Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Oda_33 wrote:Wiem, że jeszcze jest szansa, ale mała i jestem tego świadoma. Ja mam piekną 2 kreskę na moim teście, tylko nie w tym miejscu :p Szkoda, że się zalał zanim minął czas.
Ja już przynajmniej nie walczę z chęcią zrobienia testu bo już go zrobiłam :p ale teraz z chęcią zjedzenia pizzy! No taką mam ochotę!! -
Oda nic mi nie mów... pizza od wczoraj za mną chodzi, a na dodatek w portfelu odkryłam kupony na darmową i akurat na średnią by mi starczyło i chyba po drodze apteka i pizzeria
Ja zawsze przed @ mam bolące piersi ale tak jak piszesz po bokach czasem na tydzień przed, a czasem od owu. W tym cyklu dodatkowo jeszcze uczucie ciężkości i nie wiem bo wcześniej już miałam bóle więc jakoś nie łącze tego z ciążowymi objawami chociaż utrzymują się dość długo i ból jest o różnym natężeniu -
SanKwt wrote:Gacka dupek powoduje , sennosc, boloce piersi a szczegolnie sutki. Wiem bo jak tylko dupka odstawiam to wazystko odchodzi.
A kupie wracając z pracy zrobię rano test i po sprawie będzie, będę mieć pewność 100%Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
https://zapodaj.net/a778d7ced22dd.jpg.html
Niestety nie mam zdjęcia z czasu jak test był jeszcze ważny.
Ja teraz dopiero będę testować jak @ jakimś cudem nie przyjdzie* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Spinka, dawaj pizze! Ja sie powstrzymam, chyba.
RobisZ test od razu? Jak już jest termin @ to nawet z popoludniowego wyjdzie. Pod warunkiem ze oqu wam sie nie przesunela* hormony w normie
* naturalna owulacja
Powiem Ci Oda, że jak dla mnie to ta kreska jest tej samej szerokości co kontrolna, tylko jakby się miejsce przesunęło, ale może to wada fabryczna po prostu. Ja bym zrobiła na twoim miejscu jeszcze jeden dla potwierdzenia.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda_33 wrote:https://zapodaj.net/a778d7ced22dd.jpg.html
Niestety nie mam zdjęcia z czasu jak test był jeszcze ważny.
Ja teraz dopiero będę testować jak @ jakimś cudem nie przyjdzie -
no właśnie na ovu mi pokazuje @ dziś a na apce w tel (a mam 2 dla porównania ) pokazuje jutro. Chyba zrobię test dzisiaj jak kupie to nie wytrzymam Jak wczorajszy nie kłamał i ledwo widoczna kreska była prawdziwa to dzisiaj powinno być już mocniej widoczne Co myślicie?
-
Spinka, Oda idźcie testować jeszcze raz!!!
przynajmniej byście zaczęły sypać ciążami, ale byłyby jaja jakby i u mnie się coś pokazało jednak, chociaż w cuda nie wierze hahaSpinka_86, Oda_33 lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Niee, testowa powinna być wyżej dużo. Nawet nie wiem, czy na zdjęciu nie widać miejsca gdzie powinna być. A może w domyśle zakładam, że powinna być przy T Ale kreska jest lekko rozmyta, poza tym przechyliłam test, i znowu poszła fala i po niej zostało to, więc myślę, że to zaciek. Może powtórzę, ale poczekam na @
Spinka, tak, jak wczoraj był bladzioch,a kupisz tą samą czułość, powinna być ciemniejsza. Kciuki zaciśniete!!Spinka_86 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Spinka_86 wrote:no właśnie na ovu mi pokazuje @ dziś a na apce w tel (a mam 2 dla porównania ) pokazuje jutro. Chyba zrobię test dzisiaj jak kupie to nie wytrzymam Jak wczorajszy nie kłamał i ledwo widoczna kreska była prawdziwa to dzisiaj powinno być już mocniej widoczne Co myślicie?
Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
Spinka_86 wrote:Czekam za M jak przyjdzie to jedziemy do miasta a do apteki powiem że idę po tabletki on nic nie wie o wczorajszym teście jak już ma być rozczarowanie to tylko moje
Ale sie czesze;)Spinka_86, Oda_33 lubią tę wiadomość
-
Oda_33 wrote:Ja też czeeekam!! Spinka koniecznie dawaj znac! Gacka Ty też szoruj po test
Pójdę pójdę, ale po pracy nie mam nawet jak wyjść teraz bo sama jestem, więc musze się uzbroić w cierpliwość.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda_33 wrote:To trzymam kciuki, żeby czas szybko minał. Ale byłaby bomba gdybyście obie zobaczyły 2 kreski
ty się nie leń tylko idź też zróbSanKwt lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️