Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia883 wrote:Tylko teraz będę najwcześniej we wrześniu raczej... oszaleje do tego czasu chyba hehe. Widziałam wykres dziewczyny gdzie miała zygzaki i zaszła w ciąże ale martwię się, że przez to się nie udaje między innymi..
U mnie szyjka sie otworzyla wiec czekam chyba na @;/ -
Trzymam kciuki żeby jednak @ się nie pojawiła :* a ja jednak jutro lecę sprawdzić progesteron po prostu jak dwa dni po sprawdzeniu progesteronu przyjdzie @ to nie będę wyniku brać pod uwagę i tyle powtórzę wtedy w następnym cyklu jak się udaKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
welonka a co się stało? Jeśli pisałaś to przepraszam ale nie czytałam o tym na pewno .
Dziewczyny przed chwila zauważyłam u siebie plamienia różowe razem ze śluzem kremowym błyszczącym... nigdy przenigdy czegoś takiego nie miałam... @ 4 sierpnia jeśli owu była szybciej albo 9 sierpnia jeśli cykl będzie normalny 28 dniowy jak zwykle... Przed @ nie plamiłam nigdy a takie różowe plamienia jak niteczki ze śluzem to widzę w ogóle pierwszy raz w życiu... myślicie że to plamienie implantacyjne? Czy raczej rozkręci się @?... ale trochę za szybko chyba. Piersi nabrzmiałe i bolą jak dotknę + do południa pobolewało podbrzusze z prawej strony i to tyle. Bóli zwiastujących @ brak.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Dominisia883 wrote:welonka a co się stało? Jeśli pisałaś to przepraszam ale nie czytałam o tym na pewno .
Dziewczyny przed chwila zauważyłam u siebie plamienia różowe razem ze śluzem kremowym błyszczącym... nigdy przenigdy czegoś takiego nie miałam... @ 4 sierpnia jeśli owu była szybciej albo 9 sierpnia jeśli cykl będzie normalny 28 dniowy jak zwykle... Przed @ nie plamiłam nigdy a takie różowe plamienia jak niteczki ze śluzem to widzę w ogóle pierwszy raz w życiu... myślicie że to plamienie implantacyjne? Czy raczej rozkręci się @?... ale trochę za szybko chyba. Piersi nabrzmiałe i bolą jak dotknę + do południa pobolewało podbrzusze z prawej strony i to tyle. Bóli zwiastujących @ brak. -
nick nieaktualny
-
SanKwt tak 11dpo i masz rację muszę cierpliwie czekać.
Fiona30 Witamy A starania dopiero zaczęliście? Czy już są jakieś cykle bezowocne za Wami?Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny staramy się z M dopiero 2 miesiąc i teraz lekarz skierował mnie na badania prolaktyny i progesteronu (badanie w 21 dc, cykle 26 dniowe regularne, owulacja ok 11-12 dc). Wyniki mam lekko ponad normę, i czy mogę miec przez to problemy z zajściem w ciążę?
Progesteron: 24.79 ng/ml
(norma w fazie Lutealnej 1.83-23.9)
Prolaktyna: 623 mlU/I (norma 102-496)
-
Tynka 89 wrote:Cześć dziewczyny staramy się z M dopiero 2 miesiąc i teraz lekarz skierował mnie na badania prolaktyny i progesteronu (badanie w 21 dc, cykle 26 dniowe regularne, owulacja ok 11-12 dc). Wyniki mam lekko ponad normę, i czy mogę miec przez to problemy z zajściem w ciążę?
Progesteron: 24.79 ng/ml
(norma w fazie Lutealnej 1.83-23.9)
Prolaktyna: 623 mlU/I (norma 102-496)
Progesteron super! mój gin twierdzi, że czym wyżej tym lepiej - to znaczy że owulacja się odbyła. Dla niego górna norma w tej fazie nie istnieje A prolaktyna raczej do zbicia. Ja nie miałam z nią problemu ale wiem, ze dziewczyny biorą tabletki. Da się to wyregulowaćTynka 89 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"