Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam testu Zawsze kupuje 1. Poza tym poczekam, dziisaj dopiero 11 dpo a może i 10, bo nie wiem kiedy pekł pęcherzyk, czy wieczorem, czy rano nast dnia.
Ale torujcie mi drogę dobrymi wieściami!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Spinka_86 wrote:wróciłam
Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Spinka_86 wrote:i słaba II i co teraz
Spinka idź na betę!
Dziewczyny, muszę poprawić sobie śluz i wyczytałam, że pomaga siemie lnanie. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chyba mogę je jeść/pić cały cykl? Macie doświadczenia w tym temacie? U mnie chyba go nie ma wcale, cały cykl obserwuje tylko kremowy.Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
Spinka ja widzę! Serio, tylko bladziutka jak na 14dpo, ale jest popołudniowy sik, więc moim zdaniem śmiało leć jutro na betę, bo wygląda, że tam coś jest* hormony w normie
* naturalna owulacja
Też widzę, jestem za betą, będziesz spokojnaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
o ile się owu nie przesunęła bo mogła być też 17 to wtedy miała bym 13 dpo ale też mi się wydaję słabo. Chociaż oglądałam wykresy i dziewczyny miały też takie bladziochy. Teraz to już nie ma sensu chyba robić testów jak jutro nie przyjdzie @ to będę miała pewność i tylko beta bo ja mam regularne cykle jedynie dzień w tył lub w przód a wizytę u gina mam 7 września
-
Spinka jest dowodem, że za wczesnie ine ma co, chociaz sama w tym dniu zatestowałam
Albo jest dowodem na to, żeby zwracać uwagę na termin ważności testów, chociaż myślę, że po prostu wcześniejsze testy za szybko
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Spinka jest!!! beta i nie ma innej opcji;) nie wazne jaka wazne ze jest;) lubisz kawe? nie jest az taki bladzioch jesli na zdjeciu widac trzymam kciuki za bete;)
Siemię mozna pic przez caly cykl dwie szklani dziennie , tak czytalam bi sama sie zabieralam za to;) ale nawet lyka nie udało sie przełknąć bleee;)
Ja wlasnie wrocilam od chirurga , umówiłam sie na zabieg w czwartek, mam nadzieję ze pogrzebu nie bedzue rano bo zabieg mam na 9 .
A jak u Was popoludnie?
Spince to napewno swietnie;) super Kochana;)
-
San, jaki zabieg masz?
No Spinka piękny ma dzień, ale myślę że ona dopiero uwierzy jak zobaczy betę
Ja pracuję, głowa mi pęka, ból brzucha jak na @ wrócił* hormony w normie
* naturalna owulacja
uff już nadrobiłam wasze wiadomości
Spinka tam jest blada bo blada, ale II kreseczka Sądzę, ze powoli można Ci już gratulować ) teraz proszę całą naszą resztę pozarażać Beta i wszystko bd jasne
U mnie popołudnie w końcu od xxx czasu wolne od pracy w robocie byłam do 13 a później jadę odwiedzić kumpelę jej 4 letniego Urwisa mam tak dobrze, że nawet obiadu gotować nie muszę bo zostało nam jedzenie po urodzinach M
Poza tym cały czas czekam na kiedy będe mogła się umówić do gina bo oczywiście grafiku nadal nie mam wrr... a dzisiaj to mnie znowu na przemian bolą jajniki i jest to irytujące ...
-
Zobaczymy czy mi ten glutek przejdzie przez gardło. Czytałam, żeby sobie dolać trochę soku malinowego.
Ja natomiast byłam dzisiaj na konsultacji z moją morfologią, bo anemia okrutna. Żelazo łykać i za 2 miesiące powtórzyć badanie. Dostałam skierowanie na żelazo i ferrytynę. Kiedyś robiłam i chyba była ok, ale pamiętam że lekarka rozważała czy nie zbadać jak je wchłaniam i czy w ogóle jakkolwiek. W każdym razie podobno mój urok od urodzenia.
U mnie kolejny @ i tym sposobem zamknęłam równo 24 cykl starań. Teraz już tylko może się udać! Czy Wy dziewczyny też staracie się dłużej czy tylko ja taka czarna owca?
Tak, z tym bólem to prawda. W dniu spodziewanego okresu można mieć wszystkie objawy, tylko nie ma takiego krwawienia jak przy okresie. A moja koleżanka to akurat miała na samym początku ciąży, bo okazało się na usg że miała krwiaka, który jej pękł. Szczęśliwie miesiąc temu urodziła zdrowego synka. Każdy organizm jest inny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 14:57
-
Ja też mam znamie na dole piersi i w sumie niedawno je zauwazylam. Muszę pokazać lekarzowi.
Nohemi, mam nadzieję, że szybko uporasz się z anemią.
Ja oficjalnie staram się 3 cykl, ale nie zabezpeczmy się z mężem od maja 2016 (z 4 miesięczną przerwą), ale przy regularnych stosunkach, nie zaskoczyło.
U mnie jednak przed staraniami wykryto podwyższoną prolaktynę i dopiero od 3 cykli zauważam u siebie owulację.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
O cholera! Spinka! Leć na betę, bo tu z emocji można oszaleć!
Ja mam dziś słaby dzień, przez to dietowanie czuję się słaba jak mysz... Zjadłam sałatkę z mixem sałatka i mi leży na żołądku, a fuuj. Na kolację gotuje jakiś lekki kremik, nie ma bata!Spinka_86 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy