przyjdzie bo właśnie 9- tego powinna być .A w środę lecę sprawdzić progesteron pierwszy raz (to będzie 7 dni przed @ bo tak zalecił mi lekarz).
-
Hej dziewczyny.
A ja nadal nie wiem co bedzie .Temperatura niby utrzymuje sie na wyzszym poziomie. Ale mam małe brunatne plamienia. Hcg total robiłam w środe 26.07 i wyszło 5.0mIU... więc chyba nic z tego chodz na wyniku jest ze kobiety normalnie mają poniżej 2.0 . nic już nie wiem... nie wiem czy robic bete czy test, mam mętlik w głowie. Macie jakąs porade? wklejam wykres
-
Fasola1234 wrote:Hej dziewczyny.
A ja nadal nie wiem co bedzie .Temperatura niby utrzymuje sie na wyzszym poziomie. Ale mam małe brunatne plamienia. Hcg total robiłam w środe 26.07 i wyszło 5.0mIU... więc chyba nic z tego chodz na wyniku jest ze kobiety normalnie mają poniżej 2.0 . nic już nie wiem... nie wiem czy robic bete czy test, mam mętlik w głowie. Macie jakąs porade? wklejam wykres
-
Mój wcześniejszy cykl trwał 57 dni ... A okres dostałam bo brałam duphaston. Więc takie spóźnienie w ogóle mnie nie dziwi ;(
Wczoraj byłam na weselu więc temp z dziś taka jaka jest .
Mam umówiona wizytę na piątek ale nie wiem czy wytrzymam do piątku . Kiepsko się czuje wszystko mnie boli a piersi to już w ogóle . Więc chyba jutro test i wtedy może uda mi się iść we wtorek .
Dziękuję;* powiem wam że jestem tu od niedawna .. Ale jak czytam co piszecie i pomaganie to strasznie podtrzymuje na duchu -
Fasola1234 wrote:Mój wcześniejszy cykl trwał 57 dni ... A okres dostałam bo brałam duphaston. Więc takie spóźnienie w ogóle mnie nie dziwi ;(
Wczoraj byłam na weselu więc temp z dziś taka jaka jest .
Mam umówiona wizytę na piątek ale nie wiem czy wytrzymam do piątku . Kiepsko się czuje wszystko mnie boli a piersi to już w ogóle . Więc chyba jutro test i wtedy może uda mi się iść we wtorek .
Dziękuję;* powiem wam że jestem tu od niedawna .. Ale jak czytam co piszecie i pomaganie to strasznie podtrzymuje na duchu
Zrob ten test jutro z rana i jak pozytyw bedzie lec na szpital bo na gina do piątku to za dlugo . Ciezko powiedziec co moze sie dziac ale lepiej to sprawdzic.
My zawsze do uslug;) ;* dak znac jaki wymik testu;) -
Cześć dziewczyny jak tam samopoczucie od poniedziałku? my się właśnie zbieramy i jedziemy nad jezioro całe 4 dni odpoczynku!
U mnie 12dc wczoraj chyba poraz pierwszy "wyobserwowałam" śluz haha. Temperatura rośnie więc liczę,że ovulke będę miała jeszcze w tym tygodniu i może wyjazd zaoowocuje
Sankwt mam pytanie kiedy wiedziałaś, że powinnaś zacząć brać dupka? Mój gin mi tłumaczył, że po ovu i ok 17dc ale jak patrzę wstecz to moje teoretyczne ovulacje wąchają się między 14-25dc. Póki co kalendarzyk wyliczył mi ovu na 5 sierpnia co daje 16 dc. Poczekać po tym że dwa dni i wziąć?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Fasola trzymam kciuki , żeby wszystko było w porządku daj znać jaka wyszedł test i co powiedział lekarzLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
hej
gacka moj gin też mówi że duphaston dwa dni po owulacji ja zazwyczaj biorę 17-18dc.
u mnie samopoczucie dobre ,ale już zaczyna łapać mnie trochę stres.Wczoraj byliśmy odwiedzić nowego siostrzeńca ,trochę bałam się ,że wrócę przygnębiona bo pojawiały się pytania kiedy my w końcu zdecydujemy się na dziecko itp. jak wzięłam małego na ręce to zrozumiałam że nie mogę poddawać się i musimy walczyć ;)wczoraj byliśmy w kościele i siedziała obok nas para z takim na oko 1,5rocznym chłopcem i ten mały cały czas nas zaczepiał rączką uśmieszki puszczał a nie spodziewanie podleciał do mojego M i wtulił mu się w nogi i tak kilka razy albo przychodził do mnie i do mnie tulił się , my wychodzimy z kościoła a mały za nami goni aż łezka w oku zakręciła się . -
gacka89 wrote:Cześć dziewczyny jak tam samopoczucie od poniedziałku? my się właśnie zbieramy i jedziemy nad jezioro całe 4 dni odpoczynku!
U mnie 12dc wczoraj chyba poraz pierwszy "wyobserwowałam" śluz haha. Temperatura rośnie więc liczę,że ovulke będę miała jeszcze w tym tygodniu i może wyjazd zaoowocuje
Sankwt mam pytanie kiedy wiedziałaś, że powinnaś zacząć brać dupka? Mój gin mi tłumaczył, że po ovu i ok 17dc ale jak patrzę wstecz to moje teoretyczne ovulacje wąchają się między 14-25dc. Póki co kalendarzyk wyliczył mi ovu na 5 sierpnia co daje 16 dc. Poczekać po tym że dwa dni i wziąć?
Jednak mysle ze dupek wcale bie blokuje owulacji bo doktor wiedzial ze u mnie wystepuja pozno owulacje i zapisal od 16dc.
Wiec niczym sie nie przejmuj.
Ja juz dzis odstawiłam dupka ciesze siw bo moze moje cycuchy beda mialy sie lepiej;)
Aa i oczywiscie milego wypoczunku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 10:16
-
welonka wrote:hej
gacka moj gin też mówi że duphaston dwa dni po owulacji ja zazwyczaj biorę 17-18dc.
u mnie samopoczucie dobre ,ale już zaczyna łapać mnie trochę stres.Wczoraj byliśmy odwiedzić nowego siostrzeńca ,trochę bałam się ,że wrócę przygnębiona bo pojawiały się pytania kiedy my w końcu zdecydujemy się na dziecko itp. jak wzięłam małego na ręce to zrozumiałam że nie mogę poddawać się i musimy walczyć ;)wczoraj byliśmy w kościele i siedziała obok nas para z takim na oko 1,5rocznym chłopcem i ten mały cały czas nas zaczepiał rączką uśmieszki puszczał a nie spodziewanie podleciał do mojego M i wtulił mu się w nogi i tak kilka razy albo przychodził do mnie i do mnie tulił się , my wychodzimy z kościoła a mały za nami goni aż łezka w oku zakręciła się . -
welonka wiem co czujesz , mam tak samo jak odwiedzam koleżanki, które jak jeden mąż wszystkie sypnęły dziećmi. Pytania rodziny też mnie już denerwują, ale chyba zaczęli(w końcu) zauważać, że chyba nie powinni pytać co chwilę.
Ściskam mocnoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Fasola1234 wrote:Ten cykl już bez duphastonu. I niestety okres sam z siebie nie przyszedł .
No duphaston jak brałam też nie czułam się za dobrze .
Dam znać! Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 14:54
-
A ja teraz dopiero się dopatrzyłam, że wykresik wskazuje @ nie na 9 sierpnia tylko na 4... ahh no tak skoro owu była szybciej ... czyli progesteronu już nie sprawdzę w tym cyklu skoro powinno się sprawdzać 7 dni przed @. Jeśli chodzi o samopoczucie to jakoś wyjątkowo dobrze. Nawet jak @ przyjdzie to w sierpniu urlopik akurat w okolicy płodnych dni więc pojedziemy w góry, wyluzujemy i może wtedy się uda no chybaaaa że wczorajszy spadek to faktycznie była implantacja i ładnie się zagnieździło eh marzenie . Nie wiem czy ma to coś wspólnego ale dzień przed spadkiem temperatury i w dniu spadku dostałam biegunki ale pewnie to przypadek... no i śluz dziś pojawił się kremowy lekko rozciągliwy tak jakby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 17:33
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Hej dziewczyny niestety dziś duży spadek temperatury . I moje plamienie chyba zmienilo się w miesiączke bo jest tego więcej i z brunatnej wydzieliny zmieniło się na bardziej czerwony ;/ więc nici z testu . No cóż trzeba spróbować w tym miesiącu . Ale mam takie długie cykle że nie wiem czy uda nam się szybko zajsc;(
-
Fasola1234 wrote:Hej dziewczyny niestety dziś duży spadek temperatury . I moje plamienie chyba zmienilo się w miesiączke bo jest tego więcej i z brunatnej wydzieliny zmieniło się na bardziej czerwony ;/ więc nici z testu . No cóż trzeba spróbować w tym miesiącu . Ale mam takie długie cykle że nie wiem czy uda nam się szybko zajsc;(